Merhaba başlıktada belirtigim gibi çekim sorunu yaşamaktayım 2 haftadır eskiden ful çeken telefon artık camın önünde sadece 2 diş çeker oldu camın önünden ayrılamıyoruz konuşurken bu sorun nu nasıl haledebilirim sizce nereye başvursam ilgilenirler mahalede telefon çekmiyo az yukarıya çıkınca ful çekiyo telefon geri 2 bina yukarısıyla bizim evin arasında mesafe bile yok ankarada böyle bi sorunun yaşanması bi tuafıma geldi en alt kat olsa anlıyıcam çekmemesini 4 düncü kata çekmiyo
Size yakın olan baz istasyonunun sözleşmesi bitmiştir, yenilenene kadar, ya da büyük ihtimal yeni yer kiralanıp sözleşme yapılana kadar böyle olur. Başka bir tane baz istasyonunun panelini size doğru çevirerek biraz iyileştirme sağlanabilir tabi. Yine de siz onları beklemeyin, arayın müşteri hizmetlerini çekmiyor diye şikayet edin; nefesiniz enselerinde olsun. :)
Ben uzun zamanlar Avea ile çekim sorununu düzeltmeleri için uğraştım. Hiçbir hamle olmadı.onlar bıkmadı bana aynı şeyleri söylemeye ben bıktım artık dinlemeye, Umursamıyorum artık :) Nerde çekerse çeksin.
cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar inş sözleşmesi bitmiştir ve yenilerler ben bi iletişime geçiyim bakalım ilgilenceklermi