Şimdi Ara

Aviva (Arabam Güvende) Müthiş Ucuz Teklif Verdi (İşkilenme İçerir!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diğer kasko teklifleri 1400-1500 lerde iken, Aviva, Arabam Güvende adındaki projesinde bana 800 lira teklif verdi. Çok şaşırdım. aldım tek tek klozları okudum.

Klozlar içindeki en önemli madde:
    -Araç kaza yaparsa, tamir Aviva'nın yetkili servisinde yaptırılabilir (sanayide). Parçalar ise orijinal kullanılacak

Diğer ilgimi çeken maddeler
    -Cam değişimi ücretsiz fakat. Yerli cam kullanılacakmış.
    -Anahtar çalınması dahil (Kapalı evden). Diğer durumlarda (%20 katılım payı)
    -İkame araç max 7 gün (2 kezden max 14 gün)

arabam güvende'yi tanıyanlar, fikri olanlar yorumlarsa sevinirim. teklif fifty fifty ucuz. çok ilginç. resmen bit yeniği arıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

Diğer kasko teklifleri 1400-1500 lerde iken, Aviva, Arabam Güvende adındaki projesinde bana 800 lira teklif verdi. Çok şaşırdım. aldım tek tek klozları okudum.

Klozlar içindeki en önemli madde:
    -Araç kaza yaparsa, tamir Aviva'nın yetkili servisinde yaptırılabilir (sanayide). Parçalar ise orijinal kullanılacak

Diğer ilgimi çeken maddeler
    -Cam değişimi ücretsiz fakat. Yerli cam kullanılacakmış.
    -Anahtar çalınması dahil (Kapalı evden). Diğer durumlarda (%20 katılım payı)
    -İkame araç max 7 gün (2 kezden max 14 gün)

arabam güvende'yi tanıyanlar, fikri olanlar yorumlarsa sevinirim. teklif fifty fifty ucuz. çok ilginç. resmen bit yeniği arıyorum

Hasar durumunda sıkıntı yaşamazsınız ama araç pert olması durumunda sıkıntı yaşabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.