Şimdi Ara

Avea Sınırsız İnternet Talebi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
6.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Avea Türkiye'nin en genç operatörü olmakla birlikte bu internet konusunda bence can sıkmaktadır..
    Vodafone 8 TL'ye edge hızında bile olsa sınırsız internet verirken Avea'da uygunsuz fiyatlı paketlerle karşılaşmaktayız..
    Bu konuda bir çalışma başlatmamız gerektiğini düşünüyorum..
    Bugün Avea'ya bir mail attım..
    Gelişmeleri size bildireceğim..
    Bu konuda birlik olursak konuyu halledebiliriz kesinlikle..
    Desteğinize ihtiyacım olacak..

Ps: Maddiyat konusunda çok sıkıntım yok Allah'a şükür ama neden yüksek meblağlar ödeyelimki? Hemde Avea'nın çokta iyi olmayan bağlantı hızları için..

Avea'ya

Merhaba,
    Aycell çıktığından beri operatörünüzün kullanıcısıyım..
    Hizmetinizin biraz sınırlı olduğunu düşünsemde gençlere yönelik kampanyalarınızdan ve piyasa fiyatlarını aşağı çekmeniz açısından destekçinizim..

Benim sizden şimdilik kişisel, gerekirse toplu olarak yapabileceğim bir isteğim olacak..

Ancak İnternet paketlerimiz konusunda sıkıntıdayız..
    Fiyatlarınız diğer operatöre göre oldukça pahalı..
    Rakibiniz 8 TL'ye Edge bile olsa sınırsız internet hizmeti sunuyor..

Genç nesilin internet düşkünlüğünü göz önünde bulundurmanız gerektiğini düşünüyorum..

Bu konuda bir çalışmanız varsa bilgi vermenizi, eğer yoksada böyle bir çalışma başlatmanızı rica ediyorum..

Açıklayıcı bir cevap vereceğinizi umuyorum..

Saygılarımla,

Ömer
    LiveGO LLC Office Manager

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluemoon -- 14 Aralık 2010; 11:58:29 >

• Keske talebinize karsilik bulabilseniz.Bu konuda vodafonun cok arkasinda kaldi avea.

Not: Cevap vodafonun cepnet paketi kullanilarak yazilmistir:)
  • cevabı bekliyorum, mesajım bulunsun
  • TTNETin 3g hizmeti verdiği bir ortamda Avea'dan sınırsız tarife beklemek çok hayalci olur. Ama umarım beklediğiniz sonuç e-mail ile gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

TTNETin 3g hizmeti verdiği bir ortamda Avea'dan sınırsız tarife beklemek çok hayalci olur. Ama umarım beklediğiniz sonuç e-mail ile gelir

ama o da avea altyapılı sonuçta, ikisini çok da ayrı tutamayız, bekleyip görelim
  • sırf vodafone cepnet tarifesi için vodafone geçtim.. gerçekten şöyle sınırsız bi tarife çıkarsa yada 500mb 8lira direk geçerim avea'ya..
    elimden ne geliyosa yaparım bende mail atıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snsnc

sırf vodafone cepnet tarifesi için vodafone geçtim.. gerçekten şöyle sınırsız bi tarife çıkarsa yada 500mb 8lira direk geçerim avea'ya..
    elimden ne geliyosa yaparım bende mail atıyorum.

Bende iki telefon kullanmayım diye cepnet için vodafone'a geçtim. Daha doğrusu konturlu vodafone hattımı heryöne kamu 1000 yapıp aveayı kapattım. Aveayı kapatmak için müşteri hizmetlerini aradım, kapatmak istediğimi söyledim avea merkeze bağladılar ve pazarlık başladı. 3000+400 kullanıyordum, niye kapatacaksınız dediler, bende 1000 dk heryöne var onu kullanacam dedim, bana normalde 59 lira olan 3000+1000 dk olan tarifeyi 1 yıllığına yarı fiyatına 29,50 ye vermeyi teklif ettiler, bende ama sizde sınırsız internet yok en azından onların sınırsız verdiğine siz 1 gb falan verseniz dedim, o yonde birşey yapamıyoruz ama size sunduğumuz tarife çok avantajlı falan dedi, ben internet daha önemli deyip kapattırdım. Tabi böyle bir teklif sunduklarını öğrenince, bir arkadaşım 30 liraya 1250+250 kullanıyordu onun hattından arayıp blöf yaparak 1000 dk her yöne alacaz diye 3000+1000 i 29,50 ye almış olduk. tavsiye ederim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuyla ilgili henüz bir geri dönüş olmadı..
    Olmazsa pazartesiden itibaren sıkıştırmaya başlıcam..
  • öyle bir şey kesinlikle yapmazlar yoksa telekom denen sömürücü tekelci şey kendi ayağına sıkmış olur. farkettiyseniz en kazık 3G avea'da amaç başka tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engink

öyle bir şey kesinlikle yapmazlar yoksa telekom denen sömürücü tekelci şey kendi ayağına sıkmış olur. farkettiyseniz en kazık 3G avea'da amaç başka tabii.

+1

Aynen katılıyorum. Sınırsız tarife çıkartmayacak bir operatör varsa o da Avea'dır. Ben ve benim gibi birçok kişi evdeki telefon ve ADSL'i kapattırıp Vodafone Cepnet'e geçiş yaptı. Avea da benzer bir tarife çıkaracak olursa TT'nin abone ve gelir kaybı daha da artar, dolayısıyla cepnet gibi bir tarifeyi Avea'da görmek hayaldir.
  • avea kesınlıkle artık bırseyler yapmalı :),ama vodafone gıbı bır lımıtı gectıkten sonra hızı dusurmıcek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 19 Aralık 2010; 13:17:51 >
  • Sınırsız olmasa 1GB olsa da olur, hadi avea yap bişeyler... (500MB a da razıyım )
  • Hala gelen giden yok, umurlarında değil muhtemelen..
  • çok güzel bi konuya parmak basmışsınız gelişmeleri bekliyoruz
  • Günler geçti ama Avea bana bir cevap vermeye bile tenezzül etmedi..
    Buradada gerekli desteği göremeyince yapabilecek birşey kalmadı..
  • Avea bu wap ve internet yüzünden birkaç mb internete girenlere onlarca tl geçiriyor sence sınırsız yapma imkanları varmı.Adamlara paraya para demiyor bu yolla
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluemoon
    Günler geçti ama Avea bana bir cevap vermeye bile tenezzül etmedi..
    Buradada gerekli desteği göremeyince yapabilecek birşey kalmadı..

aveanın bu vurdumduymazlığına hiç şaşırmadım emin olun.
    aveadan internet konusunda çoğu kullanıcı birşey beklemiyor.

bende geçen hafta turkcell hattımı vodaya taşıdım internet için.
  • Yapsa iyi olur yoksa bende operatörü değiştiricem.Günlükte dahi 3te 1 fiyat sunuluyor.
  • m.h bende bir mail attım bakalım cevapları ne olucak.nifak tohumunu serpiştirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heroesx -- 4 Şubat 2011; 22:06:14 >
  • Çokça mail atabilsek faydası olabileceğini düşünüyorum ama hiç talep yok..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.