Şimdi Ara

Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçımız | Liverpool - Beşiktaş | 19.02.2015 (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.371
Cevap
7
Favori
20.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

Burada bütün forum bas bas bağırdı. 33 numara 33 numara diye. Kalkıp ta bir önlem almadık ya. Göz göre göre yaptırdık penaltıyı.

ne yapacaksın ki o adama düşün düşün bir şey bulamadım ben şahsen
    arap atı gibi adam (ırkçılık olarak algılamayın)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Kardeş moralin bozuk büyük ihtimal, daha fazla üzmek istemiyorum seni.

Kardeş,moralim bozuk filan değil,mottaya saydırıyorum o kadar merak etme sen.Takımım süper oynamış salakça bir penaltayla 1-0 yenilmiş sadece niye üzüleyim ,sen rahat ol
  • Uzun bir değerlendirme yapayım maç için;

Öncelikle 1-0 lık skor çok sıkıntı 2. maç için, atacakları bir gole karşılık 3 gole ihtiyacı olacak Beşiktaş'ın. 2. maçta Beşiktaş bu maçtaki gibi değil hücuma ağırlık vererek oynaması lazım ama Sturridge, Sterling, Ibe aynı anda oyunda olursa bu maçtan çok daha fazla sıkıntı yaratacaklardır. Ersan ve Motta'da olmayacak 2. maçta.

-Motta ligde idare ediyor ama bugün iyi bir oyuncu karşısında hiçbir şey olmadığını gördük, bulunduğu kanattan 2-3 gol gelmemesi büyük şans. Ibe oyun oynadı kendisiyle.
    -Cenk saatli bomba gibi ama Tolga'da her an saçma sapan gol yiyebilecek bir kaleci, ikisi arasında tercih yapmak zor.
    -Serdar Kurtuluş, Franco ruh gibiydi bu maçta, var mı yok mu belli değil.
    -Sosa, Olcay ligde nasıl burda nasıl. 2. maçta ne yaparlar bilmem ama bu maçta frendiler takım için.
    -Demba Ba kaleciyle karşı karşıya kaçırınca bitti resmen, o dakikadan sonra hiç yoktu oyunda.
    -Veli şuursuz şekilde dolaştı sahada bugün, 2. maçta da aynı olacaktır.
    -Gökhan Töre arada bir görünen tek adamdı, o da tek başına o kadar idare edebildi işte.

• Beşiktaşlılar üzülmesin. İyi mac oldu ama şansızdılar. İngilterede bundan daha iyi oynayamassın. Tur sansıda yuzde 50 1-0 cıkarılmayacak sonuc degil.
  • Ibe mottayi deli etti adamlar yuruye yuruye oynadı sanki, bize sol bek sag bek bir de canavar gibi bi stoper lazim. Biraz fizik eksikligimizin oldugu asikar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramon Motta: Ana görevlerinden biri kanattan kaçan adamın yolunu kesmek olan ama bir kere bile başaramayan futbolcu bozuntusu.( Yetişkin bir motta maç başına 10 çalım yer)
  • quote:

Orijinalden alıntı: akgolo

quote:

Orijinalden alıntı: freakofnature

Olimpiyatta iki devredede ruzgar arkanda olursa belki

Ya arkadas dk 80kusur olmus hangi akla hizmet faul yaparsin. Yedin calimi madem disarida indir.

Bilic ciddi anlamda buyuk maclarda takimin el freni. Fenerli olmama ragmen diyorum lucescu su takimin basinda olsun az gol atar yersin ama su liverpoolu elerdi. Hemde ilk mac isini bitirirdi. Ya 3lu defans adamlar her attigin ara topunda hata yapti bunuda goruyoruz biz goruyoruz yani. Sen nasil farkedemiyosun. Sakho gibi ilk hamlesi agir adamin uzerine oynatmiyosun.

Cok buyuk firsati kacirdilar yazik vallahi

Öyle deme hocam bilic severler eksiler. Bilic buyuk takim hocasi degil birak lucescu yu benim bjk de gormek istedigim sergen bile bu liverden puan alirdi. Bilic anca kameralara oynasın . Bereli emekli pozu gelde oyunculari bu tiple gaza getir

Eksi basan ne kadar bildiginj gosterir futbolu.

