Şimdi Ara

Aveadan Hangisine Geçmeli (faturada vergi çok)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuanda avea da gsmobile 15lik tarifedeyim 250dk heryöne faturalı ama gelen faturaya birde bir sürü vergi çıkıyor kim görürse 15tl aylık bu tarife her ay 25-30 arası değişiyor

Devlete Ödenen Vergiler ve Benzeri Yükümlülükler Tutar (TL)

Telsiz Kullanma Ücreti 1,36

Katma Değer Vergisi (%18) 2,92

Özel İletişim Vergisi (%25) 4,05

Aveada 15tl lik en düşük pakette bu geliyorsa artık aveadan taşınmak gerekli demektir

benim için önemli olan aylık heryöne dakikası en az 250dk bana yetiyor 250-500dk arası kafidir ama 20tl den yukarı vermek istemiyorum sms, internet vs gerekli değil bana

Yalnız örneğin 19tl deyip ay sonunda futuram o ver bu vergi 25-30tl lere ulaşırsa yine aynı duruma düşerim 19tl ise ben 19tl ödeyeceğim varmı böyle bir tarife acaba bildiğiniz aveadan geçiş yapayım faturalı faturasız farketmez bana fiyat düşük olsun yeter

teşekkürler

• Madem az kullanıyosun faturalıda ne işin var geç bimcelle 12liraya 250dk 19liraya 500dk lık paket yap bak keyfine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hattı yeni mi aldın faturalı olarak ? Öyleyse 12 ay boyunca artı 5 tl yeni hat vergisi ödüyorsun telsiz kullanım ücreti ile birlikte. Ayrıca akıllı telefon kullanıyorsan online işlemlerden interneti kapat tamamen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB72FF50B -- 5 Nisan 2014; 10:56:02 >
  • Iyide Avea keyfinden koymuyor bu vergileri. Başka bir operatöre taşısanda yine ödemek zorunda kalacaksın.

• Turkcel deki heryöne 500dk 19tl lik paketi yada vodafone yarım altın 19tl lik paketi kullanan arkadaşlar 19tl üzerine toplam fatura ne ödüyorlar acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.