Şimdi Ara

Avengers: Infinity War l 27.04.2018 (234. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.174
Cevap
47
Favori
318.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Sanırım onda gözlüğü mecbur alıyorsun. Bilet fiyatına gözlük fiyatı otomatik ekleniyormuş. Tabi değişiklik olmadıysa. Netten ufak bir araştırma yaptım bu şekilde bilgi buldum.
  • İstanbul'a yolum düşse Imax da denemek isterdim. Sinemia üyesiyim ayda 20 TL'ye istediğin salonlarda toplam 3 tane film izleme hakkı var. Buna Ayda 1 defa Imax filmi izleme hakkı da dahil. Her ay en az 3 film izleyen varsa öneririm.
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt

    Ben neyden bahsettiğinizi anlamıyorum açıkçası. Eldiven de taşlar da yerli yerinde. Hiçbir şeyin gittiği yok. Thanos parmağını şıklattıktan sonra eldiven hala elindeydi. Fakat erimişti sadece biraz. Daha sonra eldivenin üstündeki taşı kullanarak kendini ışınladı zaten. En son sakince ufka bakarken elinde miydi hatırlamıyorum. Değilse bile eldiveni çıkarmıştır işi bittiği için. Ölene kadar takacak diye bir kural yokki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oromë -- 30 Nisan 2018; 20:2:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oromë


    Ben neyden bahsettiğinizi anlamıyorum açıkçası. Eldiven de taşlar da yerli yerinde. Hiçbir şeyin gittiği yok. Thanos parmağını şıklattıktan sonra eldiven hala elindeydi. Fakat erimişti sadece biraz. Daha sonra eldivenin üstündeki taşı kullanarak kendini ışınladı zaten. En son sakince ufka bakarken elinde miydi hatırlamıyorum. Değilse bile eldiveni çıkarmıştır işi bittiği için. Ölene kadar takacak diye bir kural yokki.

    Son sahnede oturmaya yururken de elinde hala

    Sanirim o gamora'nin kucuklugunu gordugu bi hayal sahnesi girdigi icin araya karisiklik yasanmis



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolgasm -- 30 Nisan 2018; 20:8:25 >




  • Bilmiyorum bana mi denk geldi ama, akasya da cumartesi imax izledik. Abi yazilar cogu zaman okunmuyordu resmen, yazilari niye 3d yaparsin ki? Ayni sekilde hareketli sahnelerde de cogu zaman bulaniklasti goruntu, tek gozumu kapatarak izledigim de ise gayet akici gorunuyordu. Onun disinda koltuklar birbirine cok yakin sanirim onumdekilerin kafasi perdeyi kapliyordu ona da ayar oldum. Ve koltuklarda dik durmak mumkun degildi, arkaya dogru yatiyorlardi hemen.



    Bu yuzden 2d tekrar gidecegim, hic keyif alamadim, var mi benim gibi bunlari yasayan?.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 30 Nisan 2018; 20:13:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tolgasm kullanıcısına yanıt

    O zaman sıkıntı yok. Ben eldivene de taşlara da birşey olduğunu sanmıyorum. Hafif erimesi de bir anlık taşların büyük bir güçle çalıştığının belli edilmesi amacıyla yapılmıştır. Gerçekten birşey olsa bunu daha keskin bir şekilde gösterirlerdi bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oromë -- 30 Nisan 2018; 20:11:15 >
  • Oromë kullanıcısına yanıt

    Ayni fikirdeyim, eldiven yanabilir 6 tasi zapt etmek kolay mi

    Ama calismada sorun olsa zaten kendine portal acamaz uzay tasiyla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolgasm -- 30 Nisan 2018; 20:15:11 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rodin

    Bilmiyorum bana mi denk geldi ama, akasya da cumartesi imax izledik. Abi yazilar cogu zaman okunmuyordu resmen, yazilari niye 3d yaparsin ki? Ayni sekilde hareketli sahnelerde de cogu zaman bulaniklasti goruntu, tek gozumu kapatarak izledigim de ise gayet akici gorunuyordu. Onun disinda koltuklar birbirine cok yakin sanirim onumdekilerin kafasi perdeyi kapliyordu ona da ayar oldum. Ve koltuklarda dik durmak mumkun degildi, arkaya dogru yatiyorlardi hemen.



