Şimdi Ara

AVEA YIKILAN PAKET GERİ DÖNDÜ - ABONE ALIMI BİTMİŞTİR (01.06.2013) (230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
15
Favori
331.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: E.F.S.A.N.E

quote:

Orijinalden alıntı: Arda.Cetin

Geçişimi bugün yaptım her ay gidip kontör yükleme zorunluluğu haricinde bi sorun yok.3 ya da 6 gün içinde hattım açılacakmış.

bende avea faturasız tarifeye bugün vodafone dan geçtim.Bakalım nasıl olacak Avea daki geleceğimiz

Hocam inşallah iyi olur bende turkcell e sadece 500 dk. için 23 tl veriyodum bu iyi oldu fakat böyle olunca her ay gidip kontör almak faturalıdan sonra sıkıcak biraz

• quote:

quote:

quote:

Geçişimi bugün yaptım her ay gidip kontör yükleme zorunluluğu haricinde bi sorun yok.3 ya da 6 gün içinde hattım açılacakmış.

bende avea faturasız tarifeye bugün vodafone dan geçtim.Bakalım nasıl olacak Avea daki geleceğimiz

Hocam inşallah iyi olur bende turkcell e sadece 500 dk. için 23 tl veriyodum bu iyi oldu fakat böyle olunca her ay gidip kontör almak faturalıdan sonra sıkıcak biraz

her ay gidip kontör olayından kastınız nedir bayiye gidip almak mı yoksa faturalı gibi bağımlı olmak mı ? Bayiye gidip almak yerine internet bankacılığından da , kredi kartınızdan online işlemler bölümünden de yüklenebilir.He yok faturalı gibi bağımlı olmak kontör yükleme zorunluluğu var diyorsanız ona bir şey diyemem

• quote:

quote:

quote:

quote:

her ay gidip kontör olayından kastınız nedir bayiye gidip almak mı yoksa faturalı gibi bağımlı olmak mı ? Bayiye gidip almak yerine internet bankacılığından da , kredi kartınızdan online işlemler bölümünden de yüklenebilir.He yok faturalı gibi bağımlı olmak kontör yükleme zorunluluğu var diyorsanız ona bir şey diyemem

Hocam sonuçta gene faturalı gibi olucak paket devam ettiği sürece karta otomatik talimat verip her ay 20 yükleteceğim bu şekilde paket te her ay yenilensin.

• 60 sn işi hile olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

60 sn işi hile olmuş.

Bütün operatörlerde faturasız hatlarda 60 saniye kuralı var
    Avea'ya has birşey değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet diğerlerinede bakınca gördüm.
  • Hattımı dün üzerime devraldım. Yeni hat olarak sayılıyormuş duyduğuma göre.
    Öyleyse Avea'nın yıkılan paket tarifesinden yararlanabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

Hattımı dün üzerime devraldım. Yeni hat olarak sayılıyormuş duyduğuma göre.
    Öyleyse Avea'nın yıkılan paket tarifesinden yararlanabilir miyim?

evet yararlanabilirsin.........
  • Kafama takılan bi soru var. Şimdi operatörler aylık vergi kesiyorlar ya 1.30 galiba. Ben 20 tl yükleyince bunu keserlerse kalır 18 küsür lira. O zaman bu paketten faydalanmak için 10 lira daha yüklemek zorunda kalcam nası olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle, bu yüzden sıkıntı olmaması için arada bir 25 TL yüklemek gerek sanırım. (21-22 TL yüklenemediği için)

Bende dün müracaat ettim 1999 dan beri faturalı kullanıyorum ilk defa faturasız tercih ettim bakalım nasıl olacak, alışabilecekmiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLoRd_85

Banada aveadan HERYONE 4000 SMS Avea'dan SANA Hediye! Sartsiz kosulsuz HERYONE 4000 SMS hattina yuklendi! 30 gun boyunca doya doya mesajlas! Mesaji geldi 13 nisanda. Fakat cesaret edip kullanmadim.

Edit: harf hatası.

banada geldi iste oyle birsey 9333 u arayarak dogruladim yuklenmis bakalim bu ayda oyle msj gelcek mi (:
  • arkadaşlar bu konu çok büyümüş yine, biri yazabilir mi hattımız geçince atmamız gereken smsleri yine.
    Bir arkadaş çok güzel yazmıştı maksimum kazanç için üye olmamız gereken servisleri :)
  • 4000sms beleş bana da geldi
    ancak senesi dolan paketn bu ay 23 tl çekmesi canımı sıktı
    oysa ki yeni müşterilere 19 a verebiliyorsa bize de verebilmeli
    şytn diyor vodafone taşı sonra geri gel,niye uğraştırıyon bizi avea?
  • Beyler pazartesi turkcell faturalıdan aveaya geçiş için başvurdum ama hala geçişin ne zaman olacağına dair mesaj gelmedi ne zaman geçebileceğimki ?
  • Bugün yarın gelir, bu konuda en hızlısı vodafone.
  • Her 20 Tl yüklemede otomatik olarak yenileniyor mu yoksa 22 TL filan mı yüklememiz lazım vergi ücreti için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Bugün yarın gelir, bu konuda en hızlısı vodafone.

Hocam dediğin gibi bu gece mesaj geldi. Pazartesi başvuru yaptım cuma gecesi açılacak.

Yıkılan Paket
  • Hayırlı olsun bakalım, banada tahminen pazar felan gelir mesaj.
  • Ben de Turkcell faturasız hattımdan Avea'ya geçip bu paketi kullanmayı düşünüyorum. Kullanabiliyorum değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johan_PRD

Ben de Turkcell faturasız hattımdan Avea'ya geçip bu paketi kullanmayı düşünüyorum. Kullanabiliyorum değil mi?

Kullanabiliyoruz. Ben de aynısını yapacağım.

Yalnız, hattı yine üstüme alamıyormuşum. :)
  • 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.