Şimdi Ara

Avrupada BESYOO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar cevap gelmiyo bulamadım.ben lise 4e geçtim finlandiyada beden eğitimi öğretmenliği okumak istiyorum sonra orda devam etmek bu mümkünmü nasıl yapabilirim yada diğer avrupa ülkelerinde nasıl yapabilirim bilgiis olan varmı çok araştırdım ama bulamadım ayrıca sporcuyum

• bilgisi olan yokmu bu konuda çok önemli benim içinn
  • Yüksek Lisans yapabilirsin, programlara bak üniversitelerin belki vardır. Spor yöneticiliği falan oluyor.
  • Khal Woof kullanıcısına yanıt
    yüksek lisans dediğin nasıl oluyo ilk önce türkiyede 4 yıl okuyon sonra oraya başvurumu yapıyosun
  • bilenler yardımcı olabilirmi veya yurtdışında besyo okuyan fln varmı forumda kafayı koydum yapıcam yani
  • SiberiaN16 S kullanıcısına yanıt
    Evet, not ortalaman 2,5 veya 3 üzeri olursa ve TEOFL veya IELTS sınavlarından üniversitelerin istediği minimum skoru alırsan ünilere başvuru yapıyorsun, daha sonra kabul veya red alıyorsun. Normal şekilde lisans programlarına da başvurabilirsin, lise ortalamanın önemli olup olmadığını bilmiyorum sanırım çok önemli değil ülkeden ülkeye değişiyor. Google'dan araştır. İngilizcen varsa üniversiteler web sitelerine gir ordan kabul şartlarına bak(entry requirements). Başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khal Woof

Evet, not ortalaman 2,5 veya 3 üzeri olursa ve TEOFL veya IELTS sınavlarından üniversitelerin istediği minimum skoru alırsan ünilere başvuru yapıyorsun, daha sonra kabul veya red alıyorsun. Normal şekilde lisans programlarına da başvurabilirsin, lise ortalamanın önemli olup olmadığını bilmiyorum sanırım çok önemli değil ülkeden ülkeye değişiyor. Google'dan araştır. İngilizcen varsa üniversiteler web sitelerine gir ordan kabul şartlarına bak(entry requirements). Başarılar.

saol peki 4 yılluk üniversiteyi orda okuyamıyomuyuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khal Woof

bide erasmus nasıl oluyo onla gidemezmiyim anlayamadığım konulardan birisi erasmus
    Okursun, lisans deniyor işte ona,birçok avrupa ülkesinde 3 yıl sürüyor Finlandiya hakkında bilgim yok.
    Edit: Erasmus öğrenci değişim programıdır yarı veya tam dönem yapılır. Her üniversite öğrencisi yapabilir ama şartlarını yerine getirmen lazım. Şartlar hakkında google araştırması yaparak bilgi sahibi olursun. GOOGLE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khal Woof -- 2 Eylül 2016; 19:16:35 >
  • tamam sağolasın yüksek lisans yaptıktan sonra orda vatandaş olup öğretmen olabilirmiyim acaba zormudur
    İngilizce biliyorsan zor değildir. Milli sporcu olmaya bakar sanırım senin istediğin programlardan kabul almak.
  • Bu sene milli sporcu olucam gibi onunda avantajı olur heralde ama finlandiyada üniversite bulamadım spor akademisi yüksek lisans fln nasıl bulabilirim bi siteden baktım yoktu sitede bu
    http://www.top-mastersdegree.com/Yuksek-Lisans/Spor/Avrupa/
  • niye finlandya? daha mi iyi egitim konusunda?
  • evet eğitim konusunda en iyilermiş ama ben o anlamda değil 12 yaşından beri hayalim olduğu için istiyorum daha çok :D
  • yabancı dilin var mı
  • ingilizceyi biliyorum azçok okulda en iyi ingilizce bende desem yalan olmaz ama benim iyiliğimden çok okulun ingsinin kötü olmasından kaynaklanıyo :D grammar eksik okadar
  • Güncel belki dahada bilgiye bilgi ekleyebilcekler vardır :))
  • Türkiyede de okumamak iyi seçim sonuçta naim süleymanoğlu besyo okurken halterden sınıfta bırakmış okullarımız var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.