Şimdi Ara

Avrupa'da doğmuş, büyümüş Türk kızı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Danimarkada doğup büyümüş Türkiye ye yazdan yaza gelmiş bir kız düşünün.

Bu kız Karakter olarak hangi ülkeye daha yakındır.

Ailesi Türk olduğu için her şeyi ile o bir Türktür diyebilir miyiz

Yoksa Gerek okul çevresi , dış çevrede ki insanlar Danimarkalı olduğu için, oranın karakteri mi ağır basar?

Böyle akrabaları olan varsa, cevaplarsa ayrıca makbule geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• akrabam falan yok ama 5 farklı kızla konuştum. isviçre(bursalı),ingiltere,almanya,belçika,rusya. alayı da kezban ve çomar. türkiye çok iyi edasındalar ama türkiye'ye sadece tatil için geliyorlar. misal ingiliz kız kendisini namuslu zannediyor. dedim ingiliz kızları daha güzel o da vurduruyorlar da ondan diye cevap verdi. sonra dedim çirkin olduğun için ingiliz erkekleri sana bakmayıp onlara baktıkları için mi kıskandın diye kim demiş bakmıyor diye cevap verdi. aralarında en kültürlü duran rusyalıydı. çevirmenlik okuyordu. almanyadaki ve ingilteredeki ise klasik türk kezbanından bile aşağı seviyede.
  • Size aşık hocam o kız sakın kaçırmayın. Evlenip Yozgat'a götürün. Oraya giderseniz aranız bozulduğunda vatandaşlık alamazsanız ortada kalırsınız kimse de yazık demez. Yozgat'a götürürseniz öyle değil ama. Bozulursa aranız Yozgat'ta kalmaya devam edersin ama kız gider... Seçim senin kırmızı pil yozgat mavi pil stockholm. Ayrıca o da seni bekliyordu bunu da unutmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vic Boss

Size aşık hocam o kız sakın kaçırmayın. Evlenip Yozgat'a götürün. Oraya giderseniz aranız bozulduğunda vatandaşlık alamazsanız ortada kalırsınız kimse de yazık demez. Yozgat'a götürürseniz öyle değil ama. Bozulursa aranız Yozgat'ta kalmaya devam edersin ama kız gider... Seçim senin kırmızı pil yozgat mavi pil stockholm. Ayrıca o da seni bekliyordu bunu da unutmayalım

Hocam öyle bir durum değil, amcam orada yaşıyor beni Danimarkaya götürecek konuştukta. Kendisinin bi tanıdığı var kızı Türk orada doğup büyümüş. Onla tanistiracak. Olursa evleneceğiz bakalım da iş ciddiye bindikce insan korkmaya başlıyor. Önceden keşke yurtdışına gitsem derdim şimdi garip bi korku sardı içimi

• Gittigin ülkenin topraklarına ayak basınca bütün korkuların geçecek.

• Nerede doğup büyüdüyse oralıdır

• kesinlikle türk özellikleri ağır basacak. hayatı zindan eder zindan.

demedi deme, kendin dene gör, sonra editlersin konuyu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The SATANİST

Nerede doğup büyüdüyse oralıdır

Hocam öyle ama aile Türk olunca insan merak ediyor. yani arada kalmış kültürel olarak ne oraya ne buraya benzemeyen garip bir insanda olabilir. Danimarka insanı amcamın dediğine göre çok sakalasmayi sevmeyen işinde gücünde insanlar oluyormuş. Ancak seni benimserse eğlenceli tarafını gösteriyormuş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.