Şimdi Ara

Avira internet security 2012 internet problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Avira Internet Security 2012 programını aldım, fakat web protection açıkken internet sayfası açmak bile imkansız. Google bile 20 sn.de açılıyor. Diğer siteler 2-3 dakikayı buluyor. Web Protection kapalıyken hiç bir sorun yok. İnternette dolaşmak ya da download yapmak için kapatmakmı gerekiyor? Kapatıncada web protectionun bi anlamı kalmıyor diye düşünüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

• birsekilde aviraya mesaj atin. en azindan ince ayarlari olabilir veyahut size baska cozumler uretirler. sahsen bende almayi dusunmustum bi onceki versiyon ve 2012 versiyonu geene ayni interneti yavaslatiyor. firewalli zaten iyi degil. ben sadece programlarin internet baglantiaini engellemek icin kullaniyeordum onun haricindr bir ise yaranaz.
    kendimce basit bir cozumu var. malumun firewalli kapat oyle gir. ilk zaman her defasinda zor ama napalim lisansin varsa bosa gitmesin hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevrans -- 22 Ekim 2011; 22:49:56 >
  • bende aynısını kullanıyorum ben de bi problem yaratmadı.Malware içerikli siteleri engelledigini söyledi o kadar firewall ı medium ayarda kullanıyorum sizindi öyle değilse düşük olarak deneyebilirsin
  • Arkadaşlar AVİRA 2012 yi kurdum ve internete girişte problem oldu; özellikle Youtube videolarını oynatmamaya başladı. Site açılyor ama video başlamıyor. Firma mailime " 2012 nin 64 Bit te problem yarattığını, bendeki bu sorunu çözmem için Yükle/Kaldır dan Değiştir yapıp, RealTime Protection altındaki Proactive seçeneğini uninstall etmem gerektiğini yazmışlar. Yapıyorum ama Realtime altında Proactiv seçeneği açılmıyor. Bunun başka yolu var mı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenandnz

Arkadaşlar AVİRA 2012 yi kurdum ve internete girişte problem oldu; özellikle Youtube videolarını oynatmamaya başladı. Site açılyor ama video başlamıyor. Firma mailime " 2012 nin 64 Bit te problem yarattığını, bendeki bu sorunu çözmem için Yükle/Kaldır dan Değiştir yapıp, RealTime Protection altındaki Proactive seçeneğini uninstall etmem gerektiğini yazmışlar. Yapıyorum ama Realtime altında Proactiv seçeneği açılmıyor. Bunun başka yolu var mı???

Merhaba Hocam,

64 Bit işletim sistemlerinde zaten istesenizde Proactiv modülünü kuramazsınız.

Maili kim atmışsa size yanlış bilgilendirme olmuş.

Web protection özelliği kapatıp denediğinizde sorun devam ediyor mu ?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.