Şimdi Ara

Avea'ya dava açabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://imageshack.us/photo/my-images/803/hfdhdf.jpg/
    Arkadaşlar resimde görüldüğü üzere haberim olmadan anneannemin telefonuna 1GB'lık internet paketi eklemişler. Hiçbir şekilde seni Avea'dan ararlarsa kabul etme aramayı aç kapa yap diye tembihlemiştim şimdi aradım öyle yaptım diyor. SMS ücretine lafım yok arada E-250'nin orta tuşuna fazla bastığı için gönderiyor bana(Kendimi Aaaaa Burak diye kaydettim beni arar bir sıkıntısı olduğunda)
    Eskiden 20-21-22 ödüyordum diyor şimdi 38 ödüyorum diyor. Benim telefon bile her yöne 400dk+avealılarda 3000dk(galiba) fakat 68 yaşında, çocukları(annem hariç) üstündeki 4 katta oturan birisi aylık 500 dk'yı nasıl bitirsin? Telefonla konuştuğu zaten ne birde 1024 MB internet paketi eklemişler 15,45 TL'ye. Gerçekten sinirime dokundu ve gittiği yere kadar götüreceğim. Şimdi nasıl bir yol izlemeliyim arkadaşlar? Yardımlarınızı bekliyorum.
    Saygılar.

• Tarifenin şartları değişti geçen sene. Avea bu hakka sahip. Ayrıca bilgilendirilmiş olmanız gerekiyor.
    . AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. fiyatları güncelleme hakkına sahiptir.

Tarifedeki dakikalar arttırıldı, 1 gb da internet eklendi. Yeni fiyat 35 lira oldu.
    Yani annenize gelen faturalar normal. Tarife ücreti gelmiş sadece. Birkaç lira da dediğiniz gibi sms vb. şeyler. Zaten görünüyor.

http://www.avea.com.tr/tr/sta/personell/tarifeler/heryone_kamu.shtml?pagemenu=personell.kapali.heryone

Tanımlanan bir paket yok yani size. Tarifeye dahil edildi.
    Faturada öyle işleniyor sadece.

Annenizin tarifesini değiştirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albus Dumbledore -- 7 Aralık 2011; 13:47:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cncnmovies

Tarifenin şartları değişti geçen sene. Avea bu hakka sahip. Ayrıca bilgilendirilmiş olmanız gerekiyor.
    . AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. fiyatları güncelleme hakkına sahiptir.

Tarifedeki dakikalar arttırıldı, 1 gb da internet eklendi. Yeni fiyat 35 lira oldu.
    Yani annenize gelen faturalar normal. Tarife ücreti gelmiş sadece. Birkaç lira da dediğiniz gibi sms vb. şeyler. Zaten görünüyor.

http://www.avea.com.tr/tr/sta/personell/tarifeler/heryone_kamu.shtml?pagemenu=personell.kapali.heryone

Tanımlanan bir paket yok yani size. Tarifeye dahil edildi.
    Faturada öyle işleniyor sadece.

Annenizin tarifesini değiştirin.

Şimdi sordum ben kimseye telefonu açmadım diyor.
    Emekli ve ölümü bekleyen 68 yaşındaki bir insanı sömüren bir kuruma daha fazla para kazandırmak istemiyorum.
    Kesinlikle bu hattı değiştirip Voda ya da Turkcell'e geçirteceğim. Gerekirse 100 TL öderim. Ama Avea'ya değil.
    Aylık şebeke dışına toplamda 250 dk konuşan bir kişi için hangi paketi önerirsiniz?(Şimdiki paketinde Avealılarla konuştuğu için şebeke dışına en fazla 80-90dk konuşuyordu)
    Voda ya da Turkcell'de önerirseniz sevinirim.
    Avea'dan iğreniyorum. Ayrıca eski bir Avealı olarak söylüyorum, Turkcell ve Voda'nın çektiği yerlerde çekmeyebiliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.