Şimdi Ara

AVM'lere girmek için Yaş Sınırımı Var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
6.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün yeni açılan bir avmyi dolaşmak istedim açılalı 1 gün olmuştu fakat kapısına yaklaştığımda bir güvenlik görevlisi beni durdurup hadi hadi çıkın çıkın dedi. Bende neden çıkıyorum gireceğim dedim. Çocuklar giremez hadi dışarı çıkın diye bağırmaya başladı bende çocuk değilim 17 yaşındayım dedim Oda bana dönüp Kimlik göster dedi (Yanımda kimlik olmasına rağmen) bende göstermiyorum deyip oradan ayrıldım.

Buna benzer olay yaşadınız mı veya gördünüz mü Hiç alışveriş yaparken kimlik gösterilir mi? veya avmler de yaş sınırımı var anlamadım ? Sanki burası polis kontrol noktası benden kimlik istiyor...

Avm Adı: Ninova Park Avm...

• Yapay Zekanın Yanıtı

AVM'lere Girmek için Yaş Sınırı Var mı 2023

AVM'lere (alışveriş merkezleri) giriş yaş sınırı, ülkeden ülkeye ve hatta şehirden şehire değişebilir. Bu bilgilere ulaşmanın en iyi yolu, bulunduğun bölgedeki yetkililere veya AVM'nin yönetimine başvurmaktır.

Türkiye'de AVM Giriş Yaş Sınırı 2023

Türkiye'de AVM'lere giriş için resmi bir yaş sınırı bulunmamaktadır. Ancak bazı AVM'ler kendi güvenlik önlemleri gereği yaş sınırı uygulayabilirler. Bu sınırlar genellikle 12-16 yaş arasındadır.

18 Yaş Altı AVM'ye Girebilir mi?

18 yaşından küçük bireyler, refakatsiz olarak AVM'lere giremeyebilir. AVM yönetimi, 18 yaşından küçük bireylerin yetişkin bir refakatçi ile girmelerini zorunlu tutabilir.

AVM'ye Kaç Yaş Girebilir?

AVM'lere giriş yaş sınırı, AVM'nin güvenlik politikalarına ve bulunduğu bölgedeki yasalara göre değişebilir. Bu nedenle, AVM'ye giriş yaşını öğrenmek için en doğru yol, ilgili AVM yönetimine başvurmaktır.

AVM Giriş Yaş Sınırı 2022

2022 yılında uygulanan AVM giriş yaş sınırı, 2023 yılıyla aynıdır. Resmî bir yaş sınırı bulunmamakta ve AVM'ler kendi güvenlik önlemlerine göre sınırlar uygulamaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • AVM 'lerde yaş sınırı yoktur. İsteyen herkes girebilir.
  • Ninova mı ? O zaman Diyarbakırdasın. Kardeş görünüş itibariyle sağlam bir tip değilsen Diyarbakırda ki güvenlik görevlileri almıyor kapıdan içeri valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Ninova mı ? O zaman Diyarbakırdasın. Kardeş görünüş itibariyle sağlam bir tip değilsen Diyarbakırda ki güvenlik görevlileri almıyor kapıdan içeri valla

Babil ve mega center'a gönül rahatlığı ile giriyorum zaten ninovadan kovulduktan sonra babil'e gittim
    Kapıda duran güvenlik görevlilerinin daha ilk günden sert tavırları beni ninovadan soğuttu. Galiba açılış gününde bazı mallar kaçırılmış acısını bizlerden çıkarıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrammar -- 18 Eylül 2011; 12:41:43 >
  • Bu arada bende Mardin 'deyim.
  • Evet barzoları almıyorlar.Malum hırsızlık olayları falan.Adam gibi temiz giyin derim.Toplumda yerini belirle
  • quote:

Orijinalden alıntı: RC5807

Evet barzoları almıyorlar.Malum hırsızlık olayları falan.Adam gibi temiz giyin derim.Toplumda yerini belirle

Tıraştan yeni gelmiş tertemiz bir kıyafetleydim barzolukla alakası yok çocuk almıyorlar işte kapı önünde bir sürü çocuk yığılmıştı velinizle gelin diyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adana'da cono denilen çingeneler Optimum'a girebiliyor. Seni neden almamışlar anlamadım.
  • Yanında birkaç arkadaşın daha varsa ve grup olarak ilkokullu gibi hareketler yapıyorsanız almaması doğal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

Adana'da cono denilen çingeneler Optimum'a girebiliyor. Seni neden almamışlar anlamadım.

Adam yaşımdan şüphe ediyordu onun için kimlik istedi yazdım ya çocuklar giremez diyordu...

Bu arada yanımda küçük 2 tane kuzenim vardı onlardan dolayıda almamış olabilirler
  • IKEA da kabul etmiyor, kendileri bilir.
  • çok iyi bence almamaları ne olur nolmaz onlarda emir kulu zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknogezgin

quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Ninova mı ? O zaman Diyarbakırdasın. Kardeş görünüş itibariyle sağlam bir tip değilsen Diyarbakırda ki güvenlik görevlileri almıyor kapıdan içeri valla

Babil ve mega center'a gönül rahatlığı ile giriyorum zaten ninovadan kovulduktan sonra babil'e gittim
    Kapıda duran güvenlik görevlilerinin daha ilk günden sert tavırları beni ninovadan soğuttu. Galiba açılış gününde bazı mallar kaçırılmış acısını bizlerden çıkarıyorlar

İlk gün millet birbirini yiyordu o kalabalıkta götüren olmuştur. Başka bir gün tek olarak gitmeyi dene. Çok küçük olmadıktan sonra ve tip itibariyle görüntüde sorun yoksa almamazlık yapmazlar. Babilin de adı değişti ncity oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 18 Eylül 2011; 12:57:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eka01

IKEA da kabul etmiyor, kendileri bilir.

Evini mi dizicektin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

quote:

Orijinalden alıntı: Eka01

IKEA da kabul etmiyor, kendileri bilir.

Evini mi dizicektin ?

İkea da sanırım yemek yiyebilecek yerler var onlar için gitmiş olabilir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.