Şimdi Ara

Avea Sınırsız İnternet Hız Düşünceleriniz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
2
Favori
21.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • avea 128 e düştüğünde baya kullanışlı .bilgisayara bağladığınız zaman öncelikle ;

- tarayıcınıza flash reklam engelleyici eklentiyi (ismini biliyosunuz burda yazmak yasak) kurun. bu sayede forumun normal sürümünü mobil sürüm hızında açabilirsiniz (diğer siteler için de bu eklenti şart). resmi fazla sayfa olduğu zaman çok çok az bi bekleme farkı oluyor.ben normal sürüm kullanıyorum pc de.

-youtube da 240 p ye alınca 2-4 dakka bekleyin doluyor 4 dakkalık klip. bide pc de flash playeri güncelleyin çünkü son sürümde youtube da videonun dolan kısımına geri alınca tekrar yükleme yapmıyor , beklemiyorsunuz. bi öncekinde sürekli tekrar önyükleme yapıyordu. firefoxda böyle flash player. ama chrome de gömülü flash player olduğu için biraz bağımsız kafasına göre takılıyor. ayarları düzgün yapınca pc de bile her işinizi nerdeyse görür. telefonda baya bi yeterli zaten.

-youtube a yönelik eklentilerde önerilerim: -video download helper -best video downloader - auto replay. bunları kurun ızdırabınızı çok hafifletir.

-firefox mutlaka öneririm kurulu olsun.

iyi ayar yaparsanız çoğu işinizi görürsünüz. ama yapmazsanız sayfaları çok geç açarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

Avea faturalı kullanıyorum,
    Sınırsız neti,cepte,tablette ve pc de kullanıyorum,
    İnternetle yapılacak herşeyi yapıyorum,
    Kullanmaya başlayalı,4 ay oldu ama hiç,ödeme tutarı üstünde fatura gelmedi.

Hocam facede felan gorntulu gorusme yapabiliomusun acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4mylove

quote:

Malesef hayır,1 ay öncesine kadar Avea açığı ile hız düşmeden herşeyi yapıyorduk
    Ama şuanda 128 kb hızında,görüntülü görüşmelerde donma oluyor,tadı tuzu yok yani

• quote:

quote:

quote:

Malesef hayır,1 ay öncesine kadar Avea açığı ile hız düşmeden herşeyi yapıyorduk
    Ama şuanda 128 kb hızında,görüntülü görüşmelerde donma oluyor,tadı tuzu yok yani

Hocam cevap icin tesekkur ederim ben sirf kiz arkadasimla skype tango gibi uygulamalarla goruntulu gorusmek icon alicam acaba sen bu uygulamalari kullaniyomsn ve ne durumdasn acaba

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam cevap icin tesekkur ederim ben sirf kiz arkadasimla skype tango gibi uygulamalarla goruntulu gorusmek icon alicam acaba sen bu uygulamalari kullaniyomsn ve ne durumdasn acaba

Facebook için denedim diğerlerinde denemedim ama farklı olacağını sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ike

quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

bızde hız 128 ve ben her işimi görüyorum.

Mesela forumda gezinebiliyormusun? Yada youtubede bilgilendirirmisin.

avea nın internetde çok hızlı olduğunu söylemek zor facebookda bile sayfayı kapat hatası veriyor heralde telefondan değildir
  • Arkadaslar 96kb degil downloadda 30 kb i gecmiyor malesef ben esefle kinuyorum musteri hiz. Aradim bir suru dalavere

• quote:

Orijinalden alıntı: urbank

Arkadaslar 96kb degil downloadda 30 kb i gecmiyor malesef ben esefle kinuyorum musteri hiz. Aradim bir suru dalavere

96 kbps demek zaten download yaparken 96/8=14 kb/sn hız demek. Siz 30lu rakamları görüyorsanız bence hiç konuşmayın. Süper hız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 29 Nisan 2013; 22:06:17 >
  • 1 saat önce bu paketı satın aldım. şöyleki evımde ttnet kullanıyorum limitsiz ama gel gelelım download hızım 1mb açıkcası avea da sınır ınt. de 96kps ise bu tarıfede kalmayı dusunuyorum
  • Arkadaşlar acaba şu paket hakkında bilgisi olan varmıdır?

