|
avrupada yaşayan nitelikli zeki ahlaklı arkadaşlarımın çoğu avrupadan abd ye kanadaya avusturalyaya ve singapura göç ettiler daha sonraları çoğu biz bunların bu kadar ırkçı olduklarını bilmiyorduk diyorlardı çocuklar bana sürekli ne kadar eşgal ve suça meyilli mülteci varsa almışlar onlarda doğası gereği suç işledikleri zaman oraya giden ahlaklı namuslu kafası çalışan dürüst yaşayan insanlara da yanıyor ve ırkçılığa maruz kalıyor misal Kuzey avrupada bembeyaz tenli esmer olanlara bilene nigger diyorlar herifler saçınız siyah ise avrupada kızların çoğu bizim türk kızları gibi bakıyor yani sapık tecavüzcü şekilde bakıyorlar sana sen istediğin kadar zeki ahlaklı yakışıklı kaslı uzun boylu olsan bilene sırf türk olduğun için senden uzak duracaklar ve sana küçümseyici bakışlar atacaklar sürekli öncesinde avrupada yaşayıp sonra abd ve kanadaya göçen arkadaşlarımın çoğu avrupaya turist olarak bilene gitmem diyorlar çoğu türkiyedeki gençler avrupa yerine abd veya kanada gibi göçmenler ülkesine gelmelerini tavsiye ediyorlar sürekli benim bu konu hakkında son konu açışım oldu ben doğruları ve gerçekleri yazıyorum zaten şu an avrupa ükelerinde baya mülteci karşıtı protestolar yükseliyor sürekli sosyal medyada mültecilerin işledikleri suçları oraya sonradan gitmiş göçmenlere'de yıkıyorlar sürekli bir de biz türkolar olarak avrupada bimlenmişiz adımız kötüyü çıkmış ama abd ve kanadada bilinmiyoruz ondan dolayı abd ve kanada en iyisi Avrupaya giden arkadaşlarımın çoğu bu heriflerin bu kadar ırkçı olupta nasıl avrupa insan haklarını kurmuşlar kafamız almıyor demişlerdi çoğu.
İnternette veya reel hayatta avrupalı birisini gördüğünüz zaman ondan uzak durun çünkü avrupalıların hepsi çok ırkçılar. SİZ SİZ OLUN AVRUPADAN UZAK DURUN !!!!!!!!!!!! |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler