Şimdi Ara

Avrupa sunucularında iyi ping alan var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hangi initernet ve şehir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gustawa

hangi initernet ve şehir ?
    TurkNet, Eskişehir.
  • TMRT kullanıcısına yanıt
    BFV genellikle 45-55ms arası değişiyor. Ancak ping değeriyle birlikte oldukça önemli bir kriter daha var; trafik önceliği. Kullandığınız ISS IP'si bazında trafik önceliği gerçekleşiyor. Mesela TTNet trafik önceliği çok düşük olduğundan çoğu zaman düşük ping alıyor olsanız bile trafik önceliği nedeniyle sorunlar yaşanabiliyor. Ülkemizde hizmet veren ISS'ler içinde en yüksek trafik önceliğine SoL sahip. Vodafone'un trafik önceliği de iyi olabilir çünkü Borusan telekom sonrasında trafiği doğrudan kendi altyapısı üzerinden taşıyor.
  • Muratpaşa / Antalya / SOL / 100Mbit/5Mbit

Avrupa sunucularında iyi ping alan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 9 Nisan 2019; 3:19:13 >

• Ip adresiniz 92.xxli ip ile başlasa pinginiz daha da düşer bence. Superonline'da aldığınız ipye göre bile pingler değişiyor.
  • Evet bunu biliyorum. Bazen CGN'ye düşüyorum.
    Antalya için verilen ip başlangıcı 213.xxx ... Daha farklı ip no gördüğümde CGN'ye düşmüş oluyorum.

213'te pingim daha iyi doğal olarak.

Bu arada bu testleri gönderdikten sonra CS:GO rekabetçi girdim. 70ms üstüne çıkmıyor bağlantım. Skor tablosunda 55-60 arası gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 9 Nisan 2019; 13:43:24 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.