Şimdi Ara

AVerTV Studio 203 Windows 8'de çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1 - Aygıt Yöneticisinden , internet üzerinden sürücüsünü yükleyin.
    2 - http://www.avermedia.com/Upload/Download/M168_M16A_AP5.3.0.22_Dr7.0.3.3.zip adresindeki dosyayı indirin,
    3 - M168_M16A_AP5.3.0.22_Dr7.0.3.3.zip dosyasını açın ve AP klasöründeki setup.exe dosyasını (TV izleme programını) yükleyin,
    4 - Bilgisayarınızı yeniden başlatmadan programı çalıştırın.
    5 - Ayarlarınızı yaptıktan sonra rahatlıkla TV izleyebileceksiniz.

• Teşekkürler bilgilendirme için.
  • AverMedia Trinity A707 windows 8 64 bit de çalıştırabilen arkadaşlar varsa lütfen paylaşırsa sevinirim şimdiden teşekkür ederim.... ayrıca ortakey arkadaşada teşekkür ederim paylaşımından dolayı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahmi75 -- 26 Kasım 2012; 20:55:57 >
  • avermedia merkeze Windows 8 sürücü bilgisi için gönderdiğim emailin cevabı geldi...sorduğum soru şu şekilde; kullanmakta olduğum bu ürün(a707) acaba win8 64bit le ne zaman uyumlu hale gelecek kısaca bir bilgi verirseniz memnuniyet duyarım saygılar...yaklaşık 4 saat sonra gelen cevap..( orijinal metin)
    Hello Mr./Ms. rahmi ---------,

Thank you for choosing AVerMedia.

Regarding your inquiry, Win 8 driver for A707 will be released at the beginning of 2013. Please keep pay your attention on our web site for update. Thanks!!

Best Regards,
    AVerMedia Technical Support Team

Türkçesi ise şu şekilde:

Merhaba Mr. / Ms. rahmi --------,

AVerMedia seçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Sorunuza gelince, A707 için Win 8 sürücüsü 2013 başında piyasaya sürülecek. Güncelleme için web sitemizde sizin dikkat saklayın. Teşekkürler!

Saygılarımızla,
    AVerMedia Teknik Destek Ekibi

• ben de Aver TV 203 var.
    windows 7 64 bit de kullanamamıştım sonra bir kenara kaldırdım. Şu anda win8 de kullanılabildiğini görünce merak ettim acaba windows 7 de de kullanılabiliyormuyum? bilginiz var mı?
  • Bilgisayarcı arkadaşın söylediğine ögre win8 sürücüsünü win7 de kullanabilirmişiz. Bir deneyeceğim bakalım...
  • her ne kadar windows 8 için demiştiyseniz de bilgisayarcı arkadaşın win8 için bulduysan win 7 dede çallışır dediği için windows7 ye kurmayı denedim ama nedense:

-Aygıt yöneticisinden, internet üzerinden sürücü yüklenmiyor... Şöyleki gerek ÇOKLU ORTAM DENETLEYİCİSİ'nden ve gerek çoklu ortam video denetleyici'SİNDEN DENEDİM. Aslında hangisinin aver media sürücüsü olduğunu bilemediğim için. Verdiği cevap "Windows aygıtınız sürücüsü yazılımını bulamadı. Aygıt9ınızın üreticisini biliyorsanız, web sitesini ziyaret edebilir ve sürücü yazılımı için destek bölümünü denetleyebilirsiniz." Denetlediysem de yok. Diğer yandan cd de xp ile uyumlu olanı kursamda olmuyor ve sizin verdiğiniz linkten indirdiğim klasörün ap içindeki setup.exe kurmaya çalışınca da "Kur belirtilen yolda veya diskte dosya bulamadı. Doğru diskin takılmış olup olmadığını denetleyin veya yeni bir dosya yolu belirleyin. C/User/.../AppData/Lokal/Temp/isBB63/TV msi dosyası bulunamıyor." diyor ve işlem sonlanıyor.

1.Nerde ne gibi hata yapıyorum?
    2.Yoksa boşuna mı uğraşıyorum. Ne yaparsam yapayım win7 ye kuramayacak mıyım, sadece win 8 için midir bu?
    3.Windows için de aver medianın web sayfasından aygıt sürücüsünü bulamadım. Aynı sıkıntıları yaşamayacağımızdan emin misiniz?

Şimdiden teşekkürler...

• süper,
    denemedim, ama deneyeceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.