Şimdi Ara

Avrupaya yerleşmenin imkansız olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ergenleri üzecek haber... Bunlar sanıyor ki dil öğrenince kucaklarını açıp bunları bekleyecekler.. Artık avrupaya yerleşmek imkansız gibi. Bizi hiç mi hiç kabul etmezler almazlar. hadi kabul edildin yattıgın yerden 0 masrafla mı gideceksin, yerleşme ulaşım ev bulma hayat oturtma derken bi 100 binlik olursunuz en az.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben gittim, 1 yıl yaşadım ve orada yabancılara artık tahammülün kalmadığını gördüm. Ayrıca C1 İngilizcem ve A2 Almancam olmasına rağmen(Türkiyede iyi bir ünide saygıdeğer bir bölümokumama rağmen..)

• Avrupaya gidip ortadoğulu gibi yaşamaya devam edenlere ırkçılık yapmaları hak bence . Adamlar seni gelişmiş ülkelerine kabul ediyorsa gelişmiş insan gibi davranacaksın.

• Sakin ol champ. Kimse ortadoğulu falan değil. Bazı insanlardaki ırkçılığa vasat mazeretler uydurmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Silverstein

Avrupaya gidip ortadoğulu gibi yaşamaya devam edenlere ırkçılık yapmaları hak bence . Adamlar seni gelişmiş ülkelerine kabul ediyorsa gelişmiş insan gibi davranacaksın.

yav he he, ismin, tipin ve şiven ortada, çok zengin, beyaz hristiyan ve anadilli değilsen, istenmeyen fakir bir surisin. adam sana maruz kalmak zorunda mı? seni görünce hah geldik gene diyecek, insanlar hiç bir ülkede iyi niyetli değil, entelektüel aydın adam falan bekleme ayrıca

o yüzden vatansız olmak veya sorulduğunda ülkenin durumunun kötü olması annesiz babasız olmak gibidir.

https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/904324

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 23 Temmuz 2020; 18:16:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öf boş boş konuşmayın eziksiniz bari ülke adına genelleme yapmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arayan mevlasını da bulur belasını da

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.