Şimdi Ara

Avrasya Motosiklet Fuarı 2014 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
4.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: arge48

giden arkadaşlardan ricamdır. bizi başkalarına muhtaç etmeyin bol foto isteriz

gidersem yayinlarim hocam ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    özellikle inazuma ve cb500 ün detayli fotosunu isteriz.
    günaha sokma bizi sadece motorları çek iki teker olan

• Yok mu bugun giden?

11 aslan, arenada çocuklar gibi şendik!
  • Fuar da, Vespa Primevera'nın lansmanını yaparken
    Honda, Suzuki, BMW, Yamaha gibi bir çok marka yeni modellerini tanıtıyor.
    Ayrıca ağırlıklı Çin ve birkaç Hindistan markası yeni modellerini motosikletseverlere sunuyor..
     Avrasya Motosiklet Fuarı 2014

www.otometre.com
    Otometre - Otomobil Blogu; Haberler, Yeni Modeller
    http://www.otometre.com/2014/02/vespa-piaggio-aprilia-ve-moto-guzzi.html

Avrasya Motosiklet Fuarı 2014 Avrasya Motosiklet Fuarı 2014 Avrasya Motosiklet Fuarı 2014

• fuarda tek durduğum stand nedense tt custom motor standı oldu
    www.otometre.com
    http://www.otometre.com/2014/03/fuarn-en-ilgi-ceken-motorlar-ttden.html

Avrasya Motosiklet Fuarı 2014 Avrasya Motosiklet Fuarı 2014 Avrasya Motosiklet Fuarı 2014

• Arkadaş zaten linkte bahsetmiş kırmızı davetiye varsa (motoron veriyor) ''Kırmızı davetiyelerle 4 gün boyunca ücretsiz giriş yapabilirsiniz, Sarı davetiyelerle perşembe ve cuma günü ücretsiz, diger günler %50 indirimle giriş yapabilirsiniz'' denilmiş.

Yeni haberim oldu, vakit ayarlayabilrsem 1 saat gideceğim.
    CPU: İ5 13600K 3.50GHZ@5.1GHZ (ID Cooling SE-214-XT ) VGA: Intel ARC A770 RAM: 4X16 Gskill Ripjaws S5 DDR5 6000mhz CL32 Mainboard: ASUS PRIME Z790-P WIFI 7200MHz(OC) DDR5 Audio Card: Creative Sound Blaster ZX CASE: Thermaltake Level 10 GT Battle Edition PSU: EVGA 1000 GQ SSD: Samsung 970 Evo Plus 500Gb (Cooler:ID-COOLING Zero M15 m.2 NVME) HDD: WD20EARX DRW:Asus DRW-24D5MT M-Disc Monitor: Asus 24'' MX239H Keyboard Set: Asus TUF Gaming K1 Set Headset: Sennheiser HD280 Pro 64Ω Sound System: Logitech X530 Printer: LaserJet M1132 MFP Modem: Asus DSL-N17U OS: Win10 Pro 64Bit Yarabbi Şükür daha ne olsun?
  • Yoğunluktan çok az foto çekebildim, çektiklerimde her motorun üzerine 2 ayaklı motorlar bindiğinden burada paylaşılacak cinsten değil. İnde bir çekeyim diyemiyorsun millet abaza, motor bahane. Bu sunum işi yüzünden motorları fuarlarda da artık iyi inceleyemiyoruz. Racing ve chooper lar hariç scooter lar geçen seneki modellerin kopyala yapıştır versiyonu olmuş. Yeni ve değişik seriler tayvan a var bize yok. Neyse en azından broşürler ve kıyafetlere ağırlık verdikte boş yere gitmemiş olduk.
    CPU: İ5 13600K 3.50GHZ@5.1GHZ (ID Cooling SE-214-XT ) VGA: Intel ARC A770 RAM: 4X16 Gskill Ripjaws S5 DDR5 6000mhz CL32 Mainboard: ASUS PRIME Z790-P WIFI 7200MHz(OC) DDR5 Audio Card: Creative Sound Blaster ZX CASE: Thermaltake Level 10 GT Battle Edition PSU: EVGA 1000 GQ SSD: Samsung 970 Evo Plus 500Gb (Cooler:ID-COOLING Zero M15 m.2 NVME) HDD: WD20EARX DRW:Asus DRW-24D5MT M-Disc Monitor: Asus 24'' MX239H Keyboard Set: Asus TUF Gaming K1 Set Headset: Sennheiser HD280 Pro 64Ω Sound System: Logitech X530 Printer: LaserJet M1132 MFP Modem: Asus DSL-N17U OS: Win10 Pro 64Bit Yarabbi Şükür daha ne olsun?
  • Fuar Guzeldi Altin Elbiseli Adam ile Falan Tanistik Bu Sene Yamaha Silip Süpürücek Bence MT-07 Olsun MT-09 Olsun Baya Iyi Satiyor Suan Kriz Var Deselerde Ducati,MV Agusta,BMW Ve Diger Buyuk Markalardaki Egzotik Motorlarin Cogu Satilmisti Veya Millet Ustune Oturmasin Diye Yaptilar.

