Şimdi Ara

Win XP'de IE 7 ve Media Player 11 Kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Çoğumuz yaşamışızdır, büyük bir hevesle IE 7 ve WM Player 11 kurmak isteyipte Windows Update sitesine gittiğimizde windows genuine advantage diagnostic tool'un bizi o asık suratıyla karşıladığını ve neticesinde bu güncellemeleri kuramadığımızı biliriz ya da en azından böyle birşey benim başıma geldi. Fakat artık bu kader değil yani sizde isterseniz win xp pro. sisteminize bu programları kolaylıkla kurabilirsiniz.

http://coolnquiet.spaces.live.com/ adresinde gerekli bilgi mevcut arkadaşlar orayı takip edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolnQuiet -- 7 Ağustos 2007; 22:22:28 >

PSN ID: batuhanir
  • sildm
  • arkadaşlar işlemcim orjinal olmadığı için media player'ı yükleyemiorum ne yapmam gerektiğimi biliyormusunuz???
    lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler..

Orjinalden alıntı: punkunicorn

arkadaşlar işlemcim orjinal olmadığı için media player'ı yükleyemiorum ne yapmam gerektiğimi biliyormusunuz???

işemcin değil işletim sistemin orjinal olmadığı için kuramıyorsun forum kuralları dahilinde de cracklerle ilgili bu forumda bişey bulamazsın
    | AMD Ryzen 5 5500 3,6GHz@4,2GHz | MSI B450M Mortar Max | Sunbeam Core-Contact Freezer | Adata XPG 32 GB DDR4 RAM (4x8GB) 3000MHz@3200MHz | MSI GeForce VENTUS 2X RTX4060 Ti 16GB@2,25GHz-18,0Gbps | | Samsung M7 LS43BM700UUXUF 43" 4ms 4K | Corsair Carbide Spec-05 550w | Kingston 500GB A2000 M2 SSD(R:2200-W:2000)|

| Asus TUF A15 | AMD Ryzen 7 7735HS 3,2GHz@4,8GHz | 32 GB DDR5 (2x16GB)4800MHz | GeForce RTX4050 6GB 140W | 15.6" FHD 144Hz AUO | Crucial P3 Plus @1 TB M.2 SSD |

• quote:

Orjinalden alıntı: punkunicorn

arkadaşlar işlemcim orjinal olmadığı için media player'ı yükleyemiorum ne yapmam gerektiğimi biliyormusunuz???

işlemcim orjinal olmdığı için.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.