< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Avowed Türkçe Yama Talebi (2. sayfa)

-
-
Arkadaşlar DH ekibi olarak görmeliyiz ki volkanın desteği işini gücünü bizler için askıya alarak oyunları Türkçeleştirme çabası takdire şayan her daim volkan ve volkan gibi oyunları Türkçeleştirmeye çalışan kişilere desteğinizi devam ettirin.Volkan tekrardan senin de eline emeğine sağlık.Allah razı olsun.Sayende türkiye şartlarında 1-2 gr da olsa oyunlarla keyif alabiliyorsak sayende kendi dilimizle oyunları tamamen anlayarak oynuyoruz.Çabanı ve emeklerini kimsenin gölgelemesine, ideallerini ve hevesini bu yolda kimsenin kırmasına izin verme.Her boşluğa düştüğünde mesajımı ve sana diğer yüzlerce dua eden ve seni destekleyen bizleri düşün. 😇
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beklemedeyiz
-
kesinlikle türkçe dil desteği gelmesi gerekiyor bekliyoruz
-
sevgili kardesim ne zaman veya saat verebiliyormusun yama icin hemen oynamak istiyoruz bizi bir bilgilendirirmisin lutfen=)
-
Güzel sözlerin ve düşüncelerin için teşekkür ederim. Calypso ekibi olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Oyunları seven insanlar olarak, kendi dilimizi görmek ve kendi dilimiz ile oynamak bizi de mutlu ediyor. Sizlerin de işinizin görülmesi ve sevmeniz bizi daha da mutlu ediyor. En son bırakma kararı aldıktan sonra bile zaten insanların tepkisi ve isteği üzerine döndük. Desteğiniz ve ilginiz bizim için önemli, siz istediğiniz sürece, bizde elimizden geldiği sürece yapmaya devam ederiz. Umarım ilerleyen zamanlarda bütün oyunlar Türkçe dil desteği ile gelmeye başlarda, Türk oyuncular olarak bizlerde sadece oyunun çıkışını bekleyip, direkt kendi dilimizle oyunları deneyimleriz.
-
Maalesef saat veremiyorum. Hafta sonu olduğu için aniden benimde çıkmam gereken durumlar oluyor. Sözümü yemek istemiyorum o yüzden ama bu akşam en kötü v1 şeklinde paylaşmak için yetiştirmeye çalışıyorum.
-
peki sagol kardesiM=)
-
merakla bekliyorum ben de elinize sağlık bu kadar hızlı bir şekilde yamanın oluşturulmasına da şaştım kaldım elinize emeğinize sağlık diyorum beklemedeyim :)
-
DeepL ile mi çevriliyor? En mantıklı cümleler deeplde
-
Türkçe yamayı v1 olarak paylaştım arkadaşlar, calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz.
https://forum.donanimhaber.com/avowed-turkce-yama--160731164
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volktyson -- 15 Şubat 2025; 21:53:29 > -
Evet, deepL ile çevirdik.
-
oyun çıkmadımı gmepass te 2 gün sonra yazıyor
-
Premium alanlar için 13 Şubat'ta çıktı abi, gamepass'e 18 Şubat'ta eklenecek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
anladım abim az kalsın tooreent den çekiyordum :)
neyse bekleyelim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerel oyun kulübü -- 16 Şubat 2025; 14:16:43 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X