• ben fuara pazar günü gittim, inanılmaz kalabalıktı dolayısıyla herhangi bir standı rahat gezemedim. amacım aksesuar almaktı ama bence hiç ucuz değildi ayrıca doğru düzgün beden de yoktu. gittiğime pişman oldum diyebilirim.
    doğal olarak pek zevk alamadım
  • CNR Fuar merkezinde ilk kez bir fuara gittim. Bin pişman oldum. Basık, havasız, aşırı kalabalık, pis, Allah'ın unuttuğu yere yürüme mesafesi vs. Son kullanıcıyı ürünlerden uzaklaştırmak için tüm şartlar vardı. Motor markası olsam fuarda bulunmak için iki kez düşünürüm, Kawa haklı.

Markalara gelecek olursak, birinin yerli monteli Çin markalarına uyduruk manken getirmemeyi öğretmesi lazım. Görüntü kirliliğiydi arkadaş. Bak Honda'ya, motorlar nefis, mankenler derli toplu usturuplu, şekilden şekile girmiyorlar. BMW her zamanki vakurluğunda. Yamaha direkt olarak olaya yoğunlaşmış, mankene ihtiyaç duymamış. Motora oturmaya çalıştı diye milleti azarlayan Ducati'yi de Allah bildiği gibi yapsın. Herkesin içinde bildiğin azarlıyorlardı insanları. Ayıptır. Madem uzaktan bakacaktık, oraya kadar zahmet etmeyip bi internet sitesinde de aynı katalog hissini verebilirlerdi.

Ayrıca, aksesuar kısmında salon 9'a girişte sağdaki mağaza gibi yerde çok anlamsız bir alışveriş dönüyordu. Kimin ne aldığı belli değildi, giriş çıkış güvenliği yoktu, çok şaşırdım. 200 liralık Revit eldivenler yerlere atılmıştı. Eminim o koca Revit standının yarısını millet cebe atmıştır.

Genel olarak tabii ki enfes motorlar vardı ancak şu an için Suzuki Inazuma

11 aslan, arenada çocuklar gibi şendik!

• nikon d7000 18-105 portre çalışması
     Avrasya Motosiklet Fuarı 2014 Avrasya Motosiklet Fuarı 2014 Avrasya Motosiklet Fuarı 2014 Avrasya Motosiklet Fuarı 2014 Avrasya Motosiklet Fuarı 2014 Avrasya Motosiklet Fuarı 2014

• Mr.Basketball kullanıcısına yanıt
    ya abi hakkaten mt-07 ve mt-09 ne güzel motor olmuş öyle. kafaya koydum ben de alacaam
    http://www.otometre.com/2014/03/yeni-hondalar-ctx-1300-goldwing-f6b.html

Avrasya Motosiklet Fuarı 2014 Avrasya Motosiklet Fuarı 2014

• GSX-R 1000 ve Suzuki standı
    www.otometre.com
    http://www.otometre.com/2014/03/suzuki-burgman-200a-ve-v-strom-1000a.html

Avrasya Motosiklet Fuarı 2014 Avrasya Motosiklet Fuarı 2014

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.