Şimdi Ara

Aveanın Az konusanlar icin yeni tarifesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
6.448
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar avea az konusup az mesajlasanlar icin veya sevgililer için harika bir tarife yapmış

Aylık 15 tl

Heryöne 150 dk konuşma
    Heryöne 150 sms
    Tüm Taraftar hatlarıyla sınırsız konuşma ( Gsmobile, kartalcell,,trabzoncell,fenercell)

Detaylı bilgi
    http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturali/15lik_tarife.shtml?pagemenu=tarifeler.faturali.mobil.15lik

• Eski hat sahipleri nolcak

Avealı olmak, avantajlı tarifelerden faydalanmak şimdi daha da kolay!

31 Aralık 2010'a kadar yeni bireysel faturalı hat alan herkesin
    31,78 TL'lik Özel İletişim Vergisi ve 12,26 TL'lik Telsiz
    Ruhsatname Ücreti, toplamda 44,04 TL'lik yeni
    abonelik vergi ve ücretlerini Avea ile 12 taksitte ödeyin!
    XBOX ONE 500 GB + XBOX 360 SLIM 4 + 320 GB + 32 GB USB (UK LIVE: iscanthere, TR LIVE: iskender, YENİ US LIVE: NerdHerdTR), (TR PSN: iscanthere_TR, UKpsn: big_iscanthere), SAMSUNG GALAXY S6 + SAMSUNG ATIV PC PRO, VESTEL pixellence FHD 32PF6019, PS ONE, NİNTENDO 64, iPhone SE 16 GB + AKG K518LE
  • 12 yıllık faturalı turkcell hattımı,aylık 7,8tl'ye 10.000 sms kampanyası için konturluye cevırttırdım,işin ilginci faturalı hatta bu kampanyayı yapmıyorlar şaka gibi.avea kampanyası guzel ama 150 sms az olmus sevgılıler ıcın :))
    Nikon D90 Body + AF-S Nikkor DX 18-105mm VR 1:3.5-5.6G ED + AF Nikkor 50mm 1:1.8 D +AF-S Nikkor DX 55 -200mm VR 1:4 -5.6G ED + Lowepro fastpack 250 black + Sandisk Extreem III 8 Gb SDHC + LG 55LM960 + LG BH9520TW
  • Benimki normal avea faturalı (tarafsız), yararlanabilir miyim bundan acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: bluecafeblue

12 yıllık faturalı turkcell hattımı,aylık 7,8tl'ye 10.000 sms kampanyası için konturluye cevırttırdım,işin ilginci faturalı hatta bu kampanyayı yapmıyorlar şaka gibi.avea kampanyası guzel ama 150 sms az olmus sevgılıler ıcın :))

Hocam zaten sevgililer kendi arasında sınırsız konuscak, sms e gerek yok kendi aralarında diye düşündüm,mesaj göndermek yerine arayıp konusuyoz işte, bedava ne de olsa:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: heroesx

Eski hat sahipleri nolcak

Tarife değişikliğine açık mı acaba?
    Bende bunu öğrenmek istiyorum sadece yeni hatlar için mi?

Orijinalden alıntı: thekoch

quote:

Orijinalden alıntı: bluecafeblue

12 yıllık faturalı turkcell hattımı,aylık 7,8tl'ye 10.000 sms kampanyası için konturluye cevırttırdım,işin ilginci faturalı hatta bu kampanyayı yapmıyorlar şaka gibi.avea kampanyası guzel ama 150 sms az olmus sevgılıler ıcın :))

Hocam zaten sevgililer kendi arasında sınırsız konuscak, sms e gerek yok kendi aralarında diye düşündüm,mesaj göndermek yerine arayıp konusuyoz işte, bedava ne de olsa:)

liseliler ailelerinin yanında konusamıyor ama çıtır çıtır mesajlasıyorlar hocam

• Çok uygun. Hemen gidip yaptırıyorum.

Orijinalden alıntı: az_tek

quote:

Normal tarifeler içinde görünüyor, tarife değişikliği için bir engel olduğunu sanmıyorum. Fırsat olarak verilen taksitlendirme olanağı bu tarifeye özgü değil, yeni faturalı hat alan herkes için geçerli. Diğer faturalı tarifelerin sayfalarına girdiğinizde onların altında da çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: runic

quote:

Orijinalden alıntı: az_tek

quote:

Normal tarifeler içinde görünüyor, tarife değişikliği için bir engel olduğunu sanmıyorum. Fırsat olarak verilen taksitlendirme olanağı bu tarifeye özgü değil, yeni faturalı hat alan herkes için geçerli. Diğer faturalı tarifelerin sayfalarına girdiğinizde onların altında da çıkıyor.

Tarife değişikliğinde 8 tl işlem ücreti alınıyor. Aveanın başka bir tarifesinde olup bu tarifeye geçemek isterseniz 8 tl veriyorsunuz. Faturasız tarifelerden geçişte sanırım yok.
    Bilginize.

• avea bu herşeyden para almaya başladı

Geçiniz.

Turkcell kontörlü hattı faturalı avea ya çevirsek..

Not : İlla yeni hat almak lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 26 Aralık 2010; 12:55:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

İyi de bunu almak için illa faturalı hat almamız lazım. İlla takım hattı olması lazım.

Geçiniz.

İlla hat almanıza gerek yok mevcut hattınızı taşıyabilirsiniz.

Zaten adı, sağlayıcısı taraftar hattı, tabiki illa takım hattı olacak.
  • hiçbir dezavantajı yok. adı öyle.
  • ben de eşimin üzerindeki iki hattı bu tarifeye geçirmek istedim. benim kullandığım hat geçti ama eşiminki 3 haftadır bekliyor. bu nasıl iş. yoğunluk varmış. internetten şikayet ettim ama arayan yok.
  • Ben uzun zaman kartalcell kullandım. Tamam avantajlı ama günde 4 5 tane abuk sabuk taraftar mesajları geliyor. Hadi bana gelse neyse bizim hatunada geliyordu :-) yok takım bugün idmana 15 dakika geç çıkmış falan :-) komik...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.