Şimdi Ara

** Avenged Sevenfold ** FAN CLUB (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
0
Favori
6.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Favorilerim "Unholy Confessions", "Chapter Four", "The Wicked End". Bu üçüne bayılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozn01

Valla albümü dinlesen kötü şarkı bulamazsın emin ol
    Ama sana öne çıkanları söyleyeyim
    So far away,Dear God,Seize the day(beni benden alan şarkısıdır a7x'in),A little Piece Of HeaVen,Afterlife,Gunslinger,Welcome to family,Almost easy,Nightmare,buried alive,...Ve tabiki I Won't See You Tonight Part 1,Pt2...Bunların hepsi birer başyapıttır ama bence tüm albümlerini dinlemelisin bence adamların kötü şarkısı yok

tmm teşekkürler ilk bu dediklerini dinlerim sonra geri kalanlara bakarım.
  • Şarkılarının %94 ünü sevdiğim bir grup hepsini dinlemişimdir . Yaz benide :)

Hey kid
    Do i have your attention
    I know the way you've been living
    Life so reckless tragedy endless
    Welcome to the family !

• Eklendiniz arkadaşlar. Grubun en iyi şarkısı diye birşey yok bence her şarkısı mükemmel ötesi ve her şarkısı insana farklı duygular hissettiriyor. Ama tüylerimin diken diken olduğu şarkılardan biri de tabikide so far away'dir bendeki yeri apayrıdır..
  • dostum imzan kurallara aykırı biri şikayet etmeden değiştir bence
    ayrıca ben sadece sa far away şarkısını biliyorum bu grubun. önerebileceğiniz başka şarkısı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi %100 -- 7 Ağustos 2012; 23:06:05 >
  • Yaz beni.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuranCan.

dostum imzan kurallara aykırı biri şikayet etmeden değiştir bence
    ayrıca ben sadece sa far away şarkısını biliyorum bu grubun. önerebileceğiniz başka şarkısı var mı?

Nesi kurallara aykırı ?
  • Ekleyebilirsin, Second Heartbeat, Bat Country, Gunslinger candır.
  • Yeni şarkı

• hocam hemen ekle
    edit:41. dakika da çalan şarkıyı bilen varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanyy -- 14 Aralık 2012; 16:53:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖlümÇokYakın

Yeni şarkı

görmüştüm unu cok guzel mutlaka dinleyin. ilk seferde pek begenmedi ama sonradan cok begendim

• Eklendiniz arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Hiç bilmiyordum. Videoda ki müzik hoşuma gitti.

Benimde
  • Carry On'u ilk sefer dinlediğim de ben de pek beğenmemiştim ama dinledikçe ve Not Ready To Die ile arasındaki bağlantıyı farkedince çok sevdim. Mutlaka dinleyin.
  • Bende 1-2 ay önce dinlemeye başladım en beğendiklerim bad country,dear god
  • almost easy, nightmare, afterlife, blinded in chains şarkılarını severek dinlerim.
  • Ekle.
    Dear God,Lost Album,Save Me,So Far Away,Unbound The Wild Ride en sevdiklerim.
  • Beni de yaz afterlife,dear god,nightmare,seize the day ,bat country en sevdiklerim
  • Beni de yazabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.