    Bu yuzden 2d tekrar gidecegim, hic keyif alamadim, var mi benim gibi bunlari yasayan?.
    Aynı yerde aynı gün izledim ve aynı sorunu yaşadım. Bazı altyazılar bulanık görünüyordu ve bazı sahneler de yine bulanık ve sorunluydu.

    Gözlerimde mi problem var acaba diyerek yanımdaki arka da sordum ama o yok bir şey deyince boşverdim. Bizim gözler gidik herhal, işin içinden çıkamadım :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPAWN-TheUndead -- 30 Nisan 2018; 20:24:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Filmi bugün izledim film bir kere güzel ama çok daha epik olabilir miydi ? evet olabilirdi mesela müzikler çok daha iyi olabilirdi ama onun haricinde beklediğimize değen bir film olmuş

    Filmin ilk izlenimlerime göre artıları ve eksilerine gelirsek;
    Eksiler
    1-Abi gerçekten belli oldu ki cap ve ekürileri bu filmde o kadar gereksiz ki sırf onlar süre alsın şov yapsın diye black orderin 2 üyesinin gücünü bayağı kısmışlar.Şu açıkça görüldüki cap ve ekibi insancıl dövüşlerde var olmalı infinity war gibi evreni etkileyen kozmik varlıkların büyücülerin tanrıların ön planda olduğu hikayede iyi durmuyorlar(bknz:justice league-batman ilişkisi)haa böyle casuslu polisiyeli hikayede iyi dururlar
    2-Müzikler çok kötüydü ve hikaye daha akıcı olabilirdi sanki emin değilim
    3-Bazı karakterlerin güç sorunu aşılmış bazılarının hala aşılamamış(örneğin doctor strange'in gücü bariz ölçüde artmış en azından yumrukla dövüşmüyor ama hala yetersiz, bir power up daha lazım)
    Artılar
    1-Film bilindik superkahraman filmleri gibi bitmiyor bu büyük bir artı
    2-Filmin mvpleri thanos-thor ve strange bana göre;
    -Thor'un yaşadığı o kaybedilmişlik hissi ve daha ne kaybedebilirim düşüncesi çok güzel yansıtılmış thorun gücündende ziyede asıl duygu durumunun iyi yansıtıldığını düşünüyorum
    -Thanos güzel işlenmişti ve ne kadar über bir kötüde olsa onunda sevdiği şeylerin olması ağlaması falan çok güzel olmuş.Ama sanki bir tık daha karakter derinleştirilebilirdi fakat bu haldede çok iyi
    -Strange'in belirttiğim güç sorunu dışında filmin büyücüsü rolünü çok basite çevirmeyip ona oraların yetkili abisi rolünü vermişler.14 milyon muhtemel geleceği görüp sadece 1 tanesinin kazanılmış olması için tony'nin yaşaması gerektiğini gömüştür o yüzden taşı kolaylıkla teslim etti.Ayrıca zaman taşını niye kullanmadı diye soranlar var hiçbir şey değişmeyeceği içindir sonuçta adam 14 milyon farklı son gördü demek ki zaman taşının kullanması hiçbir şey değiştirmiyordu o da kullanma ihtiyacını hissetmedi
    3-Stark bu filmde bir an korkuttu ama asıl kahramanlığı 4. filmde yapacağını düşünüyorum ama ne söyleyim stark'ın bir an öleceğini düşününce üzüldüm gerçekten adam bizden biri gibi olmuş artık
    Neyse ilk izlenimlerim bunlar daha çok şey vardır ama aklımda bunlar kalmış haa şunu da eklemeden geçmeyim black pantherin bu kadar gişe yapacağını tahmin etseydi marvel rölü eminim çok daha fazla olurdu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 30 Nisan 2018; 20:36:51 >




