Şimdi Ara

Avea woops 2gb veya dk yetmeyenler-- tekrar alabilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avea woops 23 liraya 2gb internet paketim yetmiyordu. 1gn daha alayim dedim. 19 liraymis. Sonra bir öğrendim ki ayni ay içersinde tekrar 23 liraya 500dk 5bin SMS 2gb alinabiliyormus. Tekrardan superfirsat yazip 4545 e yolladim. TL yükledim oldu.

İlk aldigin 23 liralik paket ayin 15'inde bitiyorsa sorgulattiginda paketinde kalanlar birleştirip söylüyor. Ayin 15'i geldiğinde ise ilk sefer paket sifirlaniyor. 2. Kez aldigindan ne kadar kalmissa son bitis tarihi o görünüyor.

Ben 15 gün önce almistim. İnternet paketim bitti. Az önce tekrar aldim. Hesabima tanimlandi. Kisacasi benim aldigim güne göre hesapladigimda 45 güne 1000dk 10bin sms 4gb internet 46 liraya gelmiş oldu.

• Şimdi 2 gb sonra sınırsız var fakat bitiyor alabiliyor muyuz bu şekilde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydın

• vindobona V kullanıcısına yanıt
    Valla ben bilmiyordum :) yeni ögrendim. daha uygun varsa bu woops 2gb internet üzerine sinirsiz felan onu yapayim.

• Bana 3gb ek interneti tarifeye ek 15 liraya veriyorlar. 5gb sınırsız net, sms, konuşma 39 liraya geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: crossfitter

Bana 3gb ek interneti tarifeye ek 15 liraya veriyorlar. 5gb sınırsız net, sms, konuşma 39 liraya geliyor.

Nasıl veriyorlar peki? Faturalı var ben de bulamadım bir türlü ek paket almayı.

• crossfitter kullanıcısına yanıt
    Gerçekten hangi paket hocam o. Faturali mi faturasiz mi ? Aydinlatta alalim onu 5gb gayet iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesaydin00 -- 1 Haziran 2014; 23:57:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben bilgi vereyim o zamn.

Sadece faturalı hatlar için Maxi internet paketi 3 gb 15. Tl.

• enesaydin00 E kullanıcısına yanıt
    Bende yeni öğrendim teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesensar

Ben bilgi vereyim o zamn.

Sadece faturalı hatlar için Maxi internet paketi 3 gb 15. Tl.

bilmiyordum çok iyi oldu öğrendiğim teşekkürler
  • quote:

Bana 3gb ek interneti tarifeye ek 15 liraya veriyorlar. 5gb sınırsız net, sms, konuşma 39 liraya geliyor.

Vaaay bu mükemmel! Evdeki interneti kapattırır adama :)
  • sıcakmış bilmiyordum :D avea interneti pek kullanılmıyor ama dakikalar için bile almayı düşünebilirim
  • Avea bulunduğunuz bölgede kaç mbit çekiyor test eder misiniz
  • quote:

5 GB sınırsınız? nasıl oluyor? Hız düşümüyle oluyorsa sınırsız olmasının bir anlamı kalmıyor ama tarifeye ek maliyet getirmemesi açısından iyidir...
  • ben kamu megada ek 8 gb net 29 liraya alıyorum belkı bundada vadır. HY 1000 dk Grupiçi 5400 dk HY 1000 sms 12 gb net 54 tl ödüyorum
  • -K@- kullanıcısına yanıt
    12gb neye kullanıyosunuz anlamıyorumki

• ek 8 gb 29 tl odedım evıme net baglamadım aksama kadar işteyim ve sınırsız net var zaten bundan mütevellit :)
  • quote:

Bu cok daha iyiymis

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.