Şimdi Ara

Avustralya'ya Geliş Hikayemi anlattım... Macaristan hikayesi basladi. (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
58
Favori
23.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Australia'da babam var kardeşim ben tabiri caizse eşek kadar oldum 28 yaşındayım durumum özel ama sana özetliyeyim babamla ilk 19 yaşındayken görüştüm dedimki benide al dil mil öğreneyim iyi bi hayat kurayım bana dediki 18 yaşını geçtiğin için seni alamam yalanmı attı doğrumu söyledi lütfen beni aydınlatın ?

Normal sartlarda yanina alabilir ancak belki bilmedigimiz bir durum vardir. O yuzden yalan soylemis diyemiyorum.. Ve seni hatirladim abicim seninle baya konusmustuk bu konu araciligiyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watch N Learn

quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Australia'da babam var kardeşim ben tabiri caizse eşek kadar oldum 28 yaşındayım durumum özel ama sana özetliyeyim babamla ilk 19 yaşındayken görüştüm dedimki benide al dil mil öğreneyim iyi bi hayat kurayım bana dediki 18 yaşını geçtiğin için seni alamam yalanmı attı doğrumu söyledi lütfen beni aydınlatın ?

Normal sartlarda yanina alabilir ancak belki bilmedigimiz bir durum vardir. O yuzden yalan soylemis diyemiyorum.. Ve seni hatirladim abicim seninle baya konusmustuk bu konu araciligiyla

Hatırlaman sevindim kardeşim bana oğlum olsanda soyadımız tutsada,vize çıkarmak çok zor demişti tatil için al demiştim sesini çıkarmamıştı,ne gibi bilmediğimiz durum olabilirki babamı anlatayım sana orda kimya mühendisi ve Australia vatandaşı hocam

• Watch N Learn kullanıcısına yanıt
    Anlat hocam illa hikayen vardır. Kızlar , hayat vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar karar verdim bugunden itibaren Macaristan ve birkac Avrupa seyahatimden bilgilendirme ve eglendirme yazilari yazicam. Gelmek isteyenleri bilgilendiririm, cani sIkIlani eglendiririm
  • takipteyim
  • takip. hemen yaz bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karanlikmadde -- 28 Eylül 2013; 19:48:28 >
  • Turkiye - Macaristan hikayesini Avustralyanin sonu ile birlestirerek baslattim arkadaslar, simdiden ilginiz icin tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: swearer

takip. hemen yaz bekliyoruz

Sicagi sicagina oku kardes, begensen de begenmesen de soyle, iyi degilse daha akici yazmaya calisayim
  • oo hocam yazını dörtgözle bekliyorum bu arada babam halen almadı:)))))))
  • quote:

Arkadaslar karar verdim bugunden itibaren Macaristan ve birkac Avrupa seyahatimden bilgilendirme ve eglendirme yazilari yazicam. Gelmek isteyenleri bilgilendiririm, cani sIkIlani eglendiririm

güzel karar
  • Abi valla keyifle okudum hikayeni, cok sey tecrube etmissin.

Benim de Amerikaya yonelik planlarim var, ingilizcem iyi cok sukur. Ama hayatta senin kazandigin tecrubeyi kazanamam

• quote:

Amacim konuyu yeniden hortlatmak degil ancak size soz vermistim Macaristan hikayemi anlatacagim diye sozumu yerine getiremedim ozur dilerim. Cunku Ingilizce olunca her isini hallediyorsun ilginc olaylara sapmiyor hikayen...]

Acikcasi yazacak birsey bulamadim. 2. sene icin 1 ay once geldim. Universite okuyorum. (Budapeste tech uni de insaat muhendisligi, BME)\

Hala arada hikayemi okuyup mail atanlar oluyor hepsini cevaplandiriyorum. Avrupaya okumaya gelmek isteyen arkadaslara da elimden geldigince yardim ederim. (Bilgi alisverisi gibi).

Bu arada konustugum 2-3 arkadasi da yurt disina yolladik, bunu da yazmadan edemedim..

Vay be 2 yil once hikayeni okudugumda guzeldi de simdi bende senin ilk durumunda ki gibi uniyi kazanamadim sen cok şanslı birisin yurt disinda muhendislik okuyorsun herkes senin kadar sansli degil pm atabilirmisin bana yardimina ihtiyacim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bustoll -- 30 Eylül 2013; 2:51:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bustoll

quote:

Amacim konuyu yeniden hortlatmak degil ancak size soz vermistim Macaristan hikayemi anlatacagim diye sozumu yerine getiremedim ozur dilerim. Cunku Ingilizce olunca her isini hallediyorsun ilginc olaylara sapmiyor hikayen...]

Acikcasi yazacak birsey bulamadim. 2. sene icin 1 ay once geldim. Universite okuyorum. (Budapeste tech uni de insaat muhendisligi, BME)\

Hala arada hikayemi okuyup mail atanlar oluyor hepsini cevaplandiriyorum. Avrupaya okumaya gelmek isteyen arkadaslara da elimden geldigince yardim ederim. (Bilgi alisverisi gibi).

Bu arada konustugum 2-3 arkadasi da yurt disina yolladik, bunu da yazmadan edemedim..

Vay be 2 yil once hikayeni okudugumda guzeldi de simdi bende senin ilk durumunda ki gibi uniyi kazanamadim sen cok şanslı birisin yurt disinda muhendislik okuyorsun herkes senin kadar sansli degil pm atabilirmisin bana yardimina ihtiyacim var

Allah kimseyi unutmaz kardes insallah sen de bir yolunu bulursun mutlu olmanin, pm attim.

• last call sesini duyunca yurefim hopluyor benimde guzel yazi olmus bende 2011 de cikmayi dusunuyordum ama bi turlu olmadi kismetsecbu taz amerikaya gidiyorum insallah

• quote:

Orijinalden alıntı: igetsky

last call sesini duyunca yurefim hopluyor benimde guzel yazi olmus bende 2011 de cikmayi dusunuyordum ama bi turlu olmadi kismetsecbu taz amerikaya gidiyorum insallah

Amerika'ya gitmeyi cok istiyorum ama yazlari calisiyorum, zor gorunuyor gitmem... Sen de bir konu acarsin umarim, biz de ogreniriz ne kadar calismamiz lazim bir USA turu icin

Ayrica aksama yeni yazi geliyor, hazir bekliyor suan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Watch N Learn -- 30 Eylül 2013; 10:24:51 >
  • Yeni bolum geldi
  • Bu hangi konu la kıçımı takip et konusu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

Bu hangi konu la kıçımı takip et konusu mu?

Anlamadim?
  • quote:

quote:

Anlamadim?

Bu konuymuş bayadır arıyordum iyi olmuş upladığın.
    "Ben adama bakıyorum adam bana bakıyor sonra adama bastı yanlıslıkla söyledigim ve bana 'You fallow my ass' (sen benim k.çıma takıl) dedi... "

• quote:

quote:

quote:

Anlamadim?

Bu konuymuş bayadır arıyordum iyi olmuş upladığın.
    "Ben adama bakıyorum adam bana bakıyor sonra adama bastı yanlıslıkla söyledigim ve bana 'You fallow my ass' (sen benim k.çıma takıl) dedi... "

Ahahah aynen o konu. Simdi de Au yazisinin altinda Macaristan yazisi basladi kardesim

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.