  • ne yalan söyliyim thanosu fazla beğenmedim nerde o Korkutucu vahşi şeytani thanos ne alaka ise
    filmdeki thanosu melek gibi yapmışlar
    saçmalık burdaydı zaten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 30 Nisan 2018; 20:36:7 >
  • Apache Air Fighter kullanıcısına yanıt

    Geçmedi işte taşlar sahibine öyle bir güç bahsetmiyor onu kullanmak için bir araç olması lazım oda gauntlet oluyor işte ama o eldiven kalıp olarak eytiri tarafından yapıldığı için sonda yanıyor gibi yarısı. Orjinali oldumu bu durum olmayacaktı sanırım part 2 de bunu ya görücez yada tekrardan eytiri bu eldiveni yapacak.
  • Ben Thanos'un haklı olduğunu düşünüyorum fikirlerinde. Mesela bugün birçok ülkede açlık sınırının altında yaşayan milyonlarca insan var. Tanrı gibi bir varlık da olmadığı için kaos hakim dünyaya. Sadece fikirlerini uygulama biçimi yanlış. Zengin fakir demeden öldürüp kendince bir denge sağlıyor evrene. Öldürmek değil de başka birşey yapsa mesela "Daha ekolojik bir dünya için el ele" veya "Komşusu açken tok yatan bizden değildir" gibi mottolarla insanların gözündeki şeytani kişiliğini değiştirebilir. Hemde gezegenlerdeki insanların yarısını öldürmeye gerek kalmaz. En fazla 1 çocuk kampanyasını da yürürlüğe sokabilir. Kurallara uymayanlar da uygun bir şekilde cezalandırılabilir.
  • Rodin kullanıcısına yanıt
    Yazıları 3D yapmıyorlar. O filmin üç boyutlu olmasından ve filmin kendisinden kaynaklı. Başka filmlerde de zaman zaman olabiliyor. Bizim şehir de gündüz seansları hep Türkçe dublajlı dır mesela. Gece altyazılı seans koymaktalar. Sinema işleten bazı yerler farkında olacaklar ki neden altyazılı seans az genel de Türkçe getiriyorsunuz dediğimiz de 3D filmler de altyazılar sıkıntılı oluyor ve bozuk çıkıyor şeklinde cevap veriyorlar. Talep olmasa adamlar altyazılı tek bir seans bile koymayacaklar.

    Kısaca 3D fimlerin bir çoğunda bu problem olabiliyormuş.

    Bu arada film izlerken arkalardan mı izliyorsunuz önlerden mi. 3D film izlerken önlerden hatta mümkünse ortalardan yer almamak lazım. Ön ve orta sıralardan 3D film izlemek problemi. Ben hep arkalardan alıyorum. Bir defa bir film de ortalardan aldılar birlikte gittiğim yakınlarım filmden çıkınca göz doktoruna gidelim dedim. Gözlerim bozulacaktı.

    Bazı sahneler de cisimler çok yakın görünüyor ve bulanıklaşıyordu. Arkadan yer alsak bu sorunu yaşamayacaktık onu çok iyi biliyorum. Çünkü daha önceleri pek çok kişiden duymuştum 3D film izlerken önlerden ve ortalardan sıra almayın dendiğini.




  • Make The Universe Great Again

    Avengers: Infinity War l 27.04.2018
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noctivagant

    Yazıları 3D yapmıyorlar. O filmin üç boyutlu olmasından ve filmin kendisinden kaynaklı. Başka filmlerde de zaman zaman olabiliyor. Bizim şehir de gündüz seansları hep Türkçe dublajlı dır mesela. Gece altyazılı seans koymaktalar. Sinema işleten bazı yerler farkında olacaklar ki neden altyazılı seans az genel de Türkçe getiriyorsunuz dediğimiz de 3D filmler de altyazılar sıkıntılı oluyor ve bozuk çıkıyor şeklinde cevap veriyorlar. Talep olmasa adamlar altyazılı tek bir seans bile koymayacaklar.

    Kısaca 3D fimlerin bir çoğunda bu problem olabiliyormuş.

