Şimdi Ara

Avrupa'dan ne alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
1
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit: Duty free önerilerini alayım hava alanındayım.

3 gün sonra yurtdışına çıkıyorum gideceğim ülkerler: Almanya, Avusturya, Çek ve Macaristan. Bu ülkelerin hangisinden ne alınır(gerek hediyelik olsun gerek yemelik(ama özellikle yemelik))? Burda olmayıp da orda olan çikolata, cips, sigaralardan güzel olanlar nelerdir? Daha önce buralara gitmiş olan varsa mümkünse ss le de destekleyerek yazabilirse çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

Edit:Beyler akşama Berlindeyim son tavsiyeleri alalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gabe Newell -- 16 Aralık 2013; 15:14:50 >

• Off ne alınmaz ki
  • Andorra gitseydin

İçki çikolata elektronik alet ve dahası derdim ama bu gittiğin yerlerden ancak tarihi şeyler alınır. İşte Salzburg'a gidiyorsan Mozart ile ilgili şeyler falan.

Almanya dan berlin in berlin
  • quote:

Orijinalden alıntı: naberkankakw

onun dışında soruyorum kardeş ayrıca ne alınır diye sordum, karıyı alıp buraya getirmeye niyetim yok.
  • ilim, irfan.
  • KUPA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tayland dan ne alınır
    17 yıl önce açıldı
    Danimarka'dan ne alınır?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Andorra gitseydin

İçki çikolata elektronik alet ve dahası derdim ama bu gittiğin yerlerden ancak tarihi şeyler alınır. İşte Salzburg'a gidiyorsan Mozart ile ilgili şeyler falan.

Buralardan alınıcak hiç bir şey yok mu bu tarz hocam? En azından sigara ve yiyecek. Sigara ucuz değil biliyorum ama Türkiye'de olmayan sigaralardan falan güzel olan tavsiye ederseniz makbule geçer(kullanıyorsanız tabii)
  • Çek'e Macaristan'a gidiyorum diyosun hiç aklına gelmiyo mu orda ne olabilir diye ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gabe Newell

3 gün sonra yurtdışına çıkıyorum gideceğim ülkerler: Almanya, Avusturya, Çek ve Macaristan. Bu ülkelerin hangisinden ne alınır(gerek hediyelik olsun gerek yemelik(ama özellikle yemelik))? Burda olmayıp da orda olan çikolata, cips, sigaralardan güzel olanlar nelerdir? Daha önce buralara gitmiş olan varsa mümkünse ss le de destekleyerek yazabilirse çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

Dostum icki vs alacaksan hic oradan kendine yuk etme duty free soplarda ayni fiyata var icki cikolata sigara vs. Yurt disina ciktigin bileyi gostererek alabiliyorsun euro ile. İclerinden sadece almanya da koln e gittim oraya gidincede bira ve cikolatalarini denemeni tavsiye ederim. Almanya belcika gibi ulkelerde eskiden rahipler kiliseye ek gelir olsun diye bira yapip satiyorlarmis. Orada her cesit aromali birayi bulabilirsin. Visneli vs :D bi kacini denemeni tavsiye ederim.

Ayrica cogu yabanci icki cikolata falan 5m migroslarda var o yuzden kendine cikolatayi yuk etme fakat tek gececegim bidi var turla gitmiyorsan belcikaya da ugra ve bir waffle ve belcika cikolatasi tat sirf bunlar icin gidilir migdene duskun biriysen :D

Simdiden hayirli yolculuklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LongIsland -- 7 Aralık 2013; 19:55:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Djarum al sigara olarak, Red devil di sanırım yada Devil bilmem ne öylede bir sigara vardı çok var bir de yabancıların marllborolarını içsene merak ediyorum tadı nasıl orda parlaement i felan zor bulursun kalite içer adamlar.
    Birde golden virginia diye bir tütün var paket tütün eğer birader bulursan senden tüm benliğimle rica ediyorum getirirmisin parasını da hemen gönderirim.
    Unutma ama djarum bulursan oda olur yeterki bul.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Andorra gitseydin

Buralardan alınıcak hiç bir şey yok mu bu tarz hocam? En azından sigara ve yiyecek. Sigara ucuz değil biliyorum ama Türkiye'de olmayan sigaralardan falan güzel olan tavsiye ederseniz makbule geçer(kullanıyorsanız tabii)

Dostum şimdi onlar Euro kullandığı için bir ürün ucuz olsa bile bize yine pahalı.

Ancak Andorra da gümrük mü ne yoktu galiba bişiler yoktu biz gittiğimizde Euro 2 falan civarıydı bizim gittiğimiz turdaki herkes iphone blackberry almıştı o zaman .

Gittiğin ülkelerden dediğim gibi tarihi şeyler alınır heralde bilemiyorum çok

• karı
  • ps4 siparisi verebiliyor muyuz
  • tr ye göre uygun fiyatlı bir şeyler almak istiyosan alkollü içecekler alırsın atarsın bavula gelirsin..
    onun haricinde souvenir dükkanlarına girdiğinde gözüne hoş gelen bir şeyleri alabilirsin..

alamanyadan nussknacker çikolatasını getirebilirsin tanıdıklara dağıtmak için..

budapeşteye gidersen szechenyi furdo uğrayabilirsin soğuk havalarda iyi gider..
    ortamıda iyidi..;)

viyanaya gidersen sacher pastası var.. baya meşhur..
    tavsiye edebileceğim bir yeri tarif edeyim..
    kartner strasse caddesi var bizdeki istiklal gibi oradan karlsplatz tarafına yürüdüğünde
    sağında çatısında yeşil renkli bir bina görüceksin tiyatro binasıydı sanırım..
    onun oralar sacher eck isminde bir cafe var..tavsiye ederim orayı..
  • parfüm saat ayakkabı elektro gitar ilk aklıma gelenler.
  • Almanyada çikolata yicen alkollüdür ama :D
  • Sana sipariş versek getirir misin?
  • istanbul da değilim hocam, kargo felan derseniz, bir şey olur kargoya felan uğraşmak istemiyorum kusura bakmayın.
  • quote:

istanbul da değilim hocam, kargo felan derseniz, bir şey olur kargoya felan uğraşmak istemiyorum kusura bakmayın.

Anladım, tamamdır. Keyfine bak.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.