Şimdi Ara

avrupadan xbox kinect oyun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 gun sonra italyaya gıdecegım. xbox 360 slım + kınect alacagım sızce 4gb mı alayım yoksa 250 gb mı . 3 tanede kınect oyunu alacagım oynanabılırlık olarak hangısı ıyı olacagını bılmedıgımden sızce hangı 3 oyunu almalıyım .

• yok mu yardım etcek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kng09 -- 22 Haziran 2011; 13:45:37 >
  • Ben arkadaşıma Almanya'dan 250 GB olanından aldırdım. Çok yeni olmama rağmen fikirim; Şimdi alacağım oyunları hdd'ye kurarak dvd'lerin çizilmesini önleyip daha sonra takas etmek istiyorum. Bu düşüncede olduğum için 250 GB aldırmıştım. Eğer oyunları dvdden oynarım dersen, 4 GB yeterlidir.

Kinect Adventures zaten kinect ile geliyor. Kinect için en iyi oyun olarak Dance Central gösteriliyor. Kinect Sports pakedi var o da tavsiye edilebilir.
  • Fitness Evolved
    Kinectimals
    Ultimate Workout
    MotionSports
    DanceMasters
    The Gunstringer
    Kinect Sports
  • quote:

Orijinalden alıntı: benkeiii

Ben arkadaşıma Almanya'dan 250 GB olanından aldırdım. Çok yeni olmama rağmen fikirim; Şimdi alacağım oyunları hdd'ye kurarak dvd'lerin çizilmesini önleyip daha sonra takas etmek istiyorum. Bu düşüncede olduğum için 250 GB aldırmıştım. Eğer oyunları dvdden oynarım dersen, 4 GB yeterlidir.

Kinect Adventures zaten kinect ile geliyor. Kinect için en iyi oyun olarak Dance Central gösteriliyor. Kinect Sports pakedi var o da tavsiye edilebilir.

Oyunu cd den Hdd ye kurabiliyormuyuz? Menu isimleriyle bi aciklarmisiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps4 oyun
    6 yıl önce açıldı
    PS4 Oyun
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.