arkadaslar merhaba biri bana avi ile divx arasindaki farki detaylı olarak anlatirsa sevinirim.... veya soyle diyim ikisi ayni sey midir ? kafam karisti biri aydinlatsin lütfen
2side görüntü Format Tipidir.. Divx Yeni Bir formattır Daha iyi Sıkıstırır Daha İyi Görüntü verir.. Mesela Bir Film avi olarak 500Mb İse Divx Formatına Cevirdiginde 250 300Mb ye kadar ınebılır. Ayrıca Divx in Görüntü kalitesi Daha iyidir.. SayGılarla..
ben de ekleyeyim : avi , sıkıştırılmış bilgisayar formatındaki film demek divx ise 1 sıkıştırma yöntemi, aslında şıkıştırma formülü aslı mp4, microsoft un du ama çalındı, ufak değişiklikler le divx oldu 4.3GB DVD leri , DVD görüntüsüne yakın 1 yada 2 cd ye indirmeye yarıyor ( 1 cd 700MB) bilgisayarda oynatmak için zoomplayer gibi oynatıcılara tabi divx codec lere ihtiyacın var divx yapmak içinwww.phazeddl.com dan (virus almadan ) bir tane çekebilirsin basit kullanımlılardan, divx ripper diye aratırsan daha kolay ulaşabilirsin divx yapmak için zamanı iyi seçmeyi unutma, şayet çok uzun sürebilir :) mesela yatarken :) 1 GB için 20-60 dakika gibi , P4 ve AMD ler için söylüyorum
cevap verdiginiz icin teşekkür ederim... sunu da sorayim bari divx yapabilmem icin ne gibi bir programa ihtiyacim var. bildiginiz adres varsa paylasirsaniz sevinirim. cevap verecek arkadaslara simdiden yine teşekkürlerimi sunarim...
divx de aslında avi uzantılıdır ama bunu anlamak biraz zor avi leri divx olarak sıkıştırılmış da olsa codec yüklü olduğu sürece seyrdebilirsin
yüklediğim micro dvd player da avi.dosyası yetersiz diyor(unable ta avi file) ne yapmam gerekir? ne zamandır film izliyemiyoruz yaw:(