Biz 2-0 yendik gs macindan bir hafta once yazdim eli ayagi duzgun pas yapan takim besiktasi yener diye. Ki oyledr oldu gs durdurdu ve yendi.
    Sen geride bekleyip cabuk cikacaksan eger ona gore adam sec. Bjklilar anlayamadigim sekilde bu veliyi destekliyolar. Bu adam ne yapiyo faul disinda. Kac kere ataga cikarken top kaptordi. Bakip yanlis adama atiyo.
    Tolgay aldin sakatmi oynayamiyomu uefada ? Bu adam takimi ciddi rahatlatirdi.
    Ne biliyim bizde analizle ugrasiyoruz yanlismi goruyoruz bilemedim. Ciddi hatalar yapiyo bilic

• sonra dan oyuna giren balotelli ve sterling 2. maçta büyük ihtimal as çıkacak bjk olimpiyatta oynarsa işi çok zor
  • Tur zor, boşa ümitlenmeyelim falan diyenleri anlamıyorum. Bence rövanşta Beşiktaş çok rahat işi bitirebilir. Bugünkü Liverpool öyle ahım şahım oynamadı. Beşiktaş taraftar desteği ile her şeyi başarabilir. Umarım da yener. Bugün en azından forumda şunu gördük herkes kenetlenip Beşiktaş'a destek verdi ve bu gerçekten çok güzel bir şeydi.
  • Olcay bugun çok kötüydü iyi oynasaydı bjk gol atabilirdi defansta motta baştan beri sos veriyordu çıkartmalıydı bence ama bu iş bitmiş degil zor ama belli olmaz inönü zordur
  • Yinede bjk çok mücadeleci oynadı ezilmedi premier league li liverpoola hatta ezdi bir ara

• quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

quote:

Burada bütün forum bas bas bağırdı. 33 numara 33 numara diye. Kalkıp ta bir önlem almadık ya. Göz göre göre yaptırdık penaltıyı.

ne yapacaksın ki o adama düşün düşün bir şey bulamadım ben şahsen
    arap atı gibi adam (ırkçılık olarak algılamayın)

Hocam Olcay'ı biraz daha yakın oynatacaksın ona. Olcay çıktı Kerim girdi, adam Alsancak, Kordon gezer gibi top sürdü oralarda.
  • Bence istanbulda da yenilcez gibi olimpiyat bizim için hüsran olur zaten zemin kötü ve psikolojik olarak da sıkıntı.

Ayrıca şu Balotelli denen adama sinir oldum net 3 tane faul yaptı hakem görmezlikten geldi, sanki adam kaba dayı kimsenin sözü geçmiyor

• Maçın başında mükemmel ara pası ile Demba ba karşı karşıya kaçırdı hatırlarsanız o atılsa çok değişik olurdu. Liverpool'un aman aman gollük pozisyonunu da göremedim. Yazık. Eksikleri belki ikinci maça yetişecek bilmiyorum ama İstanbul'da işler o kadar kolay değil. İngiliz takımı olduğu için kaldı ki oyuncular bu tempoyu kaldırabilecekler mi göreceğiz.
  • Troller is basinda yöneticiler uyuyor.

• adam priemier lig de atamadığı çalımları mottaya attı şimdi aynaya bakıp ben neler yaptım bu gece diyordur , motta'da amatör futbolcu olduğunu kanıtladı resmen bu gece
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: türker_hoca

Açıkçası Liverpool bjk yi elese bile daha fazla gidemez. Cotinho dışında teknik özürlübir ttakım. Bjk ise bu korkak olmamalı. Arsenal gibi bir ekibe oynadığı topu oynasa istediğini alırdı. Neyse ıstanbuldaki maç bjk çok üstün oynayacaktir ama gol gerek...

Teknik özürlü bir takım kısmına katılmıyorum. Şimdi sizinle maç yapsalar sonuç ne olur merak ediyorum. Kötü manada söylemiyorum bunu.

Korkak olmamalı mevzusuna gelince baştan sona haklısınız hocam. Takım çatır çatır oynuyor normalde. Tedirgin çıktığı maçların hiç birini kazanamıyoruz. Derbileri de bu güvensizlikten kaybediyoruz.

Zati ne yapacaklarını bilmediklerinden konta ataktan penaltı yedik ya var mı böyle bir şey.

Liverpool hızlı ama teknik açıdan zayıf. Kritik paslari atmiyor lar. Bu nedenle gol de bulamiyorlar. Açıkçası biz bu takımla maç yapsak maçı gollü kazanırdik. 2-3 gibi. Neyse avrupaya gidebilirsek bakariz

• Trolls gonna troll troll troll fakrrs gonna fake fake fake

• o olcayın allah belasını versin. Mal herif. bu maç bildiğin mıçtı ya.En son yaptığı salakça top kaybında bilic dayanamamış olucakki 70.dakkada çıkardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DanBilzerian

Olcay bugun çok kötüydü iyi oynasaydı bjk gol atabilirdi defansta motta baştan beri sos veriyordu çıkartmalıydı bence ama bu iş bitmiş degil zor ama belli olmaz inönü zordur

Cıkartsaydı diyosunda yerine alacak oyuncu var sanki.Besiktasın en buyuk sıkıntısı bekleri zaten.Ayrıca ıbeye arkadan iyi bindirmeler geldi direk mottayı suclamak da dogru degil.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.