Şimdi Ara

Avm’de mağaza temizliği kim yapıyor beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sonunda kör topal bi buldum. Sormayı unuttum. Avmde mağazaların temizliğini kim yapıyor? Biz mi sorumluyuz? Yoksa avm temizlik personelleri mi yapıyor?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sana yaptıracaklar
  • Dışarıdan temizlikçi çağırıyorlar avm kapandıktan sonra geliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • temizliği temizlikçi yapar, bişey taşınacaksa hammal tutulur, getir götür işi varsa kurye tutulur. sen sadece müşteriyle ilgilenirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Eagle

Dışarıdan temizlikçi çağırıyorlar avm kapandıktan sonra geliyor.
    Her avm için böyle mi hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: haqueim

temizliği temizlikçi yapar, bişey taşınacaksa hammal tutulur, getir götür işi varsa kurye tutulur. sen sadece müşteriyle ilgilenirsin.
    İnşallah öğledir hocam çok teşekkür ederim. Küçük bir mağaza ve taraftar mağazası olunca bilemedim ondan sordum. Cam falan silerim sıkıntı yok ama paspası hiç beceremiyorum.

• iss

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öğrenirsin kral

• Maaş kaç

• Öğledir, öğle, akşam olsa duramassın

• mağazaya göre değişiyor, mesela premium ya da pahalı olan mağazalar temizlik şirketleriyle anlaşıyor, temizlikçiler gelip temizliyor mağazayı, ucuz ürün satan markalar ise çalışanlarına temizlik yaptırıyor. temizlikte işe göre değişiyor, kasiyer kasa ve etrafını temizler, depocu depoyu, erkek reyonuna bakan erkek reyonunu, kadın reyonuna bakan kadın reyonunu temizler, dönüşümlü olarakta mağazanın içini temizletirler.

ünide öğrenci iken 1.5 sene avm mağazasında müdür olarak çalıştım, patronlar pinti olduğundan çalışanlara temizletiyordum mağazayı.

başka soracağın bir şey olursa yaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

mağazaya göre değişiyor, mesela premium ya da pahalı olan mağazalar temizlik şirketleriyle anlaşıyor, temizlikçiler gelip temizliyor mağazayı, ucuz ürün satan markalar ise çalışanlarına temizlik yaptırıyor. temizlikte işe göre değişiyor, kasiyer kasa ve etrafını temizler, depocu depoyu, erkek reyonuna bakan erkek reyonunu, kadın reyonuna bakan kadın reyonunu temizler, dönüşümlü olarakta mağazanın içini temizletirler.

ünide öğrenci iken 1.5 sene avm mağazasında müdür olarak çalıştım, patronlar pinti olduğundan çalışanlara temizletiyordum mağazayı.

başka soracağın bir şey olursa yaz.
    Premium markalar dışındaki mağazalar AVM içinde değilse çalışanlarına temizletiyorlar, biliyorum. Örneğin X firmasının cadde şubesinde temizliğini çalışanları yaparken, aynı x firmasının Avm şubesinin temizliğini o avm’nin anlaşmalı temizlik personelleri yapıyor. Doğru mu?

Birde hocam ben şimdi full olarak gireceğim. Çalışma saati haftada 45 saat yazıyor yönetmelikte. Bunlar beni haftada 5 gün 8 saat çalıştırıp, 6. gün 12 saat çalıştırsınlar istemiyorum. 45 saat sınır ama en az 52 saat çalıştırmaya kalkıyorlar. Diğer görüşmelerim hep böyle oldu. Bunu her firma yapıyor mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: efendizade34

Maaş kaç
    Asgari tabiki hocam.

• Seni bu kafayla amele ederler. Cam da silme görevin o değil

• Beyler olmadı sanırım. Adam haftada 1 gün 12 saat duracaksın diyince yok dedim valla, 8-9 saat olsa neyse ama 12 duramam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.