Gazetelerde hep bu yazıyı görüyorum.'AVRUPA FATİHİ FENERBAHÇE' (!!!!) Bu kadar kolaymı avrupa fatihi olmak.Galatasaray bu yakıştırmayı almak için ne takımlar yendi neler.Oysaki fenerin daha gruptan çıkacağı kesin değil.Bence gazeteciler biraz daha dikkatli olmalı
+1907
Daha şimdiden, sanki şampiyon olmuşuzcasına bir hava yaratılıyor ve bunun kasıtlı olarak yapıldığını düşünüyorum. Daha önümüzde çok yol var ama bu şekilde giderse, futbolcular rehavete kapılır ve her şey ters gitmeye başlar. UEFA'ya kalabilirz (hatta ilk UEFA maçımızda elenebiliriz). Gruptan çıkmamız halinde de ilk maçta elenebiliriz. Rehavete kapılmadan, daha azimli bir şekilde çıkmalıyız ki maçlara, çeyrek finali görebilelim.
Umarım oyuncularımız da, bazı taraftarlar gibi (burada da görüyoruz) havaya girmez!
yuhu el insaf
Fatih Terih ile GS dönemini açın
GS şampiyonlar ligine çıkyor aynen iade ediliyor, meşhur 99 sezonunda yine şampiyonlar liginden elendikten sonra gazete arşivlerine bakın, "işte aynı tarife", "yine fatih hoca yine elendik" işte sadece yurt içinde sesi çıkıyor vb.... sizde o sene şampiyonlar ligi,nden elenip uefa ya geçtiniz orda başarılı oldunuz e oda bir dizi maç değilmi sadece bir senenin belli bölümü, sonradki senede ilk defa şampiyonlar liginde guruptan çıktınız
ee bu kadar bu gören duyanda 10-15 sene devamlı kupalarda başarılardan başarılara koşmuş klüp sanacak
ayrıca unutmayın ki o seneler ligte nasıl oynadığınızı herkez çok iyi biliyor hangi takım o kadar zaman korundu, hakeme küfreder, tükürür, kaleciyi tutar, rakibi sakatlar....
abartmayın...
yiğidi öldür hakkını yeme demişler.Galatasaray yukarıda Allah var ne takımları yendi.Takdir etmek şart ama geçmişede çok takılmamak lazım. şu an Fenerbahçe avrupa maçlarında en başarılı Türk takımı.ister beğenin ister beğenmeyin bu gerçeği değiştiremezsiniz...
Fenerin başarılı çizgisi bence biraz abartıldı. Ayaklarımızın biraz daha yere basması lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: Brooklyn
Fenerin başarılı çizgisi bence biraz abartıldı. Ayaklarımızın biraz daha yere basması lazım.
vay be senden böyle bir yorum beklemezdim açıkçası şaşırdım böyle objektif olmak lazım bencede fenerbahçe başarılı oldu.ama liverpoolları rahat yenerız marsilya yandiyse bız fark ataroz. yav dediğinizi kulağınız mı duymuyor.yoksa başka şeyler mi var anlamadım. bu anlayışla 2.turda gelcek herhangi bir takımdan fark yersiniz.
Valla biraz abartıldığı doğru ama MAGNUM1 kardeşim sende liverpooldan niye bu kadar çok korkuyon anlamadım.
quote:
Orjinalden alıntı: YBA
yuhu el insaf
Fatih Terih ile GS dönemini açın
GS şampiyonlar ligine çıkyor aynen iade ediliyor, meşhur 99 sezonunda yine şampiyonlar liginden elendikten sonra gazete arşivlerine bakın, "işte aynı tarife", "yine fatih hoca yine elendik" işte sadece yurt içinde sesi çıkıyor vb.... sizde o sene şampiyonlar ligi,nden elenip uefa ya geçtiniz orda başarılı oldunuz e oda bir dizi maç değilmi sadece bir senenin belli bölümü, sonradki senede ilk defa şampiyonlar liginde guruptan çıktınız
ee bu kadar bu gören duyanda 10-15 sene devamlı kupalarda başarılardan başarılara koşmuş klüp sanacak
ayrıca unutmayın ki o seneler ligte nasıl oynadığınızı herkez çok iyi biliyor hangi takım o kadar zaman korundu, hakeme küfreder, tükürür, kaleciyi tutar, rakibi sakatlar....
abartmayın...
komikmisin sen arkadasim,mesele gruptan cikip cikmama degil...oynanan oyun yenilen takimlar...2 mac kazandiniz diye kendinizi avrupali sanmaniz komik...sizin suan ovundugunuz avrupa takiminiz dunya klasmaninda 47. mi ne...biz super kupa sonrasi klasmanda 1.ydik...yani 1 galatsaray 2 real madrid 3 bayern munih 4 milan diye gidiyordu...dogru ama abartilacak bisey yok,neticede sizde interi yendiniz...
