Şimdi Ara

Avrupa Clienti Hakkinda!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar şimdi bu sitede verdikleri avrupa clienti yükledik diyelim patch normal olarak normal client gibimi gelecek yoksa ayri bi yapacagimiz şey varmi avrupa clienti yüklemeden?

• SERVERLAR KAPANCAK AÇILDIĞINDA PATCH YÜKLENMESİNİ BEKLİYCEZ YA ONU YÜKLEMEDEN BU CLİENT I KURUYORUZ WE OYUNDAYIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinaL_İmPacT -- 23 Temmuz 2007; 16:56:56 >
  • o patchi indirmeyeneler normal update yapacak dimi?
  • EVET
  • o zaman avrupa clientini boşami yükledik?pff
  • beyler ben şimdi europe clienti indirdim update beklemicem demi! (inşallah)
  • indirmezsen normal patch gibi gelmiyr indirip kurman lazım o ya bugün 18:00 dan sora yada yarın 05:00 11:00 arası her kafadan bir ses çıkıyor bende bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İkinci TurkMuOnline Serveri
    20 yıl önce açıldı
    İspanya domineligi bitti artik
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende aynısını yapdim ama boşuna heralde eger normal update gibi olursa 1 gün onun patchini yüklenmesini beklersiniz öle degilmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _T3RM1N4T0R_

o patchi indirmeyeneler normal update yapacak dimi?

FinaL_İmPacT yanlış bilgilendirme yaptin...
    Arkadaşlar yarin patch falan gelmicek herkes sitedeki clienti indirmesi lazim eğer clienti indirmediyseniz bakım bitene kadar sakın indirmeyin çünkü JM in yaptiği açıklamaya göre yarin tekrar bir client indirmek zorunda kalabilrz.

Tekrar soyluorum kendiliğinden yuklenmıcek.Herkez indirmesi gerek

Edit:Cümle duzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Google- -- 23 Temmuz 2007; 17:05:32 >
  • gelecek olan guncelleme paketinin boyutu cok fazla oldugundan, launcher ile update yapmasının uuzn surecegini dusunup saatlerce update yapmasını beklememeniz icin adamlar dusunup bu yeni clienti koymuslar daha ne istiyorsunuz anlamadım :D

yarın guncelleme yapıldıgı anda bu indirdigimiz yeni clienti kuracagız ve direk oyuna avrupa serverine girecegiz olay bundan ibaret.
  • işallah indirdigimize pişman olmayiz bidaha indirmek zorunda kalirsam kota dolup taşar bence bir daha JM yeni client vermez tabi işalla gerçi hiç bi işlerinde hayır yok ama neyse saolun bilgilendirdiginiz için:)
  • client'i indirmek zorundasiniz..
    yeni avrupa dosyalari oldukca buyuk oldugu icin simdiki client uzerine update olmayacak.
    setup sistemiyle yeni dosyalar yuklenecek.
    ayrica ust konulari okumayanlar nasil da sinifta kaliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.