Şimdi Ara

Aver Tv Satellite Hybrid+fm Iı-dvb-s+anlg+hd 1080i Tv Kartı (A706R)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
5.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Aver Tv Satellite Hybrid+fm Iı-dvb-s+anlg+hd 1080i Tv Kartı (A706R) - ÜRÜN FİYATI : 99 TL

Üçü bir arada, kapsamlı TV Kartı çözümü!
    3’ü 1 arada çözüm (DVB-S + Analog TV + FM) ve stereo ses desteği
    Uydu İnternet Erişimi Desteği*
    Seçilen uyduda Otomatik Transponder Tarama
    Dual Mode ile analog ve dijital uydu yayınlarının birini izlerken diğerini kaydedebilme özelliği
    AV (RCA) Giriş Desteği
    H.264 formatında video kayıt ve iPod’da izleyebilme
    HDTV 1080i Desteği
    Prog DVB & My Theatre Desteği
    Vista MCE Uyumu

Bu ürün DVB-S2’yi desteklememektedir. HDTV sadece DVB-S formatında kullanılabilir.
    Uydu İnternet Erişimi Desteği, Windows Vista işletim sisteminde desteklenmemektedir.

3’ü 1 arada çözüm- Dijital Uydu, Analog TV ve FM radyo
    “AVerTV DVB-S Hybrid+FM II” dijital uydu, analog televizyon yayınlarını ve FM radyoyu, stereo ses desteğiyle izlemenize olanak verir. En yeni AVerMedia yazılımı sayesinde 1080i yüksek çözünürlüklü, H.264 ve MPEG-2 formatındaki HD yayınlarının hepsini izleyebilirsiniz. Televizyon yayınlarını yüksek kalitede izlemek için bire bir çözüm.

ÜRÜN 02.08.2009 TARİHİNDE ALINMIŞ OLUP, HERŞEYİ FULL, TERTEMİZ, BÜTÜN AKSESUARLARI TAMDIR.

ÜRÜN FİYATI : 99 TL

PAKET İÇERİĞİ

Gelen koruma ambalajından tutunda, kumandanın yanında gelen pillere kadar ...

Tv Kartı - A

Tv Kartı - B

Yeni Nesil Kumanda + 2 Adet AAA Pil

Kablo Aparatları

Kurulum CD 'si

Garanti Belgesi ve Kitapçık
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uludag34 -- 20 Mayıs 2012; 7:20:34 >

• herşeyi ful tam ve çok temiz o paraya değer bence
  • sağol hocam, satışa devam

quote:

Orijinalden alıntı: osmannn94

herşeyi ful tam ve çok temiz o paraya değer bence
  • aynı kartı daha ucuza bulunurmu bilmiyorum fiyat 100 tl olsun tadından yenmez bence hayırlı işler..
  • HB 'de şuan ürün 170 TL, ürün zamanında HB 'en alınmış olup garantisi devam etmektedir. Daha ucuza ebn bulsam bu fiyatta burada satışa sunmam hocam.

İşte Link ;http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=54&productid=bd8501153

quote:

Orijinalden alıntı: cemre16

aynı kartı daha ucuza bulunurmu bilmiyorum fiyat 100 tl olsun tadından yenmez bence hayırlı işler..

• pm gönderdim
  • Cevaplandı ..

quote:

Orijinalden alıntı: asonket

pm gönderdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum bence ikinci el bir ürün için çok pahalıya satıyorsun istersen sıfır ürün şuan piyasada zaten senin sattığın fiyat kadar linki bir incele istersen
    http://www.bunlarkacmaz.com/AVER-SATELLITE-HYB-DVB-S-HYBRID-II-AnalogDijital-TVRadyo-Karti%2CPR-6982.html?ref=akakce&v=1.9.5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah YETKIN -- 3 Şubat 2011; 23:45:34 >
  • Hocam kutuya bakma sen, temsili resim olarak ben koydum internetten bulup ilk baştaki resmi, gönderilecek ürünler detaylarına kadar resim çekilmiş ilgili sayfada yer almakta. Link istiyorsan HB ürün linkini verdim. Gönderilecek ürün "Avermedia A706R"

quote:

