Şimdi Ara

aveadan büyük kazık ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7-8 aydır 30-35 tl ödediğim mobil internet taraftar hattı faturası bu ay tam 117 lira geldi.Şok durumdayım.

aradım.itiraz ettim.5,5gb tarife kapsamında. 1,5 gb kota aşımı kullanmışsınız o da 62 küsür dedi. Bu nasıl bir iş dedim. ben kotalı 5 gb kotalı internet aldım adı üzerinde kotalı internet nasıl kota aşımı olur.Kesinlikle bir yanlışlık olmalı dedim.

neymiş ? 5 gb ye kadar kotalı sonrasında ücretliymiş....

sadece itiraz başvurusu aldı. en fazla 3 iş günü içerisinde size döneceğiz dedi.

hakkımı nasıl arayabilirim? bu konu hakkında acil tavsiyelerinizi bekliyorum.

taahhüt bitince ilk iş kapatmak olacak.

kesinlikle tavsiye etmiyorum bu olaydan sonra...

• vodafone hesabini bilen vodem tarifesinde kota asimi yok.

burada anormal bir durum goremedim ben. 5 gb hakkin bittikten sonra 1,5 gb daha kullanmissin ve ucret yansımış..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

vodafone hesabini bilen vodem tarifesinde kota asimi yok.

burada anormal bir durum goremedim ben. 5 gb hakkin bittikten sonra 1,5 gb daha kullanmissin ve ucret yansımış..

bana haber vermesi gerekmiyor mu kotanız aştınız diye? diğer aylarda mesaj geliyordu kotanızın %80 ini aştınız diye direk mesaj geliyordu. bu ay böyle bişey olmadı.

ayarlarına bakıyorum.limit aşımında bağlantıyı kes diye bir seçenek var.pasif durumda o kutucuğu işaretleyemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uk.bjk

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

vodafone hesabini bilen vodem tarifesinde kota asimi yok.

bana haber vermesi gerekmiyor mu kotanız aştınız diye? diğer aylarda mesaj geliyordu kotanızın %80 ini aştınız diye direk mesaj geliyordu. bu ay böyle bişey olmadı.

ayarlarına bakıyorum.limit aşımında bağlantıyı kes diye bir seçenek var.pasif durumda o kutucuğu işaretleyemiyorum.

Hiçbir zaman operatörlerden gelecek uyarıya güvenip bekleme, arada sırada kotanın ne kadar olduğunu kontrol et bence. Ben bu şekilde yapıyorum. Yoksa operatörler bizim için değil genelde gendileri için çalışır, kapitalist dünyanın gerçekleri böyle maalesef...

• Kamu kademeli jet tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fazladan kullanmışsanız parayı alırlar geri adım atacaklarını sanmam. mesaj gelmeli mi, evet gelmeli fakat sizde kontrol etmeliydiniz.
  • 6 aydır 8gb. fenercell kullanıyorum
    fix 34,5 tl gelıyor
    kotam devrelıyor bitiremıyorum bile
    3g çektıgı yerde problem olmuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı durumdayız.Bana da 109 tl geldi.5 gb taraftar paketi var.
  • TTnet'in kardeşi bu şirket. Zamanında 4 GB kotalı kullanırken de kota bilgisini günlerce güncellemeyip kotamı aşmama sebep olmuştu bu TTnet...
  • yüksek fatura gelen arkadaşlar
    kotalarınızı nasıl kontrol edıyorsunuz?
    var bunda bır problem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.