Şimdi Ara

Avrupa sigara tüketimi tablosu (ikinciyiz)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bulgaristan,Türkiye,Yunanistan ile günlük en fazla sigara tüketilen ülkeler.En az sigara içilen ülkeler ise İsveç,Finlandiya ve Danimarka.

Bu tabloda ise günlük içilen sigara miktarı 20'den fazla olan yeşil ile,20'den az olan ise maviyle gösterilmiş.

Kaynakhttps://www.vysda.com/post/6c5cf4e0-955c-11e6-834f-87c66b998db7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanameSama -- 20 Ekim 2016; 6:37:53 >

• Bu konu vesilesiyle sigara kullanan arkadaşları en yakın Sigara bırakma polikliniğine davet ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan kafayı yicem bu Iskandinav ülkeleri her grafikte nasıl en iyi sıralamaları alıyor?

• Hala bu ülkeye atom bombası atılacağını sananlar var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwartvis

Lan kafayı yicem bu Iskandinav ülkeleri her grafikte nasıl en iyi sıralamaları alıyor?

eğitim

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle tabi ama adamlar sinir bozucu derecede iyiler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birinci kim diye girenler ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaşasın! Sonunda birşeylerde ilk üçe girmişiz!

Bu zıkkımı bir insan niçin içer anlamış değilim. Hiçbir faydası olmayan bir ot.
  • bize yakismadi lider olmamiz lazim

• Avrupada elektronik sigara yaygın olduğu için İlk 3'de olmamız gayet doğal.Büyük ihtimal tabloda normal sigara var, çünkü ABD'de elektronik sigara içenlerin sayısı oldukça fazla

• Dünyada en büyük nefretin ne diye sorsalar, saniye düşünmeden sigara derim. Hele yolda önümden yürüyenlerin, durakta beklerken etrafı zehirleyenlerin, sigarasından son nefes çekip tüm leş kokusuyla otobüse binenlerin hepsinden nefret ediyorum.

• Sigara içenler neyin kafasını yaşıyor merak ediyorum.

• Sigara içenlerle arama her zaman mesafe koyuyorum...

kokuları leş gibi, kusura bakmasın içenler ama böyle.
  • Bu tabloya kaçak sigara dahil değildir, kaçak sigara tabloya eklensin oran %60 ı geçer, malbora kutusuna sarma sigara koyup içenleri gördüm maaş günlerinde kaçak sigara satanları gözlemleyin karton karton sigara satarlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız en ilginç nokta kadınlarımız avrupa standartlarında hatta çoğu avrupa ülkesinden iyi ama erkeklerde derin uçurum var.Birey olmayı becerememiş ezik toplum
  • Valla bana bu sigarayı ilk içiren kim diye sorsam cevap veremiyorum çünkü kimse bana uzatmadan sigaraya başladım.

İyi bok yemişim diyorum ve sigaradan kesinlikle uzak durun diye de belirteyim.

Ne zevk alıyorsun;Arkadaşlar olay zevk değil,bağımlılık. Ben de mesela duman bağımlılığı var. Maraş otu kullandım belki Nikotin ihtiyacını batırır diye ama olmadı. Dumanı görmem lazım. Gerçi birkaç zaman sonra ben ebeminkini görecem de...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwartvis

Lan kafayı yicem bu Iskandinav ülkeleri her grafikte nasıl en iyi sıralamaları alıyor?

twitch yayınlarında bile bu kendini belli ediyor, ciddi bir eğitim seviyesi farkı var.
  • Hersh H kullanıcısına yanıt
    İzlemiyorum hocam nasıl mesela?

• adamlar mutlu dert yok tasa yok

artı eğitim
  • caneycaney kullanıcısına yanıt
    o da çok mantıklı. Ayrıca aklı başında adamın sigara içeceğini sanmıyorum ben de

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.