Şimdi Ara

Avrupa Ligi Çeyrek Final 2.Maç | Beşiktaş - Olympique Lyonnais | 20 Nisan | 22.05 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
692
Cevap
2
Favori
20.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Adriano az kalsın yakacaktı
  • TA TA TA TA TALISCA
  • Talisca çok iyi.Beşiktaş bir şekilde para bulup bonservisini almalı Taliscanın.İlerde çok değerlenir baya kar ettirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Fenerbahçeli olarak Quaresma'nın kendisini iyi frikikçi sanıp her topu vurmak istemesine ayar oldum beşiktaşlılar hala destekliyor mu bu hareketlerini

• Oğuzhan neden direk pas veriyor?Bu adamda kendine güven yok ilerlemeye korkuyor.Baska oyuncu olsa sürükler kaleye kadar.

• İkidir şans sayesinde atamıyorlar üçüncüsünde Lacazette affetmez. Çok dikkatli olmak lazım.

• Bu nasıl defans la bu futbolla kevgir ederler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lacazette inanılmaz bir oyuncu. Seneye Real Madrid veya Barcelona'da görürsek şaşırmam.

Savunma bloğunun ileriye çok çıkmaması gerek. Geriye dönüş sıkıntı oluyor sonra.

Çok tehlikeli bir yer!!! Lacazette'i durduramadık gitti!!
  • Lacazatte'ye bakıyorum canı birşeylere sıkkın gibi 2 maçtır inanılmaz pozisyonlar kaçırıyor umarım böyle devam eder.

• Defansımızın haline bak
  • Golden sonra hep vites küçültüyoruz stop ediyoruz. Bu bize yaramıyor işte.

En azından topu kalemizden uzakta ileride tutmak gerek.
  • manu anderletch macinda anderletch cikacak gibi. ne zaman kafami cevirsem adamlar atakta.
  • Bu şekilde oynarsak atarlar.

Oyunu rakip sahaya yıkmak şart.
  • Maçlar böyle devam ederse bu gece Gent-Celta Vigo hariç bütün maçlar uzuyor.
  • Tolgay veya Gökhan inler girmeli. ortasada bi ekstra adam lazım. veya oğuzhan yerine yeni kan.
  • Quaresma napiyorsun ?

• Golü atan tur atlar. Ona göre topu savunmanın uzağında tutmamız gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teoska

Maçlar böyle devam ederse bu gece Gent-Celta Vigo hariç bütün maçlar uzuyor.

Yanlız Manu dışında Lyondan daha güçlü takımda yok baktım şöyle. Lyonu elerse Bjk ve Manu gelmezse inşAllah finale çıkar gibi.
  • Hannibal96 kullanıcısına yanıt
    Başka burçak oyuncu yok ki hocam.Talisca ve o var ikiside paylaşarak kullanıyor.Tabi Quaresma biraz bencil gibi hepsine koşuyor.

• Talisca o nasıl geçiş ya!!

Cenk ne çöpsün ya!
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.