Şimdi Ara

???? AVRUPA YAKASI ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugünkü bölüm tekrar mıydı ya?Eğer değilse nerden indirebilirim???
    "maydemir52" diye bi arkadaş link koyuyordu ondan rica edecem link koyma imkanı varsa tşk

• Avrupa yakası'nın da tadı kalmayacak. Ata demirer gidiyor, Hümeyra gidiyor. Alınan ise Tolga çevik ne kadar Ata'nın yerini doldurur hep muamma...
  • Bu arada Gülse birsel'in böyle bir öykünün senaryosunu yazabilecek potansiyeli var mı, şüpheliyim.
    Arkada eşi murat birsel olabilir mi, onunda komik olmadığını biliyorum.
    Sinan çetin neden yapımcı olmuş. Böylesine cimri birinin, hayatında ilk senaryosunu yazmış birine yapımcılık etmesi düşündürücü.
    Dizi şu an en iyi reklam pastasına sahip yapım konumunda.
    Pek çok kanalın peşinde olduğu ve transfer etmek istediği bir dizi ike, en önemli iki karekterin sudan bahane bir tartışma ile istifa etmeleri ve onları geri çevirmek için hiçbirşey yapılmamasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

quote:

Orjinalden alıntı: belirsizlik

Avrupa yakası'nın da tadı kalmayacak. Ata demirer gidiyor, Hümeyra gidiyor. Alınan ise Tolga çevik ne kadar Ata'nın yerini doldurur hep muamma...

• quote:

Bu arada Gülse birsel'in böyle bir öykünün senaryosunu yazabilecek potansiyeli var mı, şüpheliyim.
    Arkada eşi murat birsel olabilir mi, onunda komik olmadığını biliyorum.
    Sinan çetin neden yapımcı olmuş. Böylesine cimri birinin, hayatında ilk senaryosunu yazmış birine yapımcılık etmesi düşündürücü.
    Dizi şu an en iyi reklam pastasına sahip yapım konumunda.
    Pek çok kanalın peşinde olduğu ve transfer etmek istediği bir dizi ike, en önemli iki karekterin sudan bahane bir tartışma ile istifa etmeleri ve onları geri çevirmek için hiçbirşey yapılmamasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

quote:

Avrupa yakası'nın da tadı kalmayacak. Ata demirer gidiyor, Hümeyra gidiyor. Alınan ise Tolga çevik ne kadar Ata'nın yerini doldurur hep muamma...

senaristinin Gülse Birsel olduğunu bilmiyordum açıkçası. fakat Gülse Birsel'i küçümsemek yersiz bence.

• Walla bende yaklaşık 2 haftadır takip ediyorum diziyi ne güzelmiş yaw kurtlar vadisi gibi bir filmin bile orjinal vcd leri çıkmıştı toplu halde walla bunu öyle bi şey yapsalar hemen alırım
  • yaw benim bildiğim:
    eylülde 7 bölüm yayınlacak ve dizi bitecek.ama kadroda herhangi bir deişiklik olmadan...
  • Avrupa yakasının da cd olarak bolumleri var istiklal caddesinde bi mağazada gormuştum bu dizi s
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk sezon vcd leri satılmakta , fakat 2. sezon için vcd leri daha piyasaya sürmediler bildiğim kadarıyla

bu arada ata nın yerine tolga çevik in geleceğinden eminmisiniz ben bi sitede şahan gelicek diye okumuştum

ama kim gelirse asla ata nın yerini dolduramaz gözümde
  • benimde bildiğim 7 bölüm yayınlanacak ve dizi sona erecek.bu 7 bölümde Ata Demirer yer almayacak.zaten dizide sezon finalinde askere gitti.son bölümlerde ondan askerde diye bahsedilecek.son 7 bölüme yeni karakterler katılacak.
  • buhran abi var ya daha nee????
    kim giderse gitsin....
  • atv hergün anahaber bülteni öncesinde tekrar yayınlıyor avrupa yakasını
    kaçırdıklarımı izleme fırsatı oldu iyi oldu
  • Avrupa Yakasının tüm eski bölümleri yayınlanıyor. Diziden Ata Demirer ile Evrim Akın ayrıldı. Şesu da ayrılmak istiyordu ama sözleşme problemi yaşıyordu. Diziyi ayakta tutan Hümeyra ve Gülse Birsel bence. Ata Demirer gereksiz kaprisi ve egosuyla Hümeyra'ya yapmadığını bırakmamış. O sette içki içerken, millet Ata'nın keyfini beklermiş çekime başlamak için. Sen kimsin ki 30 yıllık sanatçılara saygısızlık yapıyorsun? Senin 25 yıl sonra adından söz edilebilecek mi bakalım? O dizi sayesinde bu kadar adın oldu. Yoksa Korsan Tv. show programın devam etseydi, Şahan'ın durumuna düşer rezil olurdun. Daha kaç yıl stand-up yapabilirisn ki? Sadece Bülent Ersoy, Zeki Müren, emrah taklidiyle bir yerlere gelemezsin. Özgün adam ol Ata Demirer, özgün!!
  • dostum hislerime tercüman olmuşsun sonuna kadar haklısın bence
    ne oldum değil ne olucam diyeceksin demiş atalarımız vardır bir bildikleri
  • kim ne derse desin bence ata demirer olmadan tadı tuzu olmaz...
    ata nın yokluğunda iyice buhran abi yi kullanırlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kazan2

Avrupa Yakasının tüm eski bölümleri yayınlanıyor. Diziden Ata Demirer ile Evrim Akın ayrıldı. Şesu da ayrılmak istiyordu ama sözleşme problemi yaşıyordu. Diziyi ayakta tutan Hümeyra ve Gülse Birsel bence. Ata Demirer gereksiz kaprisi ve egosuyla Hümeyra'ya yapmadığını bırakmamış. O sette içki içerken, millet Ata'nın keyfini beklermiş çekime başlamak için. Sen kimsin ki 30 yıllık sanatçılara saygısızlık yapıyorsun? Senin 25 yıl sonra adından söz edilebilecek mi bakalım? O dizi sayesinde bu kadar adın oldu. Yoksa Korsan Tv. show programın devam etseydi, Şahan'ın durumuna düşer rezil olurdun. Daha kaç yıl stand-up yapabilirisn ki? Sadece Bülent Ersoy, Zeki Müren, emrah taklidiyle bir yerlere gelemezsin. Özgün adam ol Ata Demirer, özgün!!

çok iyi anlatmışsın olayı tebrik ederim

• bu sitede bütün bölümler var...

http://www.cashtr.com/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.