Şimdi Ara

AVRUPA YAKASIMI ANADOLU YAKASIMI ? SS GELİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yerinde arkadaşım ANADOLU yakasında oturuyor bende AVRUPA yakasında 1 haftadan beri kavga ediyoruz o diyor burası daha güzel ben diyorum burası daha güzel sizce neresi neden güzel ...

AVRUPA YAKASINDA HERŞEY VAR

AVRUPA YAKASIN CANDIR...

yorumları alalım

mesela AVRUPA YAKASINDA OLMAYAN ŞEYLER

mesela ANADOLU YAKASINDA OLMAYAN ŞEYLER NELER ?

AVRUPA YAKASI

AVRUPA  YAKASIMI ANADOLU YAKASIMI ? SS GELİYOR

ANADOLU YAKASI

http://forum.donanimhaber.com/m_53996664/mpage_1/f_/key_urfadan//tm.htm#53996664

http://forum.donanimhaber.com/m_53806144/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_61218793/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61218793

http://forum.donanimhaber.com/m_61097926/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61101256

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi www.kırıkekran.com -- 21 Haziran 2012; 13:55:08 >

• Avrupa yakası çok kalabalık
  • Paran varsa kadıköy dragos altunizade bogaz ne guzel
  • AVRUPA YAKASINDA İŞ GÜÇÜ FAZLA O YÜZDEN KALABALIK :)
  • yaşamak için anadolu çalışmak için avrupa

sorarsan tam tersini yapıyorum ama bu da fena değil

naparsan yap hergün boğaz havası al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakbn -- 21 Haziran 2012; 13:32:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenquel

Paran varsa kadıköy dragos altunizade bogaz ne guzel

bebek ortaköy etiler tarabya ulus bakırköy florya samatya sarıyer beşiktaş nişantaşı cihangir daha sayayımmı ?

buraları güzel degilmi =?
  • Anadolu yakası diyenler büyük ihtimal orada oturanlar.

Bu sorunun cevabı kesinlikle Avrupa yakasıdır.
    İstanbul'un en güzel semtleri orada çünkü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Response.Write

Anadolu yakası diyenler büyük ihtimal orada oturanlar.

Bu sorunun cevabı kesinlikle Avrupa yakasıdır.
    İstanbul'un en güzel semtleri orada çünkü.

yok şimdi bir kaç tane arkadaş çıkar BİZİM CADDEMİZ VAR DER :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbuldakiAYDINEFESİ

quote:

bebek ortaköy etiler tarabya ulus bakırköy florya samatya sarıyer beşiktaş nişantaşı cihangir daha sayayımmı ?

avrupa yakasındayım güzel semtlerı dışında yobaz ınsanı çok belkı bu yuzden anadolu yakası dedim. tabi dedigim gibi PARA
  • quote:

quote:

quote:

avrupa yakasındayım güzel semtlerı dışında yobaz ınsanı çok belkı bu yuzden anadolu yakası dedim. tabi dedigim gibi PARA

nasıl yani ?
  • quote:

quote:

quote:

Bu ülkedeki yobazlık oranı %50'nin üzerinde yapacak bir şey yok.
    Ki karşıda da Kadıköy'ün büyük kısmı, Dudullu, Kayışdağı yobaz oğlu yobaz semtler.

Avrupa'da Fatih ve Bağcılardan uzak dur tamamdır.
    Beşiktaş Ortaköy Taksim Bakırköy Yeşilköy Mecidiyeköy say say bitmez.

• parasi olana her yer guzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım Avrupa yakasında oturuyorum, tamam her şey var ama inanılmaz KALABALIK. Sakin bir semt bulmak çok zor! Aynı şekilde temiz bir semt bulmak da zor.. Param olsa Anadolu yakasından bir ev alırım kendime. Kadıköy'de falan olurdu büyük ihtimal. Zaten çok zor bir şey değil yaka değiştirmek, ne lazımsa geç karşıya al gel
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ki karşıda da Kadıköy'ün büyük kısmı, Dudullu, Kayışdağı yobaz oğlu yobaz semtler.

İSTANBULDAKİ apaçiler nerde mesala ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İSTANBULDAKİ apaçiler nerde mesala ?

Bakırköy sahil ve tüm sahil yolu hizasını takip et.
    Apaçiye doyarsın.

• Avrupa yakası tabi ki.7 sene oturdum orada,sonra Anadolu yakasında 1 sene oturdum,sonra Avrupa yakasında 6 sene daha oturdum.3 senedir de Anadolu'da oturmaktayım.Bence bir kadıköy,bir dragos ne bileyim cadde dedikleri kokoş mekanı falan ne Şişli'nin, ne de Eminönü'nün yerini tutabilir.Heleki bana göre İstanbul'un en güzel ilçesi Kağıthane'dir, orası ayrı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben doğduğumdan beri Anadolu Yakası'nda oturuyorum, Maltepe'de oturan birisi olarak söylüyorum Küçükyalı-İdealtepe'den sonra Kartal tarafını falan İzmit'e bağlasınlar bence, Maltepe'de dahil buna. İğrenç yerler hiç beğenmiyorum, bu yakanın en güzel yerleri, nezih olarak Suadiye, Erenköy, Bostancı, Caddebostan, Göztepe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbo Turtle

Arkadaşım Avrupa yakasında oturuyorum, tamam her şey var ama inanılmaz KALABALIK. Sakin bir semt bulmak çok zor! Aynı şekilde temiz bir semt bulmak da zor.. Param olsa Anadolu yakasından bir ev alırım kendime. Kadıköy'de falan olurdu büyük ihtimal. Zaten çok zor bir şey değil yaka değiştirmek, ne lazımsa geç karşıya al gel

arkadaşım o köprü trafigi çekilirmi yahu hergün... zor valla ANADOLU YAKASINDA oturanların işi ? bizim işyerinde çalışanlar sabah 6 da biniyorlar servise mesai 08:30 da başlıyor 07:30 da geliyorlar ben ise 07:55 te biniyorum 15 dakka sonra işyerindeyim :) :) akşamda 9 da eve anca gidiyorlar

• herşeyin anadolu yakasındaysa işin gücün arkadaşların dostların çevren anadolu yakası iyidir, ama sıkıcıdır birşey yok, avrupa yakası ise hareketlidir genç adam yeridir, gerçek istanbul avrupa yakasıdır, belki trafik bu kadar sıkıntı olmasa ora bura diye tercih edilir ama trafik durumu düşünülürse bu seçimde en öncelikli olması gerekn iş veya okulun ne tarafta olduğu
  • Anadolu yakasında, Erenköy'de oturuyorum, zaman zaman sıkılsam da gerçekten sakin ve güzel bir yer. Biri demiş "şimdi biri de bizim caddemiz var der" diye ama Bağdat Caddesi Anadolu yakasında oturanlar için bulunmaz bir nimet bence, zaman geçirmek için çok güzel bir yer. Avrupa yakası da güzel ama sadece gezmek için, veya devasa alışveriş merkezleri arıyorsanız, ki Anadolu yakasına yapılmasın zaten o devasa alışveriş merkezleri ve kocaman binalar. Zaten Batı Ataşehir'den geçerken San Francisco mu, İstanbul mu tartışılacak seviyede. Bence İstanbul gibi tarihi bir şehir için hiç güzel değil böyle beton tutkusu, bulutlara değen binalar, vb. Bunlar her iki yakada da var ve gittikçe artıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Love Cookies -- 7 Temmuz 2012; 4:34:34 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.