Şimdi Ara

AVerTV Satellite PCI (DVB-S Pro II) nin HD tv desteği varmı ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AVerTV Satellite PCI (DVB-S Pro II) varmı arkadaşlar ???

Bazı sitelerde var bazılarında yok diyor

http://www.avermedia.com/TR/Product/ProductDetail.aspx?Id=432

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih86 -- 25 Ocak 2012; 17:23:46 >

• DVB-S2 değil, yanı HD değil.
  • quote:

HDTV (1080i /720p) ile yüksek çözünürlükte TV keyfi

resmi sitesindeki açıklama bile yanıltıcı
  • sitesinde;
    • HDTV (1080i /720p) ile yüksek çözünürlükte TV keyfi
    yazıyor.
  • Şimdi şöyle bir durum var.

DVB-S2 ve Yüksek çözünürlüklü yayın kavramı birbirinden bağımsız şeyler.
    Ancak, Yüksek çözünürlüklü H264 yayın yapan kanalların büyük çoğunluğu, DVB-S2 modülasyonunda yayın yapıyor.
    Çok az HD kanal da, DVB-S modulasyonunda yayın yapıyor.

İşte Aver genelde bu konuda uyanıklık yapıp, DVB-S üzerinden HD yayın yapan azınlıkta olan kanalları referans alıp, kartların üzerine HD yazmaktan kaçınmıyorlar.

İşin gerçeği H264 kodlamayı da uygun kodekleri yükledikten sonra bizim işlemcimiz, çözüyor yani çoğu tv kartının bu konuda hiçbir katkısı yok.
    Ancak çoğu kişi H264 ibaresinin kartın donanımsal bir yeteneği sanıyor ancak öyle değil.

Aver DVB-S pro II'yi aslında boşuna yazmamış gibime geliyor, çünkü bu "pro II" ibaresini DVB-S2 ile karıştırıp satın alan bir kaç kişi daha gördüm :)

Averin şuanki 3D konusunda da aynı üçkağıt var da konuşmak erken :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malcolm58 -- 26 Ocak 2012; 12:49:40 >

• konuyu hortlatıyorum 2 yılda belki değişmiştir. :D

bu tv kartı artık hd yayın izleme olanağı sunuyor mu ? daha doğrusu h264 ile hd yayın veren kanal var mı varsa da hangileri ?

yanlış bir şey söylediysem kusura bakmayın hiç bir bilgim yok bu konuda . bu tv kartını yeni aldım daha ürün kargoda :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanberxd

konuyu hortlatıyorum 2 yılda belki değişmiştir. :D

bu tv kartı artık hd yayın izleme olanağı sunuyor mu ? daha doğrusu h264 ile hd yayın veren kanal var mı varsa da hangileri ?

yanlış bir şey söylediysem kusura bakmayın hiç bir bilgim yok bu konuda . bu tv kartını yeni aldım daha ürün kargoda :D

TV kartınızın tuner'i DVB-S 'tir.

Yani DVB-S transponder'lerinden yayınlanan SD/HD kanalları izleyebilirsiniz. Örneğin ; TRT Haber HD kanalını izleyebilirsiniz.

DVB-S2 transponder'lerinden yayın yapan HD kanalları izleyemezsiniz.

Birde önünüze gelen başlık altından soru sormayınız. Sorularınızı derli toplu, bir başlık altından sorunuz.

Kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Daha derli toplu konu daha önce açtım ama cevap veren bile olmadı zaten bu konularda da sizden başka cevap veren olmadı şu ana kadar.

Birde önüme gelen konuda açmıyorum kendi kullanacağım kart ile alakalı konularda mesaj atıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanberxd

bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Daha derli toplu konu daha önce açtım ama cevap veren bile olmadı zaten bu konularda da sizden başka cevap veren olmadı şu ana kadar.

Birde önüme gelen konuda açmıyorum kendi kullanacağım kart ile alakalı konularda mesaj atıyorum.

Açtığınız hangi konu başlığı idi ? Link verebilir misiniz ? Cevaplananlar 'a basarsanız, oradan kendi açtığınız konu başlığına kolayca ulaşabilirsiniz.

Birden fazla konu başlığında ayrı ayrı sorular sorunca, sorularınızı derli toplu sormadığınızı gördüm. Ki, iki konu başlığında gördüğüme değindim.

Herneyse... Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.