Şimdi Ara

AVEA ÜCRETSİZ RİNGA 1 AY ÜYELİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
7.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DÜN HEDİYE SMS VERDİKLERİ AVEA HATTIMA MSJ GELDİ EVET YAZ 9777 GÖNDER ÜCRETSİZ RİNGA ÜYELİĞİNİ BAŞLAT ARAYANLARA KENDİNİ MÜZÜİĞİNLE ANLAT DİYE...
    BAŞKA BÖYLE MSJ ALAN VARMI?
    DĞER AVEA HATTIMDA EVET YAZIP 9777 MSJ YOLLADIM BU PROMOSYNDAN ABONELİK TARİHİ 30 GÜNDEN ESKİ ABONELERİMİZ YARARLANAMAMAKTADIR .DİYE MSJ GELDİ
    YANİ1 AY İÇİNDE YENİ HAT ALAN AVEA KULLANICILARI İÇİN GEÇERLİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz1666 -- 11 Ağustos 2008; 13:59:41 >

• bilgi için teşekkürler
  • Bence sakın bulaşmayın. Sonra iptal etmesi bir sürü dert oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16

BU PROMOSYNDAN ABONELİK TARİHİ 30 GÜNDEN ESKİ ABONELERİMİZ YARARLANMAKTADIR .DİYE MSJ GELDİ

30 günden eski aboneler diyorsa son 1 ay içinde hat alanlar için geçerli değil daha eski kullanıcılar için geçerlidir demek değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hekim18

Bence sakın bulaşmayın. Sonra iptal etmesi bir sürü dert oluyor.

ringa kapalı yazıp 9292 yollamak dert mi olyor ki? 5000 veya 500 sms ile hergün msjlaşan kimilr ne kadar insan var
  • quote:

quote:

ringa kapalı yazıp 9292 yollamak dert mi olyor ki? 5000 veya 500 sms ile hergün msjlaşan kimilr ne kadar insan var

Bence de üyelik ücretsizse kullanmakta fayda var,ama 1 aydan önce kayıt olanlar mı yoksa son 1 ay içinde kayıt olanlar mı kullanıyor anlayamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: #Unique

quote:

BU PROMOSYNDAN ABONELİK TARİHİ 30 GÜNDEN ESKİ ABONELERİMİZ YARARLANMAKTADIR .DİYE MSJ GELDİ

30 günden eski aboneler diyorsa son 1 ay içinde hat alanlar için geçerli değil daha eski kullanıcılar için geçerlidir demek değil mi?

30 GÜNDEN ESki aboneler yararlanamamaktadır diyor yani yeni hat alanlar için geçerli çünkü yeni aldığım hatta geldi eskisine böyle msj geldi 30 günden eski abonelerimiz yararlanamamaktadır diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    vodafone 1 ay bedava internet???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen ilk mesajında 30 günden eski aboneler yararlanmaktadır diye yazmıssın,düzelt istersen..

Tmm düzeltmişsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Unique -- 11 Ağustos 2008; 14:03:33 >
  • quote:

Sen ilk mesajında 30 günden eski aboneler yararlanmaktadır diye yazmıssın,düzelt istersen..

Tmm düzeltmişsin

düzelttim imla hatası olmuş
  • quote:

quote:

Sen ilk mesajında 30 günden eski aboneler yararlanmaktadır diye yazmıssın,düzelt istersen..

Tmm düzeltmişsin

düzelttim imla hatası olmuş

Ben yararlanamıyorum o zaman,baya oldu hattı alalı..
  • quote:

Ben yararlanamıyorum o zaman,baya oldu hattı alalı..

aynen yeni hatlar yararlanıyor 30 günlük
  • quote:

evvet duruma göre günde 10 kontör hatta bazen 20 kontor kestikleri bile oluyor..
    ben iptal için şikayet vara yazmıştım dediler ringaya üyesiniz ne ara oldumkisonra bi yere yönlerdidiler sonra biyeri arayıp iptal ettir dediler aradım uzun iş anlıcağınız ilk ay beleş sonra cebelleş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Edmund

evvet duruma göre günde 10 kontör hatta bazen 20 kontor kestikleri bile oluyor..
    ben iptal için şikayet vara yazmıştım dediler ringaya üyesiniz ne ara oldumkisonra bi yere yönlerdidiler sonra biyeri arayıp iptal ettir dediler aradım uzun iş anlıcağınız ilk ay beleş sonra cebelleş

senide arapsaçına döndürmüşler rınga kapalı yazıp 9292 yollamak varken
  • Bazen avea o komutları almıyor. Ben mesela 9 kontöre 5mb internet paketine üye olacaktım sanırım 8-9. gönderişimde kabul etti.
  • bence Ringa hiç bulaşma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .: mds :.

bence Ringa hiç bulaşma.

neden çokmu zararını gördün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.