Şimdi Ara

Avustralya'da yaşanır mı ? Kızları , iş imkanı , ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
13.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam beyler 20 yaşımdan sonra oraya yerleşmeyi düşünüyorum , oranın kültürü , kızları,iş imkanı , coğrafyası nasıldır ? bu arada ben paso denize giren insanım orada köpekbalıklarının cirit attığını doğru mudur

• Yapay Zekanın Yanıtı

Avustralya'da Yaşamak: Kızlar ve İş İmkanları

Avustralya, yaşamak için harika bir yer arıyorsanız dikkate almanız gereken bir ülkedir. Ancak bir taşınma kararı vermeden önce, kızlar ve iş imkanları da dahil olmak üzere ilgili tüm faktörleri düşünmeniz önemlidir.

Kızlar

Avustralya'daki kızlar genel olarak arkadaş canlısı, dışa dönük ve maceracıdır. Ayrıca bağımsızdırlar ve kendi ayakları üzerinde durmayı severler. Avustralyalı kızlarla tanışmak kolaydır ve genellikle sosyal ortamlarda bulunabilirler.

İş İmkanları

Avustralya, çeşitli endüstrilerde çok çeşitli iş fırsatları sunmaktadır. Madencilik, tarım, turizm ve sağlık hizmetleri gibi sektörlerde özellikle yüksek talep vardır. Ancak rekabet zorlu olabilir, bu nedenle taşınmadan önce becerilerinizi ve deneyiminizi iyice araştırmanız önemlidir.

Diğer Faktörler

Avustralya'da yaşam kalitesi yüksektir ve ülke sürekli olarak dünyanın en yaşanabilir yerleri arasında yer almaktadır. Ancak yaşam maliyeti de yüksek olabilir, bu nedenle bir bütçe oluşturmanız ve mali durumunuzu dikkatlice planlamanız önemlidir.

Genel olarak, Avustralya yaşamak için harika bir yer olabilir ancak taşınmadan önce potansiyel faydaları ve zorlukları dikkatlice tartmanız önemlidir. Kızlar, iş imkanları ve diğer yaşam yönleri hakkındaki araştırmalarınızı yaparak bilinçli bir karar verebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • australyayada cok gittim ama yenizelandayı tavsiye ederim.
    dogusunamı yerleşeceksin batısınamı?
  • hocam sydney bölgesine yerleşmeyi düşünüyorum . ayrıca iş imkanı kızları falan nasıldır evlenmeyide düşünüyorumda orda
  • sdney de teyzemler yaşıyor.3 tane çocukları var bi kaç yılda bir buraya gelirler anlattıklarına göre amerikadan farkı yok.iş imkanları varmış. he bide australyada 18 yaşından küçük birine sigara satması yasak fakat 18 yaşından küçük birinin sigara içmesi yasaldır
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

sdney de teyzemler yaşıyor.3 tane çocukları var bi kaç yılda bir buraya gelirler anlattıklarına göre amerikadan farkı yok.iş imkanları varmış. he bide australyada 18 yaşından küçük birine sigara satması yasak fakat 18 yaşından küçük birinin sigara içmesi yasaldır

hım peki kızları nasıldır ordan bilgi var mı ? birde vize işlemleri kazık mıdır ? kolay alınabilir mi ? yoksa zorlar mı
  • Ocakta gidiyorum Melbourne'e
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartsimpson99

quote:

sdney de teyzemler yaşıyor.3 tane çocukları var bi kaç yılda bir buraya gelirler anlattıklarına göre amerikadan farkı yok.iş imkanları varmış. he bide australyada 18 yaşından küçük birine sigara satması yasak fakat 18 yaşından küçük birinin sigara içmesi yasaldır

hım peki kızları nasıldır ordan bilgi var mı ? birde vize işlemleri kazık mıdır ? kolay alınabilir mi ? yoksa zorlar mı

teyzemin kızı 18 yaşında arada bunun facesindeki kızlara bakarım. yeminle bildiğin bizim apaçi kızlardan farkları yok.konuşmaları fotoları fln. vize işini bilmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Ocakta gidiyorum Melbourne'e

hocam vize işlemleri nasıl ?
  • En büyük hayalim Sydney'de yaşamaktır...Takipteyim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Ocakta gidiyorum Melbourne'e

hocam vize işlemleri nasıl ?

Öğrenci olarak gideceğim için sorun çıkarmadılar diğerlerini bilmiyorum. Pek de bilgim yok açıkçası.
  • quote:

quote:

• Bondi plajı vardır dünyaca ünlü.Nat geo tvde programıda vardı.Gezilcek yerleri falan çokmuş,rahat iş bulabilme imkanı sonra eğitim fln iyi.
  • quote:

Türkiyede farklı mı ? 18yasından kücüklere sigara satmak yasak , 18 yasından kücüklerin sigara içmesi yasaldır.
  • teknik işler çok iyi para kazandırıyor. klasik ingiliz yaşantısı mevcut.

80mil plajı var. dünyanın en uzun plajı oldugu söyleniyor. kuzeyde.

ayrıca coral sea var. dünyanın en büyük mercan denizi. görmeden gelmeyin.

yinede yeni zellandayı tavsiye ederim.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marinerocyp -- 6 Ağustos 2011; 21:05:54 >
  • pahalı ama kaliteli bir yaşam.
  • çoğu avrupa ülkesi turist vizesini bile zor verirken sen oturma izni alıp yerlesmeyi düsünüyosun , yaş kaç bilmiyorum ama sen oraya gidesiye kolaylık olmaz ise zor girersin. Uzaktan bi tanıdığımız ordan biri ile evlenmis ve oraya yerleşebilmen için sınav oluyosun 400-500 tane en kazığından yabancı dil sorusu soruyolarmış. Yani oturma vizesi felan almak çook zor.
  • Hey gidi günler
    Bir zamanlar en büyük hayalim Avustralya'ya yerleşmekti.....
  • Arkadaşlar Amerika ile ilgili bir çok paylaşım mevcut avusturalya ile ilgilide detaylı anlatıcak birileri var okumaya hazırız gerçekten ?

Benim Araştırmalarıma göre genel olarak Amerikaya göre uçak biletleri daha uygun, yaptığınız işte kazandığınız para daha fazla, yani emek değer görüyormuş, dil okulları kiralar barınma gibi konularda da bilgileri paylaşırsak güzel olur.
  • Tarihi olarak nasıl bir kıta Avustralya kıtası ? Bugüne kadar hiç merak etmemiştim, iyi oldu aslında.Gece araştırırım.

Avustralyalıların ingilizcesi biraz komikmiş sanırım bunun dışında pekte bilgim yok benimde, bir bondie plajını biliyoruz o da ng sayesinde.Fakat anlatan olursa dinlerim bende
  • Arkadasim egitim icin gitmisti 2 ay sonra geri dondu. Hayat kalitesi yuksek ve pahaliymis. Toplu tasima pek kullanilmiyomus ve erken saatlerde son buluyormus. Hemen hemen herkesin arabasi varmis. Galiba benzin sudan daha ucuz demisti bu yanlis olabilir :D gittigi sehir Griffith mi neydi tam ismini bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.