Gazeteler işin bahsettiğin yanıyla ilgilenmez hocam,düşünmez yani bu kadar kolay mı diye bui? O yüzden gazetede yazanları pek dikkate almamak lazım
quote:
Orjinalden alıntı: MaGNuM1
quote:
Orjinalden alıntı: Brooklyn
vay be senden böyle bir yorum beklemezdim açıkçası şaşırdım böyle objektif olmak lazım bencede fenerbahçe başarılı oldu.ama liverpoolları rahat yenerız marsilya yandiyse bız fark ataroz. yav dediğinizi kulağınız mı duymuyor.yoksa başka şeyler mi var anlamadım. bu anlayışla 2.turda gelcek herhangi bir takımdan fark yersiniz.
keşke her konuda biraz da sen objektif olabilsen
red06 kardeşim kimse inkar etmiyor.Ama birazda şu zamana bakın hangi gs liye avrupa desem direk 2000 e dönüyor.Sanki ordan ileri gidememişler.Tarihle olmuyor bu işler.Ona bakarsan kızılyıldız falan şimdi nerelerde olmalıydı.Ayrıca artık galatasarayı geçtiğimizi türkiyede en iyi durumda olduğumuzu efsane başkanınız faruk süren bile söyledi.
quote:
Orjinalden alıntı: fenerlix07
ben hala tamkinli taraftar modundayım...
tamkinli değil temkinli
arkadaşlar bir yanlışı düzeltelim.
FB'nin şu anda 47. sırada olduğu sıralama UEFA ya ait olan sıralamadır ve GS bu sıralamada hiçbir zaman birinci olmamıştır.(en fazla ilk 10'a girmişti)
GS'nin zamanında 1. olduğu sıralama "IFFHS" özel bir kuruma ait istatistiklerdir. mesela FB şu anda IFFHS 'ye göre 34; BJK ise 38. dir.
IFFSH'de kulüplerimizin daha başarılı görünmesinin sebebi takımların kendi liglerindeki puanlarınıda dikkate almasıdır. Oysa UEFA sadece avrupa kupalarında yapılan maçlardaki puanları esas alır. Size linkte vereyim ki tam olsun:
abartmayın...
komikmisin sen arkadasim,mesele gruptan cikip cikmama degil...oynanan oyun yenilen takimlar...2 mac kazandiniz diye kendinizi avrupali sanmaniz komik...sizin suan ovundugunuz avrupa takiminiz dunya klasmaninda 47. mi ne...biz super kupa sonrasi klasmanda 1.ydik...yani 1 galatsaray 2 real madrid 3 bayern munih 4 milan diye gidiyordu...dogru ama abartilacak bisey yok,neticede sizde interi yendiniz...
EVET FENERLİLER 100 YIL DAHA UĞRAŞSADA REKORUMUZU ANCA EGALE EDER GEÇECEK DEĞİLLER YA
quote:
Orjinalden alıntı: kktn1925
quote:
Orjinalden alıntı: fenerlix07
ben hala tamkinli taraftar modundayım...
tamkinli değil temkinli
yakalamayayım seni
Fenerbahçe'nin başarısı göz ardı edilemez ancak biraz daha sağlam basmanız gerekiyor aldığınız galibiyetlere oranla çok uçtunuz....
Ben de aynı kanıdayım.Çok büyük konuşursak,kötü sonuçta zarar da çok büyük olur.Örnekleri var.
Fenerbahçe iyi şuan.Ama 2. turu geçmesi dahi çok zor.İnanılmaz takımlar gelecek çünkü.
Ama bence sorun şu.BJK ve GSlilerin çoğu FBnin Avrupa'da başarılı olmasını istemiyor.Olunca da hazmedemeyip çemkirmeye başlıyor.Gerek yok böyle şeylere.Aynı şeyler bu tip yorumlarda bulunan BJK ve Fenerliler için de geçerli.Şansa bağlamalar falan.Bunlar insanı küçülten şeyler.Ha kendinizi öyle sanıyorsanız sorun yok....
Geçmişe mazi derler. Önemli olan istikrardır ne fener nede gsaray avrupa fatihidir.
Durun hele yahu ne Avrupa Fatihi!!! Herkesin çok dikkatli olması lazım,hele futbolcuların,yöneticilerin ve ziconun. Biraz ciddiyet olsa Avrupa Fatihi olmamız içten bile değil!!