Şimdi Ara

Avrupa Ligi 2. Tur İkinci Maçımız | Beşiktaş - Liverpool | 26.02.2015 (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.725
Cevap
9
Favori
34.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: napolyon94

Bjk li arkadaşlara tebrikler

8-0 ın acısını birazda olsa çıkardılar

ama acının çoğu duruyor

Kıskanmayın abisi kıskanmayın ne ağladınız beee :)

• Bir Besiktasli olarak dun aksamki heyecani en son Fenerbahce sevilla penaltilarinda yasamistim. Insanlarimiz ayristiriliyorlar farkina varalim. Bir olalim omuz omuza olalim. Avrupada gosterilen basari takimlarin degil ulkemizin olarak bakalim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal karakartal arkandayız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Club Brugge öyle çok ust duzey bir takım değil bence ne iyi nede kotu ,orta halli bir takım.Dikkatli olup ilk macta yenilmez birde gol atarsak,burda zaten onları hammm yaparız.Önemli olan Belçikada gol yemeyelim ,atalım.Burda kendi stadımızda yine şovumuzu yaparız.

Çok iyi kura bence.Ben bu turuda gectik diyorum Allahın izniyle.Yine dkkat diyorum orda gol yemeyelim ,atalım.Burda iş kolay.
  • Kim cikti kacirdim ya :(

Club Brugge demisler ama ciktiysa geceriz finale adim adim son 8 e kalcaz galiba

• Oo rekor kirmisiz uefa tarihinde en kalabalik macmis club brugge de daha fazla olcak insallah

• liverpolun yarisi kalitede bir takim yani totnema liverpola oynadigi oyunu oynarsa deler gecer

• İlk maçtan evvel Brugge lig maçını 7 Mart 2015 Cumartesi günü Sporting Charleroi ile oynuyor
    İlk maçtan evvel Beşiktaşımız lig maçını 9 Mart 2015 Pazartesi günü deplasman da Sivasspor ile oynuyor.
    Arada 2 gün Brugge için avantaj mevcut. Beşiktaşımız için Sivas maçı zaten zor ve çok yorucu olacak.
    12 Mart 2015 Perşembe günü de Brugge ile yine deplasman da oynayacağız. Bakalım nasıl dayanacak yorgunluğa takım.

İkinci maçtan evvel Brugge lig maçını 14 Mart 2015 Cumartesi günü Mechelen ile oynuyor.
    İlk maçtan evvel Beşiktaşımız lig maçını 16 Mart 2015 Pazartesi günü evinde Kayseri Erciyesspor ile oynuyor.
    ne diyeyim daha, 19 Mart 2015 Perşembe günü de rövanş maçımız yine evimizde. 3 Gün sonra da deplasman da Fenerbahçe maçı var.
    Allah yardımcıları olsun.
  • Ilk mac nerede ?

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Belçika da
  • Tamamdir 19 Mart Ataturkdeyiz

• Beşiktaş'ın fikstür Pert gibi fakat federasyon ayar çekecektir.

• fikstür böyle olursa beşiktaşın işin zor olur.
  • son 8 garanti yani.brugge pert takım.hadi yine şanslısınız.

• Hayırlı olsun güzel olmuş eşleşmeler

• Clübü hafife alacaklar sanırım Buda onların sonunu getircek umarım yanılırım

• Beyler Brugge'un bu seneki UEFA maçlarının özetini toplu halde bulabileceğimiz bir adres var mı?
  • bir galatasaray lı olarak aksam çok gururlandım helal olsun beşiktaşa çok akıllı ve güzel oynadılar. İnsallah sonunu getirirler
  • Brügge takımının en önemli ismi Lior Refaelov.
    Anderlecht ayarında bir takım, BJK zorlanmadan eler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OperasyonAdami

quote:

Orijinalden alıntı: kanoxoz

Valla kardeşim o kadar doğru konuşmuşsun ki diyecek kelime bulamıyorum helal sana.

Ama bunlar hep Bilic'in vizyonsuzluğundan neymiş avrupa ligiymiş peh daha ilk turda elenmesi gerekirdi.

Keşke bizde elenseydik de liverpool gibi dandik takımlarla oynayıp prestij kaybedeceğimize Türkiye kupasında Mersin İdman Yurdu gibi takımlarla maç yapsaydık çok şanslısınız.

Umarım Türkiye kupasını alıp dünya basınında yankı yaratırsınız başarılar.

Fenerbahçe'nin cezası bitiyor. Sezon sonunda en kötü üçüncü oluruz bu ihtimalle bile UEFA kupası'na katılmak garanti. O zaman göreceğiz Fenerbahçe'nin zevk veren oyunla, bol gollü galibiyetler ile Avrupa'yı sallayacağını. Beşiktaş gibi rakibi oynatmama üzerine değil atak futbol oynayacağız. Aramızdaki fark bu.

Ayrıca Türkiye Kupası'nı almayı çok isterim. Büyük takımlar katıldığı her kupayı kazanma parolası ile çıkar yola. Biz de taraftarı olarak buna alışığız. Elendiniz diye küçümsemeyin.

Avrupa basını için önemli olan Beşiktaş'ın elemesi değil, Liverpool'un elenmesi. Yani siz burada sürpriz yapmış oluyorsunuz. Böyle konuşulmaktan mutluysanız, devam edin

Ayrıca bundan sonraki turlar için de başarılar.

Siz Liverpool'a karşı atak futbol oynayın da kevgire çevirsinler sizi Ayırca lafı dolandırma. Liverpool sanki kendi kendini eledi sahaya tek başlarına çıktılar. Tolgay o golü atmadı zaten Liverpool yedi.

• 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.