Şimdi Ara

AVEO LPG DÖNÜŞÜMÜ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    2006 Model Aveo 1.2S Sedan sahibiyim. Aracıma LPG taktırmaya karar verdim. Markaları araştırdım. Öncelikle BRC düşünüyordum ama BRC'nin artık yerli malı olduğunu ve Atiker'den farksız olduğundan o parayı vermenin gereksiz olduğunu öğrendim. Şu aşamada 1300-1500 TL civarında Landirenzo ve Zavolli var. Ya da 950-1000 arasında Atiker var.

    Bir çok arkadaşım modelli araçlarında Atiker MultiFast Sıralı Sistem kullanıyorlar ve hepsi memnun. O yüzden 990 TL verip Atiker taktırmayı düşünüyorum. Bu konuda tecrübeli arkadaşlar fikirlerini aktarırlarsa sevinirim.

    Ayrıca Ankara'da bu konuda güvenilir bir bayi ve usta var mıdır? Bilgilendirirseniz sevinirim.

    İlgi ve fikirleriniz için teşekkürler....

    Mehmet Dursun GÜL



  • BRC nin artık yerli malı olduğuna katılmamakla beraber, siz zaten kararınızı vermişsiniz. Daha fazla bilgi için lpg başlığına bakmanız lazım.
  • Bizim araçlarda atiker gayet süper çalışıyor.Ama esas önemli olan montaj yapan ustanın iş kalitesi.56000 kmde atiker sıralı sistem taktırdım aracım 94000 de şu an bakımları hariç hiçbir sorunum yok Allah'a şükür.10000 kmde bir bakıma giriyor lpg filtresi değişip bilgisayara bağlanıyor ve yeni güncellemeler atılıyor.10000 kmde bir bakımı 30 tl.
  • Bende esasen Atiker'de karar kıldım ama halen düzgün bir usta nerde bulabilirim bilmiyorum. Ankara'da bu konuda yardımcı olacak bir arkadaşta çıkmadı açıkcası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.