< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Avowed Türkçe Yama (8. sayfa)

-
-
ben yamayı kurdum fakat işe yaramadı hala ingilizce sebebi nedir
-
Bu akşam güncelleme geldi ondan olabilir hocam,ben de yamanın güncellenmesini bekliyorum.
-
Kurulumu aynı dediğiniz şekilde yaptım yama kuruldu diyor ama olmuyor neden olabilir
-
Yapanların eline sağlık fakat bende çökme yaptı. Yamayı kaldırdıktan sonra herhangi bir sorun yaşamadım.
-
Yeni güncelleme sonrası sorun var mı yamada? Dün saatlerce oynadım sonra çıktım güncelleme gelmiş yaptım ve PC'yi kapattım bugün henüz denemedim
-
V3 sürümünde oyundan atma ve çökme gibi bir sorun yoktu. Çöktü diyenler v3 ile mi oynuyor ? Oyuna gelen güncellemeden sonra mı atma sorunları oldu ?
-
Hocam dün ilk defa oynadım(v3) yaklaşık bir saate yakın oynadıktan sonra attı oyundan zaten kapatacaktım sorun yok😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
V3 yüklü sürekli çöküyor.
-
v3 kurdum şimdi. not böyle çıktı
-
Yani anlamadım ki, v3 yüklü şuan herkes de ama atıyor diyenlerin aksine atmadan oynayan kişi sayısı çok daha fazla, neyse oyunu güncelleyip deneyeceğim bu akşam
-
Kontrol ederim.
-
Game pass de oynuyorum ancak yama olmadı bende
-
Orjinal oyuna güncelleme geldi ondan olabilir, ben netten çektim oyunu güncelleme yapmadım sıkıntısız oynuyorum
-
bende atmadı hocam. sadece bazı yerlerde soru işaretli simge gözüküyor
-
Content içine kurman lazım
-
Anladım, valla işte güçten fırsat bulup oyuna giremiyorum. Şu son güncellemeyi yaptırdım bende, fırsat bulursam yarın güncel oyunda test edeceğim bakalım sorun neymiş
-
xbox icinde yama var mi sadece pc icin mi gecerli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilgisayar için sadece, xbox ve ps için uyarlamıyoruz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X