    Bu arada film izlerken arkalardan mı izliyorsunuz önlerden mi. 3D film izlerken önlerden hatta mümkünse ortalardan yer almamak lazım. Ön ve orta sıralardan 3D film izlemek problemi. Ben hep arkalardan alıyorum. Bir defa bir film de ortalardan aldılar birlikte gittiğim yakınlarım filmden çıkınca göz doktoruna gidelim dedim. Gözlerim bozulacaktı.

    Bazı sahneler de cisimler çok yakın görünüyor ve bulanıklaşıyordu. Arkadan yer alsak bu sorunu yaşamayacaktık onu çok iyi biliyorum. Çünkü daha önceleri pek çok kişiden duymuştum 3D film izlerken önlerden ve ortalardan sıra almayın dendiğini.
    Yok hocam en arkanın 3 önüydü yerimiz, gayet iyi yerdeydik yani. Daha önce istinyede izlemiştim imax, orda hiç böyle sorunlar olmamıştı çok memnun kalmıştım. Akasyada ise böyle bir sorunla karşılaştık arkadaşla, sadece biz fark etmemişizdir diye düşünüyorum, zaten üst tarafta bir arkadaş daha aynısını bende yaşadım demiş. Yani bunun uzaklıkla alakalı olduğunu da sanmıyorum. Gözlerimizde de sorun yoktur herhalde.




  • Oromë kullanıcısına yanıt

    Avengers: Infinity War l 27.04.2018



    Bu sahnede yok ben burayı diyorum en son bir sahnede sol kolu biraz hasarlı gibiydi titan da güneşi izlerken orada varmı yokmu anlamadım ben ama siz ne ara gördünüz arkadaş eldiveni orasını anlamadım işte.gamora sahnesinde yoktu işte bu resim o resim. En son titan da güneşi izlerken sol kol hasarlı orada soru işareti varmı yokmu belli değil işte.




  • Tolgasm kullanıcısına yanıt

    Son sahnede gözükmüyor hocam sol kolunun yarısı var dikkatli baktım hatta bir daha izleyin görürsünüz sol kol alta kadar inmiyor zaten. Varmı yokmu belli değil belki kaldırıp attı belli olmaz sonuçta eldiven hasar aldı yanıyor gibiydi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emperor Karl Franz

    Ben Thanos'un haklı olduğunu düşünüyorum fikirlerinde. Mesela bugün birçok ülkede açlık sınırının altında yaşayan milyonlarca insan var. Tanrı gibi bir varlık da olmadığı için kaos hakim dünyaya. Sadece fikirlerini uygulama biçimi yanlış. Zengin fakir demeden öldürüp kendince bir denge sağlıyor evrene. Öldürmek değil de başka birşey yapsa mesela "Daha ekolojik bir dünya için el ele" veya "Komşusu açken tok yatan bizden değildir" gibi mottolarla insanların gözündeki şeytani kişiliğini değiştirebilir. Hemde gezegenlerdeki insanların yarısını öldürmeye gerek kalmaz. En fazla 1 çocuk kampanyasını da yürürlüğe sokabilir. Kurallara uymayanlar da uygun bir şekilde cezalandırılabilir.
    Titan evimiz Thanos babamız Yürü be Thanos




  • Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    Evet bedava.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emperor Karl Franz

    Ben Thanos'un haklı olduğunu düşünüyorum fikirlerinde. Mesela bugün birçok ülkede açlık sınırının altında yaşayan milyonlarca insan var. Tanrı gibi bir varlık da olmadığı için kaos hakim dünyaya. Sadece fikirlerini uygulama biçimi yanlış. Zengin fakir demeden öldürüp kendince bir denge sağlıyor evrene. Öldürmek değil de başka birşey yapsa mesela "Daha ekolojik bir dünya için el ele" veya "Komşusu açken tok yatan bizden değildir" gibi mottolarla insanların gözündeki şeytani kişiliğini değiştirebilir. Hemde gezegenlerdeki insanların yarısını öldürmeye gerek kalmaz. En fazla 1 çocuk kampanyasını da yürürlüğe sokabilir. Kurallara uymayanlar da uygun bir şekilde cezalandırılabilir.
    İyi yolla yapsa Avengers destek verebilirdi bile

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.