Şimdi Ara

aveo 2012 uzaktan kumanda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar benim şöyle bir sorum olucaktı 2012 aveo 1.4 LT sahibiyim aracımın uzaktan kumandasındaki bagaj acma butonuna bastığımda bagaz açılmamakta acaba lt modelinde bu özellik yokmudur. yoksa benim aracımdamı bir problem vardır ?

• ben test için gittiğimde LT modelinde kumanda ile bagajı açtım,özellik var açılması lazım bence,kumandaya basık tutmanız lazım belirli bir süre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gultekino46 -- 11 Aralık 2011; 10:56:49 >
  • cevabınız için çok teşekkür ederim eve işe yaradı bagaj açma tuşuna bir kaç saniye baslı tutunca açılıyor. tekrardan teşekkür ederim
  • rica ederim dostum,kazasız belasız günler...
  • bende aracı teslim aldığımda aynı şey olmuştu çok moralim bozulmuştu ama birkaç denemeden sonra birkaç saniye basılı tutmak gerektiğini bulmuştum
  • Benimde Yeni AVEO 1.3 LT Dizel Hatchback ARacım var ancak boyle bir tuş yok bizde bagaj o şekilde acılmıuyor mu ? Sadece Sedanlara ait bir ozellik mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilgrimage

Benimde Yeni AVEO 1.3 LT Dizel Hatchback ARacım var ancak boyle bir tuş yok bizde bagaj o şekilde acılmıuyor mu ? Sadece Sedanlara ait bir ozellik mi acaba ?

evet sadece sedanlara ait. hatchbacklerde kumanda dan bagaj açma yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RC araba kumanda sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Uzaktan kumandalı araba
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ltzde ana anahtar sustalı cok sık. ltde nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankarametinerr

ltzde ana anahtar sustalı cok sık. ltde nasıl

lt'de de sustalı
  • Ben de yedek anahtarı görünce şaşırdım açıkcası. Çoğu arabada yedek anahtarda kumanda fonksiyonu yok ama chevrolet de yedek anahtarda kumanda fonksiyonu mevcut.
  • öyle deme. şimdi birileri atlar hemen, "kumanda fonksiyonu alma, anahtar al" diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mokoko26

Ben de yedek anahtarı görünce şaşırdım açıkcası. Çoğu arabada yedek anahtarda kumanda fonksiyonu yok ama chevrolet de yedek anahtarda kumanda fonksiyonu mevcut.

Hocam Bu kumanda fonkisyonu dediğiniz nedir ?
  • Bagaj kapagi icin benim bazı calışmalarım olmuştu. Youtube a girip aveo bagaj kapagi yazın cikan videolar benim eklediğim videolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saydam -- 16 Ocak 2012; 0:50:10 >
  • quote:

Ben de yedek anahtarı görünce şaşırdım açıkcası. Çoğu arabada yedek anahtarda kumanda fonksiyonu yok ama chevrolet de yedek anahtarda kumanda fonksiyonu mevcut.

Aynen bende cok sasirdim ilk defa uzaktan kumandali yedek anahtar goruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: watcherb

quote:

Hocam Bu kumanda fonkisyonu dediğiniz nedir ?

Kumanda fonksiyonu dediğimiz, anahtar dışında, anahtarın üzerinde kapı kilitleme, kapı açma ve bagaj açma tuşlarının bulunduğu butonlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.