Orijinalden alıntı: Emrah YETKIN

dostum bence ikinci el bir ürün için çok pahalıya satıyorsun istersen sıfır ürün şuan piyasada zaten senin sattığın fiyat kadar linki bir incele istersen
    http://www.bunlarkacmaz.com/AVER-SATELLITE-HYB-DVB-S-HYBRID-II-AnalogDijital-TVRadyo-Karti%2CPR-6982.html?ref=akakce&v=1.9.5

• Fiyat kargo hariç olarak güncelledi. Satışa devam ..
  • 2. el olarak biraz daha alacaklara yardım etmelisin
  • pm den mesaj yazma buraya yazki herkes okusun

"nasıl bir yardım hocam .. "

Sence alacaklara nasıl yardımcı olabilirsin sevgili arkadaşım ?
  • http://www.deveyuku.com/bilgisayar-bilesenleri-c/tv-ses-diger-kartlar-c/tv-kartlari-c/avermedia-dvb-s-hybrid-ii-analog-dijital-tv-radyo-karti.html

135 TL

Lütfen dürüst ol 6 ay garantisi kalan bir ürünü 110 TL ye satabileceğini inanıyormusun ? Birde pm atıyorsun...
  • Hocam bu ne sinir ..

Pm attım, çünkü mesaj kirliliği olsun istemedim.

Tv kartlarının kutusu, kumandası ve kart resimleri birbirine benzemektedir. Bende temsilen bir resim koymak zorunda kaldım. Senin verdiğin linkteki ürünün kutusu ve kartı benimkinin aynısı fakat şuan satışta olan ürün "Avermedia A706R"

Gösterdiğin ürünle benim satmakta olduğum ürünler farklı ürünler ...

quote:

Orijinalden alıntı: hbg_ant2

http://www.deveyuku.com/bilgisayar-bilesenleri-c/tv-ses-diger-kartlar-c/tv-kartlari-c/avermedia-dvb-s-hybrid-ii-analog-dijital-tv-radyo-karti.html

135 TL

Lütfen dürüst ol 6 ay garantisi kalan bir ürünü 110 TL ye satabileceğini inanıyormusun ? Birde pm atıyorsun...

• hocam almasam alırdım
    ama bir arkadaşım alabilir ona göre yazarım
    teklifin geçen sefer verdiğim sen bilirsin
  • arkadaşlar ben 5 gün önce avermedia tv kartı aldım ama ne yaptıysam bir türlü sinyal alamadım kanal bulamadım herşeyi her yolu denedim cıldırcam en son dedim pc özellikleri mi yetersiz aldığım tv kartının sistem gereksinimleri söyle

imeShift ve MPEG-2 Kayıt İçin
    -Intel Pentium 4 2.4GHz (Hyper-Threading)
    -AMD AthlonXP 2400+
    HDTV (H.264) İzlemek İçin
    -Intel Core 2 Duo 2.4GHz ya da eşdeğer CPU
    H.264 Kayıt ve MCE platformda TV için
    - Intel Pentium 4 3.0GHz (Hyper-Threading) ya da eşdeğer CPU

512 MB RAM veya üstü
    PCI 2.1 Uyumlu yuva
    DirectX 9.0c destekleyen VGA kartı
    Uydu Anteni ve LNB
    Ses Kartı
    Windows XP/ XP MCE / Vista / Vista MCE

benim pc nin özellikleri şöyle acaba sorun burda mı yardımcı olun lütfen yada ne yapmam lazım

xp profsnl

işlemçi pentium(R) dual core cpu E5200 @2.50GHZ

bellek 2048 ram

direcx 9.0c

ati readon hd3400

• işine taş koymak gibi olmasın ama ben trinity kartımı(bu kartın bir üst modeli) 85 ten açmıştım 75 tl ye satabildim.fiyat açısından belki fikir edinebilirsin.

hayırlı satışlar.
  • hocam pahalı be. en fazla 75 tl eder. ss2 50 tl ye satılıyorki aynı tip bir kart bu.
  • sanırım herkesin gözü kaldı indirim istiyorlar

hd 1080i Tv Kartı derken,23 inç monitörde(1080 x960 çözünürlük) tam ekran olup iyi görüntü almak anlamında sanırım
    bende tv kartı arıyordum bende bursadayım ayrıca elimde usb harici usb kart var onuda elden çıkarayım belki dönerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 19 Eylül 2011; 23:47:55 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_37332711/tm.htm

bu forumda bu kart 2010 yılında 75 lıraya satılmısken sızın fıyat konusunda bıraz daha revızyona gıtmenız gerekmezmı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.