Şimdi Ara

Avrupa Takımları Güç Sıralaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Blogumda, Bleacher Report sitesindeki gibi, Avrupa futbol takımlarının güç sıralaması listesini yapıyorum. Her hafta güncellenen liste, 11. haftasında:

Power Rankings/Güç Sıralaması

• Manchester City neden 7.sırada şu anda Avrupa'nın en göze hoş gelen futbolunu oynadığı halde ? Çok uçmak istemem ama Dortmund da şu oynadığı futbolla ilk 15 te yer alamaz .
  • Dortmund listede olmayı haketmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arsenal, napoli, marsilya grubundan lider çıktı adamlar.

üstelik adamların savunma hatlarının tamamı sezonu kapadı. o listede kafa kafaya oynayamayacağı takım yok dortmund'un.
  • oyuna göreyse Fenerbahçe ilk 15 te olmayı hak etmiyor mu sence ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

arsenal, napoli, marsilya grubundan lider çıktı adamlar.

üstelik adamların savunma hatlarının tamamı sezonu kapadı. o listede kafa kafaya oynayamayacağı takım yok dortmund'un.

Bayern'e evimde 3-0 ile dağılan da bendim dimi ? Kafa kafaya oynarmış , arkadaşım sakatsa transfer yapsınlar sanki Arsenal'in hiç sakatı yoktu sene başından beri şu takıma sempatiniz var diye iyice soğutuyosunuz adamı kulüpten . Guardiola'dan nefret etmeme rağmen Bayern'in şampiyon olmasını istiyorum Almanya da ki kupalarda sizin gibiler yüzünden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando Hierro

quote:

Bayern'e evimde 3-0 ile dağılan da bendim dimi ? Kafa kafaya oynarmış , arkadaşım sakatsa transfer yapsınlar sanki Arsenal'in hiç sakatı yoktu sene başından beri şu takıma sempatiniz var diye iyice soğutuyosunuz adamı kulüpten . Guardiola'dan nefret etmeme rağmen Bayern'in şampiyon olmasını istiyorum Almanya da ki kupalarda sizin gibiler yüzünden.

bak bakalım o maçta dortmund'un 11'ine.

sezon başında da dortmund'un kupa finalinde bayern'i 4-2 ile dağıttı. skorlar kıstas değildir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fernando Hierro

quote:

bak bakalım o maçta dortmund'un 11'ine.

sezon başında da dortmund'un kupa finalinde bayern'i 4-2 ile dağıttı. skorlar kıstas değildir.

Dortmund şu an tam kadro bile çıksa Bayern'i yenemez İlkay'a bağlı koskosca takım hala en önemli oyuncumuz Reus diyor adamlar Reus da çok önemli ama İlkay başka boyutta

• Oynadığı futbol olarak ilk 11 zorluyor bence Fenerbahçe.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese yorumlar için teşekkürler! Avrupa Takımları Güç Sıralaması'nda 13. haftaya girdik, işte yeni liste:

Avrupa'nın En İyi Takımları

12. haftada neler oldu, 2.liği iki takım nasıl paylaştı derseniz, başka bir başlık altında paylaşmış olduğum 12. hafta listesi burada:

Avrupa'nın En İyi Takımları 12. hafta

• konu sahibi kusura bakmasın da , bu konu bana çok saçma geliyor. Şampiyonlar Ligi hariç takımların çatıştığı bir dinamik olmadan (Avrupa Ligi'ni saymıyorum bile) takımları karşılaştırmak çok zor. Ligler birbiriyle aynı klasmanda değilken üstelik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asmodian

konu sahibi kusura bakmasın da , bu konu bana çok saçma geliyor. Şampiyonlar Ligi hariç takımların çatıştığı bir dinamik olmadan (Avrupa Ligi'ni saymıyorum bile) takımları karşılaştırmak çok zor. Ligler birbiriyle aynı klasmanda değilken üstelik.

hocam aynen katılıyorum ayrıca rakiplerde farklı olduğundan böyle bir sıralama doğru olamaz
  • Asmodian kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yorum için teşekkürler.
    Takımları karşılaştırırken bütün olayları göz önüne alıyorum zaten. Juventus Avrupa Ligi'ne düştüğünde Avrupa'nın en iyisi olmaktan bir hayli uzaklaşmıştı mesela, eğer önceki listelere bakarsanız sırası da bir hayli düşmüştü. Sıralamanın ilk haftalarında da Bayern ligde lider olmasına rağmen Dortmund Bayern'in önündeydi. Her şeyi kullanarak sıralamayı yapıyorum.
    Bu Güç Sıralaması olayı genelde basketbol için özellikle de NBA için yapılan, daha çok Amerikan ürünü bir olay, ben de geçen sene Amerikan menşeili bir site olan Bleacher Report'ta görmüştüm. B/R'den Örnek Liste Severek takip etmiş, (hem NBA hem futbol için) ardından futbol için gayet uygun olduğunu düşünüp açacağım blogda da bu sıralamayı yapabileceğimi düşünmüştüm. Her ne kadar bloga bu sıralama haricinde pek bir şey ekleyemesem de listeyi 14 haftadan fazla bir süredir yayınlıyorum.
    Güç Sıralaması her hafta eğlencelik olarak okunulabilecek, yazarın Avrupa futbolu hakkındaki düşüncelerini öğrenmek için okunulacak, belki daha da önemlisi Avrupa futbolunu çok rahat takip etmek için okunulabilecek bir şey. Haftada bir, pek de uzun olmayan bir yazıyı okuyarak Avrupa futbolunu takip edebilirsiniz.
    Açıkçası bu konuyla ilgili ayrı bir yazı yazmak istiyordum; ama artık gerek kalmadı :) Yorum yapan herkese de teşekkürler :)

• Şampiyonlar Ligi son 16 turunda bir haftayı geride bıraktık. Kupanın favorileri hangi takımlar? Avrupa Takımları Güç Sıralaması - 14 sizlerle!

Avrupa'nın En İyi Takımları
  • Güzel konu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şampiyonlar Ligi'nde dört maç daha oynandı, futbol heyecanı iyice arttı, liste de karıştı! Büyük değişiklikler! Avrupa'nın en iyi, en formda takımlarının listesi 15. haftasında! Keyifli okumalar :)

Avrupa Takımları Güç Sıralaması - 15
  • Münih - Madrid - Barcelona 1. ve diğerleri diye gider bu liste bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

Münih - Madrid - Barcelona 1. ve diğerleri diye gider bu liste bana göre

Geçen gün bu konu hakkında güzel bir yazı okudum şurada: BayBaReal

Listede takımlar her haftaki formlarına göre yer değiştirse de günümüz futbolunda Bayern Barça Real üçlüsünün üstünlüğü olduğu kesin.
  • Avrupa futbolunda neler oluyor, en iyi en formda takımlar hangileri? Avrupa'nın en iyi takımlarının mücadelesi, Avrupa Takımları Güç Sıralaması'nda 16. hafta:

Avrupa Takımları Güç Sıralaması-16
  • Salzburg şu anda çok iyi oynuyor , basel i de büyük ihtimalle eleyeceklerini düşünüyorum .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.