Şimdi Ara

Avrupa birliğine alıncakmıyız (sizce)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benımde aklıma takıldı sızce alcaklarmı bızı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marco van Basten. -- 18 Mart 2012; 14:47:13 >

• ab mi kaldı yahu?
  • Yakında Avrupa birliği diye birşey kalmayacağı için, aklına takılacak bir sorun da kalmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreldoR

Yakında Avrupa birliği diye birşey kalmayacağı için, aklına takılacak bir sorun da kalmayacak.

yok öyle bir dünya
  • eski gündem arkadaşım bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte

ab mi kaldı yahu?

Bi tane vıdeo vardı aklıma geldı sımdı bır tane kadın vardı tek dı ve 3 tane ab dusmanı bır birezilyalı bır Dans eden adam gelıyordu sonra bır tane kun fu cu cını temsıl edıyordu bır tanede ırak vardı onuda sakallı bır amca vardı yoga yapıyordu yanı dusmanları ama kadın kendını çoğaltıyordu yanı hepımız bırlıkte olursak bıze bısıy yapamzlar dıye
  • Beyler herke öyle gircekmiyiz falan diyorda halk istiyor mu bakalım ? Tvlerde gördüm kadarıyla (ki pek güvenilmez hiç biri ama neyse) kim Avrupa birligine girmek istemiyor ama avrupa birligi ülkelerin egitim seviyesine yükselsek önemli bu ölçüde çalışmak önemli yoksa avrupayı kim takar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: R3!S<3

Beyler herke öyle gircekmiyiz falan diyorda halk istiyor mu bakalım ? Tvlerde gördüm kadarıyla (ki pek güvenilmez hiç biri ama neyse) kim Avrupa birligine girmek istemiyor ama avrupa birligi ülkelerin egitim seviyesine yükselsek önemli bu ölçüde çalışmak önemli yoksa avrupayı kim takar

ıtalyanlar ınıglıler almanlar amerıkanlar ve bunu gıbı çoğu ulke bırlesık olursak daha guçlu mantığıyla açlısıyo ama ısraıl dunyaya hukmedıyo benım anlamadığım bu neden ? ama doğru amerıka parçalanır yoksa
  • Avrupa birliğine alıncakmıyız (sizce

önce parantezi kapat,sonra gel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kibritçöpü

Avrupa birliğine alıncakmıyız (sizce

önce parantezi kapat,sonra gel.

Kapadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş.

quote:

Beyler herke öyle gircekmiyiz falan diyorda halk istiyor mu bakalım ? Tvlerde gördüm kadarıyla (ki pek güvenilmez hiç biri ama neyse) kim Avrupa birligine girmek istemiyor ama avrupa birligi ülkelerin egitim seviyesine yükselsek önemli bu ölçüde çalışmak önemli yoksa avrupayı kim takar

ıtalyanlar ınıglıler almanlar amerıkanlar ve bunu gıbı çoğu ulke bırlesık olursak daha guçlu mantığıyla açlısıyo ama ısraıl dunyaya hukmedıyo benım anlamadığım bu neden ? ama doğru amerıka parçalanır yoksa

İsrail ABD içinde bir ülke gibi benim gözümde israil hiç birşeydir önemli olan ABD unutmamak gerek israil temellerini atıp bugünlere getiren ABD dir ABD için israil orta dogu afrika asya için bir liman görevi görüyor başka hiç birşey deyil israil kukla ABD oynatır onlar oynar olay budur

• Biz bu kafayla *** gireriz ab'e. He kafa demisken hadi hepsini kapatalim.
  •  Avrupa birliğine alıncakmıyız (sizce)

bak bakim girecekmiymişiz
  • quote:

quote:

quote:

İsrail ABD içinde bir ülke gibi benim gözümde israil hiç birşeydir önemli olan ABD unutmamak gerek israil temellerini atıp bugünlere getiren ABD dir ABD için israil orta dogu afrika asya için bir liman görevi görüyor başka hiç birşey deyil israil kukla ABD oynatır onlar oynar olay budur

Dıştan oyle gozukmuyo ama ıçtende abd nın baskanı dunyaya hukmedmek değilki amacı saece barıs lı ve savas szı bır dunya ıstıyor afhanıstanda iç svaş çıktı olan afganıstana oldu

• lise mezunlarının %60'ı ömründe bir kez kitap okumamış.dört işlem yapmayı bilmiyor.
    halkın %20 si haydar dümen okumak için %5 i resimlere bakmak için gazete alıyor.
    töre cinayetleri başını almış gidiyor.
    kahvehanaler çakılı.

böyle boş bir milleti kim ne yapsın ki
  • ab ekonomisi batti bile tek buyuk guc turkiye

• quote:

lise mezunlarının %60'ı ömründe bir kez kitap okumamış.dört işlem yapmayı bilmiyor.
    halkın %20 si haydar dümen okumak için %5 i resimlere bakmak için gazete alıyor.
    kahvehanaler çakılı.

ama 4+4+4 sıtemıyle sence bu değişirmi ?
  • quote:

quote:

lise mezunlarının %60'ı ömründe bir kez kitap okumamış.dört işlem yapmayı bilmiyor.
    kahvehanaler çakılı.

bu ülkede bazı şeyler hiçbir zaman değişmeyecek
  • quote:

quote:

quote:

kahvehanaler çakılı.

bu ülkede bazı şeyler hiçbir zaman değişmeyecek

Boyle bır ulkede olduğum ıçın sevınmıyorum ama +1

• Türkiye gibi geride kalmış bir ülkeyi alıp bu yoğun çalışmaya hazır eğitimsiz Türk nüfusunun o ülkelere özgürce gidip iş sahibi olabileceğini düşünsene. Çok daha uygun ücrete çalışacak Türkler yüzünden orada adamlar işlerinden olacaklar.

Onu geçtim, sadece Yunanistan ve Fransa dışında bütün ülkeler Türkiye'nin katılmasını onayladığı gün bu iki ülke Türkiye'nin AB'ye katılmasındansa AB'den çıkmayı tercih edecek ülkeler. Fransa çıktığında da AB falan kalmaz.

Türkiye'deki insan haklarının, laikliğin ve hukuğun ihlali bu denli yüksekken AB'ye girmemizin hiçbir yolu yok, sadece müzakerelerde dayatılan koşullarla daha fazla AB'nin hoşlanacağı bir Türkiye yaratılmaya çalışılıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.