evet kız biraz mayhoş bakıyor ama seksi duruyor yani :)
Darkvader zevkler ve renkler tartisilmaz derlerdi ama ben biryere kadar derdim abi o kizin neresi seksi[?]kiz resmen follofoş olmuş o fotolarda haksızmıyım beyler[?]
Bence de çok hoş bir kız gözleri çok hoş en başta ehe[drknrd]
Avril hakkındaki düşüncelerimi iki zaman dlimine bölebilirim.. 1.Mike'ın thread'i öncesi 2.Mike'ın thread'i sonrası
Avril'i ilk dilediğim zaman Mugla'da askerlik yapıyordum..Radyodan önce sesine vurulmuştum..Sonra klibini gördüm..Huri gibi geld,i kız bana..Malum bir de askeriz ya..Bu tabi görüş perspektifimi biraz daha subjektif yaptı..Belki aysen gruda'yı görsem ona'da vurulurdum(Allah'ım kendimden iğrendim bak şimdi )..Askerden geldikten da Avril favorilerim arasındaydı..Jeanette BIDERMANN ve Kirsten DUNST..bu ikilinin ardından 3. sıradaydı..Sonra Mike'ın o kabus topiğini gördüm..Dünyam başıma yıkıldı..O huri böyle bir öcü olamazdı..Mike bana gerçekleri gösterdi.Avril ile olan aşkımı bitirdim..Şimdi diğer 2 aşkıma odaklandım..
tyson in topic i oncesi de hosuma gitmezdi tyson in topic i sorasi daha da cok hosuma gitmiyor.
jeremy senin icin tyson dan oncesi ve tyson dan sorasi gibi bir durum var galiba hehe!
avril lavigne de tatu gibi pazarlama tekniklerinin nelere kadir oldugunun kanitidir.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by cezve</i> <br />tyson in topic i oncesi de hosuma gitmezdi tyson in topic i sorasi daha da cok hosuma gitmiyor.
jeremy senin icin tyson dan oncesi ve tyson dan sorasi gibi bir durum var galiba hehe!
avril lavigne de tatu gibi pazarlama tekniklerinin nelere kadir oldugunun kanitidir. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Doğrudur tyson benim için mihenk taşıdır :P
[zzz]
Ona seksi diyeceğime hacı şakir olayına girerim ama şarkıları fena değil
walla o ilk sarkıları skaterboy filan dinleyince iğrenç dedim ama son klip çektiği şarkılar güzelmiş hakkaten
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme