Buna bir yenisi daha eklenmiş sanırım. 553 ön koduna sahip numaralar gelmeye başlamış. 553, mevcut abonelerin 2. bir hat alması durumunda ya da Churn hat alma durumunda veriliyordu bildiğim kadarıyla.
Churn hatta sanıyorum sadece faturalı aboneler içindi.
Ancak arkadaşımın söylediğine göre 553 ile başlayan 20 kontörlü başlangıç paketleri çıkmış. Ben bayilerde görmedim. Burada Avea bayisi arkadaşlar var. Acaba onlara geldi mi?
Önemli: Konunun doğru olup olmadığını gözümle görmediğim için bende tam olarak bilemiyorum. Konuyu bilen arkadaşlar varsa cevaplarını bekliyorum. Teşekkürler.
Avea'nın 0553'lü numaraları var. Bu uygulamayı başlatmasının temel sebebi ise farklı operatördeki numarasını farklı ön kodla Avea'ya taşıma olanağı sunmaktı aboneye. Bildiğim kadarıyla bu hatlar sadece faturalı, kontörlü ürün olup olmadığından maalesef emin değilim.
Ben 507 yi dün ilk fatura alırken gördüm nedense
Vip hizmet alanlara veriliyor galiba..
0549 numaralı hat var akrabamda.. Telsimin ilk abonelerinden VIP.. Bende hayret ettim.
quote:
Orjinalden alıntı: Bico
Vip hizmet alanlara veriliyor galiba..
0549 numaralı hat var akrabamda.. Telsimin ilk abonelerinden VIP.. Bende hayret ettim.
Abone Platine veriliyordu 0549
quote:
Orjinalden alıntı: actually07
Avea'nın 0553'lü numaraları var. Bu uygulamayı başlatmasının temel sebebi ise farklı operatördeki numarasını farklı ön kodla Avea'ya taşıma olanağı sunmaktı aboneye. Bildiğim kadarıyla bu hatlar sadece faturalı, kontörlü ürün olup olmadığından maalesef emin değilim.
Kontörlü olarak da açıyorlar
Doğrudur kontörlü olarakta açılıyordu o numaralar.