Şimdi Ara

Aveaya ulaşmak başbakana ulaşmaktan zor:S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar bir sorunum için avea müşteri hizmetleriyle konuşmam lazım. 444 1 500 i arıyorum girmediğim yer kalmadı, operatöre bağlan seçeneği yok adamlarda:S

Avea internet sitesinde canlı destek için bekliyorum, 1 saattir ne gelen ne giden var:S

Kafayı yemek üzereyim, bu adamlarla nasıl görüşeceğim ben

• Bu çok kötü, vodafone de 1,2,0,0 yapın direk müşteri temsilcisi çıkıyor.
  • Avea'da da 1-0-0 veya 6-0-0 yapabilirsiniz. İnternetten destek için de twitter.com/aveadestek 'den yardım talep edebilir ve aranarak hızlı çözüme ulaşabilirsiniz.
  • 1 1 0 sırasıyla tuslayın müşteri temsilcisi ile görüsürsün
  • bir ara kızmıştım avea temsilcisine dakikalarca bekliyorum diye oda bana 3-0'a mı neydi bas hızlı bağlanırsın demişti..
  • 1-3-0 yaparak ulaştım iyi de bir fırça bastım

Yapılan kampanyalardan ötürü müşteri temsilcisine görüşmek bu kadar zormuş. İnternette aratırsanız bu problemin 2010 yılından beridir varolduğunu görürsünüz.

Hattımı kapattım, en azından içim rahatladı. Avea ile uğraşanlara allah sabır versin...
  • şuraya bak bir müşteri hizmetlerine bağlanacak millet,bir sürü taktik veriyorlar.30 liraya sınırsız görüşmenin sonuçları bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: webislander

şuraya bak bir müşteri hizmetlerine bağlanacak millet,bir sürü taktik veriyorlar.30 liraya sınırsız görüşmenin sonuçları bunlar

Haklısınız..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.