Şimdi Ara

Avrupa Ligi 2. Tur İkinci Maçımız | Beşiktaş - Liverpool | 26.02.2015 (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.725
Cevap
9
Favori
34.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: redragon_kafkaf

Arkadaşlar Club Brugge kolay bir takım değildir. Sonuç olarak son 16 ya kalmış bir takımdır. Ayrıca Belçika futbolu'da Türkiye'den daha iyi durumdadır son yıllarda. Beşiktaş ilk maçı deplasmanda oynaması avantajdır. Liverpool maçında olduğu gibi topun arkasına geçip 2'ye 1 defansif anlayışını uygularsa bu sefer Liverpool maçından daha çok pozisyon bulur . Gol ve goller de olursa deplasmanda burada bu atmosferde Zenit haricinde kimse favori olmaz Beşiktaş karşısında. Liverpoolu elemiş bir Beşiktaş psikolojik olarak karşı tarafa korku verecektir.

Katiliyorum gayet guzel top oynuyorlar bizi rahatlatan tek sey bir d.kievdir roma kadar piskolojik baskisi olmamasi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pumu

ahahah

yalan mı yani, oynadı işte :D
  • Brugge iyi gibi duruyor ama çok tehlikeli,Besiktasa başarılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redragon_kafkaf

Arkadaşlar Club Brugge kolay bir takım değildir. Sonuç olarak son 16 ya kalmış bir takımdır. Ayrıca Belçika futbolu'da Türkiye'den daha iyi durumdadır son yıllarda. Beşiktaş ilk maçı deplasmanda oynaması avantajdır. Liverpool maçında olduğu gibi topun arkasına geçip 2'ye 1 defansif anlayışını uygularsa bu sefer Liverpool maçından daha çok pozisyon bulur . Gol ve goller de olursa deplasmanda burada bu atmosferde Zenit haricinde kimse favori olmaz Beşiktaş karşısında. Liverpoolu elemiş bir Beşiktaş psikolojik olarak karşı tarafa korku verecektir.

Katılmıyorum. Gruplarda GS Anderlecht'i yenemedi diye Belçika futbolu Türk futbolundan iyi durumda diyemeyiz. O zaman ki Galatasaray gerçekten formsuzdu şimdi oynasalar GS her türlü yener mesela. Club Brugge liginde en iyisi evet. Ama bu son 16'ya kadar ki rakipleri de zayıf rakiplerdi. Beşiktaş oynayacakları en güçlü ve umalım ki son takım olacak. Ama yine de rakibi küçümsememek lazım.
     Avrupa Ligi 2. Tur İkinci Maçımız | Beşiktaş - Liverpool | 26.02.2015

Ayrıca buraya Liverpool'u eleyip gelmemiz onlarda bence büyük bir psikolojik baskı yaratacaktır. Gerçi kasede biz ve Brugge dışında Roma ve Fiorentina kalmıştı yani Brugge bizim çıkmamıza sevinmiştir yine de. Kötünün iyisi diye düşünmüşlerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: celocan3458

quote:

Orijinalden alıntı: omer bin hattab

Sanırım çekememezlik bizim kanımızda var..bi gurur duyun bi sevinin tebrik edin..ben galatasaraylıyım ama heyecandan yerimde duramadım..daha futbolda bile birleşemiyoruz artık gerisini siz düşünün..

Heycanla maç izlemeyi özlemişiz miili takım olsun kulüp takımları olsun son senelerde hep yenilmek için sahaya çıkıyor gibiydi beşiktaş dün uzun zaman sonra o heycanı getirdi bu hava devam ederse birazda şans olursa finali görür bence.

Evet bende çok özlemiştim o heyecanı..liverpoolu eleyen takım her takımı eleyebilir..ben inanıyorum o sinerji var beşiktaşta final olur demiyorum ama neden olmasın diyorum inşallah kazanır uefa kupasını..

• Ulan liverpool koyar diyenlerdendim ama helal olsun çok iyi maç çıkarttınız be!
    Gerçekten şaşırttınız ilk defa bizi.
  • arsenal-tothenam-liverpool derken buralara geldık ıyıde havaya grdı takım bence bu turuda gecıcez şahsi fikrim

Club Brugge 1 - 1 Beşiktaş

Beşiktaş 2 - 1 Club Brugge

sonraki rakibimizde Ajax dıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminozkoca

Maç uzatmaya gitti elvada bjk

Ne oldu kardes

• Konuyu tekrar okuyorum tekrar gururlaniyorum Tebrikler birkez daha :D

• yarı finale gelirsek gerisi gelir.Brugge küçümsemeyin.İnşallah elleriz.
  • Tebrikler Beşiktaş Seninleyiz.
  • Son zamanlarda birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan sporda özelliklede futbolda böyle çıkışlara (tur atlamalara) çok ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum hem ülke futbolu açısından, hem sporumuzun geleceği açısından bu yolda şuanda baş koymuş olan takımımız (en azından avrupada hepimizin takımı) umarım layık olduğu en güzel yerlere gelerek ülkemizi sevince boğar, yalnız bu yolda tek olunmaz birlik olunur bu bir milli davadır gözüyle bakıp tüm takımlarımızın desteklerini vermesi en önemli unsurdur. Şunadada görüyorum ki bu kenetlenme yavaş yavaş dahada çoğalıcak ve derya olup taşıcak. Bu sene bu A takım olur seneyede inşallah B, C, D takım farketmeksizin her birini daha ilerki turlarda veya yarı finallerde görürüz ve hepimizin kalbi bir gün İspanya'da birgün Almanya'da veyahut başka ülkelerin başka statlarında atar.

Beşiktaş'ımıza başarılar dilerim

• Liverpool taraftarının yarısı Türk'tü ve Beşiktaş'a küfür etmeye gelmişlerdi.

• Son zamanlarda hiç bu kadar heyecanlanmamıştım Tebrikler..
  • Maça giden arkadaşlar uefa maçlarında passolig gerekiyor muydu ? Tam bilgim yokta bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.Rövanş maçına gitmeyi planlıyorumda
  • Bravo bjk ingilizlere günü nü gösterdiğin için.

• vayy yorumuma eksiler basılmış hemen:) olabilir tabi ama doğrular bunlar yapacak bişey yok. Ben de ilk saatlerde sevindim tura ama yorumları ve abartıyı görünce, yeter bu kadar dedim.
  • beşiktaşlı değilim ama haklısın.Adil rekabet için o maçların en azından cumartesine alınmaz gerek.Ya da maçlar arasındaki mesafeyi arttırmaları lazım.Sonuçta ülkeyi temsil ediyor beşiktaş
  • Quarell kullanıcısına yanıt
    Yok kagit bilet basiliyor.Ama pasolige yonlendirmek icin pasoligte biletin fiyati 70 tl ise kagit bilette 80 tl oluyor.Boyle oyunlar donuyor iste

• İntikam Soğuk Atılan bir goldür evlat.

• 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.