Sanırım 4gb dolduktan sonra kullanacağım internet hızı düşüyor,peki ;

Avea nın interneti hakkında son durum nedir?

Vereceğim linkteki paket benim işime yarıyor...

Keşke vodafonda böyle bir paket olsaydı ama yok mlesef..

Örneğin; Ben şu anda vodafon midi kullanıyorum.

500 dk h yöne konuşma
    50 sms
    50 mb int.

Burda interneti çok çok az ...ama dert etmiyordum sonuçta evde ve işte wifi vardı,ancak evdeki net, kapatacağım için bu aveanın paketine geçmek istiyorum...

Acaba bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi?

Çoook mu kötü gerçekten interneti.?

İstanbulda yaşıyorum.

Bahsettiğim paket

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/Profesyonel600YeniMusteri

• quote:

Orijinalden alıntı: BerAd

Arkadaşlar acaba şu paket hakkında bilgisi olan varmıdır?

500 dk h yöne konuşma
    50 sms
    50 mb int.

Burda interneti çok çok az ...ama dert etmiyordum sonuçta evde ve işte wifi vardı,ancak evdeki net, kapatacağım için bu aveanın paketine geçmek istiyorum...

İstanbulda yaşıyorum.

Bahsettiğim paket

hayır benim bulunduğum yerde Avea dan iyi bir operatör yok. Size önerim geçmeden önce bulunduğunuz yerden arkadaşınıza falan varsa 3g durumuna bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: wızard06

quote:

Orijinalden alıntı: BerAd

Arkadaşlar acaba şu paket hakkında bilgisi olan varmıdır?

500 dk h yöne konuşma
    50 sms
    50 mb int.

İstanbulda yaşıyorum.

Bahsettiğim paket

hayır benim bulunduğum yerde Avea dan iyi bir operatör yok. Size önerim geçmeden önce bulunduğunuz yerden arkadaşınıza falan varsa 3g durumuna bakın

İşte etrafımda avea kullanan tanıdığım olmadığı için konuya mesaj yazdım :) gerçekten ne kadar erken cevap alabilirsem ona göre hareket edicem bir an önce adsl i iptal etmem lazım çünkü.

• BerAd kullanıcısına yanıt
    mh yi arayıp bulunduğun bölge hakkında bilgi alabilirsin ama tam doğru olmayabilir
  • turkattack T kullanıcısına yanıt
    Aynen sana katiliyorum bende yeni nesil 500 u ciktigindan beri kullaniyorum daha 1 kurus fazla gelmeddi

• ben silkroadı sorunsuz lagsız oynayıp arka plandada radyo dinliyorum sen hayli hayli oynarsın.ama bulunduğun yerde iyi çekmiyorsa lag olur.

• Büyük ihtimalle oynanmaz hocam :)

• 4mylove 4 kullanıcısına yanıt
    Ben yapiyorum hafif takilma var

• Ankara'da dışkapı, örnek ve çayyolunda çekmezken ne interneti? 7 yıldır arıza bildiriyorum, hala yapacağız diyorlar. bu arada tam 9 tel değiştirdim..
  • Arkadaşlar. Online oyunlarda ping on plana cikar. Ben zamanında 96kpbs avea ile wow,diablo 3 oynadim. Herhangi bir sorunda yasamadigimi da belirtmek isterim. Ancak arka plandaki veri akisini kesinlikle engelleyin. Programlarin ve isletim sisteminizin guncellemelerini devre disi birakin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam online oyun için cok fazla kB gerekmiyor. Oyun içinde karakterlerin koordinat bilgileri , anlık yazışma bilgileri v.s gerçek zamanlı işleniyor. Bu nedenle 5-10 kB ile rahat rahat oynarsın. Burada önemli olan ping değeri. Ping ne kadar düşük olursa o kadar az lag olur. Ping ile ilgili ayrıntılı bilgiyi internette biraz araştırma yaparak bulabilirsin. Ben 120 ping'le bile cs online oynayabiliyorum (Tabi oda dolu olunca kasma olabiliyor. Ör;7-7 veya 10-10 karşılaşmalar.) MMORPG oyunlarında da sağlıklı oyun için 60-70 ping idealdir.
    96 kbps = 96 / 8 =12 kB ama gelin görün ki hala M.H'yi aradığınızda kB diyor. Orası da ayrı konu.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.