Şimdi Ara

Avon Femme EDP Bayan Parfüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Avon Femme EDP
    Hafif, kalıcı ve etkili bir parfüm olan Avon Femme EDP çiçeksi kokuların vazgeçilmezi manolya, gardenya ve şeftali kabuğu ile muhteşem bir deneyim sunarken bulunduğunuz her ortamda ferahlık ve gizemli bir hava oluşturan meyveli kokular ise yasemin, armut ve greyfurt özlerinden oluşmaktadır. Parfümlerin olmazsa olmazı misk ve amber ise yine sizi farklı dünyalara götürecektir.

Parfümlü Vücut Sprey Hediye
    Kokunuzu daha etkin ve daha kalıcı hale getirmek için tavsiyemiz Avon Femme EDP ve Vücut Spreyini birlikte kullanmanızdır. Cilt uyumu konusunda en önemli yöntemlerden birisidir. Ayrıca 20 Mayıs 2014′e kadar Parfüm alana yanında vücut spreyi hediye bu fırsat kaçmaz. İlk deneyenlerden olmak için web sitemizden bir tıkla hemen al memnun kalmazsan 30 gün içinde Avon İade garantisi ile koşulsuz iade et işte bu kadar kolaydır.

Kaynak:http://www.avonparfum.net/avon-femme-edp

Dünya genelinde TV reklamları yapılmaya başlandı. Türkiyedede kısa sürede TV'lerde görünmeye başlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcumustafa -- 20 Mart 2014; 10:25:28 >

• kızın ismi ne ben bu avon modellerinin isimlerini nerden bulurum.privacy policy
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingof98

kızın ismi ne ben bu avon modellerinin isimlerini nerden bulurum.privacy policy

Ben ne bileyim, Yandex miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcumustafa

quote:

Orijinalden alıntı: kingof98

kızın ismi ne ben bu avon modellerinin isimlerini nerden bulurum.privacy policy

Ben ne bileyim, Yandex miyim?

orada da yazmıyor ki gizlilik politikasından dolayı
  • bu site güvenli midir yaa ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orange Juice

bu site güvenli midir yaa ?

Ödeme paypal ile yapılıyor

Yani bir sorun çıkması durumunda itiraz ettiğinde ödemen iade edilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.